Δική Του

39 16 0
                                    

Κεφάλαιο 32
----------------------------

Jimin's POV:

Η αλήθεια είναι οτι εμένα μου φάνηκε εύκολο να πω οτι δεν έχω κοπέλα αφού έτσι πως ήρθαν τα πραγματα..νομίζω οτι δε γουσταρω καν κοπέλες ..Αλλά τέλος πάντων ..Την ωρα που ρώτησε τον Tae η παρουσιάστρια αγχωθηκαμε όλοι αλλά τελικά το έβγαλε εις πέρας.. αλλά το περισότερο σοκ το παθαμε με τον Kookie που αργότερα βέβαια καταλάβαμε ότι το έκανε επίτηδες για να ζηλέψει η Areum..

Αυτό το παιδι δεν έχει καθόλου μυαλό αν τα πραγματα ηταν σκατά θα γίνουν ακόμα χειρότερα με τις μαλακιες του.. Δεν είναι μονο οτι θα έχει η Areum νεύρα μαζί του.. Αλλά θα έχουμε και θέματα με τον διευθυντή αύριο μόλις το δει..

Με αυτές τις σκέψεις πέρασε η ωρα και φτάσαμε εξω απο το σπίτι των κοριτσιων..

-----------------------------------------------------------------
Author's POV:

Τα αγόρια ήταν εξω απο την πορτα και ο Jin ως μεγαλύτερος χτύπησε την πόρτα με τον Taehyung δίπλα του που ανηπομονουσε να δει την κοπελα του..Αντίθετα όμως ο Jungkook είχε κρυφτεί πίσω απο τον Suga που όπως πιστευε ήραν ο πιο επιβλητικός φοβούμενος την αντίδραση της οργισμενης του αδερφής και ακόμα χειρότερα της Areum που όμως θα είχε και τα χίλια δικια ακόμα και να τον χτυπήσει..

Η Πόρτα άνοιξε αποκαλύπτοντας την μικρόσωμη αδερφή του που όμως είχε φλογε ς στα ματια της σε αντίθεση με τη συνηθισμένη λάμψη τους

"Περαστε μέσα και σας παρακαλώ συγχωρηστε την ακαταστασία.. δεν μπορουσα να καθαρισω είχα σημαντικότερα πραγματα να κάνω "

Είπε η κοπέλα καρφβνονρας με το βλέμμα της τον αδερφό της

Πέρασαν όλοι μέσα και γουρλωσαν τα ματια τους όταν είδαν παντού σπασμένα γυαλικά και ιδιαίτερα όταν είδαν την Areum στον καναπέ να κάθεται μαζεμένη σαν μια μπαλα με το κεφάλι της ανάμεσα στα γονατα.

Η Luna ξεκίνησε να προχωράει προς τον καναπέ αλλά το αγόρι της την έπιασε απο το χερι κοιτώντας  την στα ματια..

Εκείνη κατάλαβε το μήνυμα που προσπαθουσε να της περάσει και άφησε τον εαυτό της στην αγκαλιά του..

Τοτε ο Jungkook περπάτησε και γονάτισε μπροστά στην Areum...

"Areum μου..μπορώ να σου μιλήσω για λίγο ιδιαιτέρως; "

Nepenthe (j.jk & k.th ff) Where stories live. Discover now