Σπασμένα Κομμάτια

49 17 2
                                    

Κεφάλαιο 6
-----------------------------------------

Areum's POV:

Πρώτη φορά βλέπω την κολλητή μου σε τέτοια χάλια και το χειρότερο είναι ότι Εγώ δε ξέρω τίποτα..Ώρα λοιπόν να ρίξω φως στην υπόθεση..

"Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει..;"

Ρώτησα την Luna..

"Πφφ..είναι πολύ μεγάλη ιστορία αλλά θα στα Πω πάνω κάτω με λίγα λόγια...Μ αυτόν τον άνθρωπο ήμασταν μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο.. Τον γνώρισα στη σχολή μου όταν πρωτοξεκινησα...στην αρχή δεν δίναμε πολύ σημασια Ο ένας στον άλλο μέχρι που οι παρέες μας άρχισαν να κάνουν περισσότερη παρέα και ήρθαμε πιο κοντά.. Ε από εκεί και πέρα άρχισε να μου αρέσει και κάποιο καιρο μετά παραδέχτηκε ότι του άρεσα και εγώ..

Μου είπε..

"Και μετά;"

Την ρώτησα

"Μετά μου ζήτησε να είμαστε μαζί ένα βράδυ Αφού είχαμε βγει δύο τρία ραντεβού εκείνη την ημέρα ήμασταν στην παραλία με αναμμένη φωτια και συζητουσαμε..απλά ήταν όλα τόσο όμορφα.. Αποφασίσαμε να μη το πουμε σε κανέναν για λίγο καιρό και βγαίναμε στα κρυφά.. Όμως.. Όμως ο Jungkook κάπως το έμαθε ακόμα αναρωτιέμαι ποιος του το είπε Αφού δεν είχαμε ανακοινώσει ακόμη τίποτα και ήρθε και με βρήκε...εκεί με προειδοποίησε ότι δεν ήταν καλό άτομο και ότι θα με πληγωνε αλλά εγώ όπως ήταν φυσικό τυφλωμενη και από τον έρωτα δεν τον πίστεψα και απλά το άφησα να περάσει έτσι..."

Συνεχισε..

"Ε μετά από μισό χρόνο σχέσης άρχισαν τα προβλήματα δε μου έδινε τόση σημασία προτιμούσε να είναι έξω με φίλες και φίλους του πάρα να περάσει κάποιο χρόνο μαζί μου..Και κάποια στιγμή βγήκαν φήμες ότι με κερατωνε..βέβαια μέχρι και σήμερα κάνεις δεν έχει αποδείξεις για αυτό..αλλά τωρα πιστεύω ότι είναι αλήθεια μετα απο αυτο...

Είπε τελειώνοντας ενώ πλέον έκλαιγε με αναφιλητά..

"Αγάπη μου όλα καλά θα πάνε θα δεις μαζί θα το περάσουμε αυτό.. Δεν θα σε αφήσω μόνη σου σε τέτοια δύσκολη στιγμή..Και αν ο αδερφος σου αποφασίσει να σου φωναξει ξανά θα έχει να κάνει μαζί μου.Αλλα προς το παρόν πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα σε αυτό το διαολοσπερμα και να του πεις ότι τα ξέρεις ολα και ότι χωρίζετε..

Της είπα..

"Ευχαριστώ πολύ που είσαι εδώ για μένα.. αλλά δε μπορώ να του στείλω μήνυμα..Δεν θα το αντέξω.. Μπορείς να του στείλεις εσύ για εμένα;...

Nepenthe (j.jk & k.th ff) Where stories live. Discover now