Κρυφό Ραντεβού

32 13 3
                                    

Κεφάλαιο 45

------------------------------------------------------------------
Jungkook's POV:

"Areum..Ρε γαμωτο να..ΕΓΩ ΖΗΛΕΨΑ ΕΝΤΑΞΕΙ;Σαγαπαω τόσο πολύ που ακόμα και η σκέψη σου με κάποιον άλλο άντρα με πληγωνει..Ξέρω οτι εσύ τον βλέπεις σαν συνεργάτη σου σαν προϊστάμενο σου..και οτι δεν θα σε ενδιέφερε αλλά εγώ ακόμα και αρσενικό κουνούπι να ηταν δίπλα σου θα το ζήλευα..Ξερω οτι συμπεριφερθηκα σκάρτα ξερω οτι σε πληγωσα με την ζήλεια μου και την συμπεριφορά μου..και πίστεψε με πραγματικα ΜΙΣΩ τον εαυτό μου για αυτό...Τα εκανα όμως όλα απο την υπερβολική Αδυναμία που σου έχω..επειδή για μένα εσύ είσαι η μια και μοναδική κοπελα που αξίζει...και που Αγαπησα ποτε μου τόσο πολύ.."

Είπα και κοίταξα κάτω τσκουπιζοντας τα ματια μου στην προσπάθεια να κρυψω τα δάκρυα που είχαν αρχίσει να κυλάνε στο προσωπο μου αλλά ηταν ηδη πολύ αργά για αυτό...

"Jungkook... Το ξέρω οτι μ αγαπας ..το ξέρω γιατί και γω σαγαπω το ίδιο αλλά έλα και λίγο στη θέση μου...Σκέψου πως ενοιωσα όταν αρχισες τις ζηλειες σου... Εγώ μονο εσένα θέλω paboo"

Άκουσα την φωνή της Areum και σηκωσα το κεφάλι μου για να δω οτι τώρα πλέον είχε φύγει απο την αγκαλιά του Jin Hyung και κοιτούσε προς το μέρος μου ..

"Το ξέρω και μετανιώνω πραγματικα για αυτα που είπα και εκανα και για όλο το χάος που προκάλεσα...Συγγνωμη.Ελπίζω κάποια μέρα να μπορεσεις να με συγχωρήσεις "

Είπα και γυρισα την πλάτη μου προς το δωμάτιο κατεβάζοντας ταπεινωμένος το κεφάλι χαμηλά ενω ξεκίνησα να φεύγω

"Ελα εδώ ρε χαζουλη...Μα καλά μονη μου θα με αφήσεις ;Μπορεί να είμαι πολύ θυμωμένη αυτή τη στιγμη μαζί σου αλλά ας το προσπαθησουμε ..Ξέρεις...ουτε και εγώ θέλω να σε χάσω"

Ειπε η Areum και εγώ γυρισα να κοιτάξω τον Tae που στεκοταν λίγο παραδίπλα

Εκείνος με κάρφωσε με το βλέμμα του και κούνησε το κεφάλι του προς την Areum

Έτσι γυρισα πίσω και ετρεξα κατευθείαν κατα πανω της μόλις εφτασα στην άκρη του κρεβατιού της όμως σταμάτησα

"Μ-Μπορω να σε αγκαλιασω;"

Ρώτησα και εκείνη με κοίταξε ανοίγοντας διάπλατα τα χέρια της ...Χαμογελασα και της έδωσα μια τεραστια σφιχτή αγκαλιά

Nepenthe (j.jk & k.th ff) Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon