Chapter 21

6.7K 276 8
                                    

Atmosféra by se tu dala klidně krájet, jak je to mezi námi všemi napjatý. Lidé, stojící pořád u nás, se rozejdou, když po nich Zayn zakřičí, aby si hleděli svého. Louis už neklečí, ale stojí a krabičku s prstýnkem má schovanou zpátky v kapse svého černého saka. V jeho očích se odráží zlost stejně jako v očích Zayna, no mně se v očích odráží strach, ale z toho, co se tu bude dít. Vím, že Zayn by mu klidně vrazil několik ran rovnou do obličeje, ale to nemůžu dopustit, jistě by měl kvůli tomu průšvih a to nechci. Nechci, aby měl kvůli mně a Louisovi zbytečné problémy.

Přesunu svůj pohled na Zayna, který stojí vedle mě, podívá se taktéž na mě a majetnicky si mě přitáhne k sobě. Drží mě pevně kolem ramenou jako bych mu snad měla utéct. Podívám se na Louise, jeho pohled mi říká, že je neskutečně naštvaný a taky vypadá poníženě. Než jeho city spíš bylo poníženo jeho ego.

„Takže dáš prostě přednost tomuhle nagelovanýmu kreténovi přede mnou?" uchechtne se ironicky Louis a založí si ruce na hrudi. Snaží se tvářit, že mu mé odmítnutí vůbec neublížilo, ale já vidím opak, no není mi ho ani trochu líto, jak by nejspíš mělo.

„Nemluv tak o něm! A ano, dám mu před tebou přednost," řeknu. „Na rozdíl od tebe by mě nikdy nepodvedl." Založím si ruce na hrudi a mrknu na něj, čímž mu dám dokonale najevo, že to myslím smrtelně vážně. Nebude trvat dlouho a tahle naše lež se provalí a teprve potom to bude něco pro Louise, vím, že mě bude nazývat lhářkou, zbabělcem, děvkou a bůhví čím vším ještě. Na tohle ho znám až moc dobře.

„Víš, co je zvláštní? Když nastoupil místo šéfové, tak jsi ho nemohla vystát a najednou pár dní po našem rozchodu už ses s ním dala dohromady. O mně říkáš, že jsem kurevník, ale co jsi potom ty? Sotva jsi po rozchodu a už se necháváš šukat jiným, teda vážně, Katelyn, tleskám ti." Nahodí svůj ironický úsměv a s tím ještě schválně zatleská. Zayn okamžitě po jeho slovech zatne prsty v pěst a chce se k němu rozejít, ale rychle ho stihnu zastavit chytnutím ho za jeho biceps. „Děvka první třídy," ušklíbne se a v tu chvíli ucítím, jak Zayn zatne svaly, vytrhne se mi a přejde dvěma dlouhými kroky k Louisovi.

„Ještě jednou takhle o ní budeš mluvit a nedopadne to dobře!" Varuje ho. Stojí ke mně zády, ale i tak si živě dokážu představit jeho naštvaný výraz. Jeho postojem dává jasně najevo, že je připravený mu kdykoliv vrazit. Není to poprvé, co mě před ním brání a mě to nutí jen přemýšlet o tom, zda to myslí vážně anebo je to jen součást toho divadélka, které tu před Louisem a všemi ostatními hrajeme.

„Seš směšnej, raději se vrať do kanclu, to je asi to jediný, co umíš," vysmívá se Zaynovi. „Vsadím se, že i v posteli stojíš za hovno a neuspokojíš ji tak, jako já." Mé oči se rozšíří, když tohle vyjde z jeho úst. Co se jako tímhle snaží získat? Ji mi z něj zle. Nikdy bych do něj neřekla, že by byl až takhle hnusný a nechutný. Opravdu tu chce probírat, kdo je v posteli lepší? Složím obličej do dlaní a zoufale si povzdechnu. Cítím se tak neuvěřitelně trapně.

„Ne, protože já si s ní na doktora nehraju, já ji tvrdě šukám." Okamžitě zvednu obličej ze svých dlaní a překvapeně pohlédnu na Zayna i přesto, že ke mně stojí zády. Tohle už je opravdu vrchol všeho. Nechci, aby si tady povídali o tom, jak a kdo mě dokáže líp uspokojit nebo jak probíhal/probíhá náš sex.

„Myslím, že tohle by už stačilo. Nechci, abyste se o tomhle bavili, fajn?" Přistoupím k Zaynovi a chytím ho znovu za jeho biceps a zareju mu nehty do jeho ruky, abych na sebe stáhla jeho pozornost, což se mi úspěšně povede. Naznačím mu pohledem, aby byl v klidu a sama se podívám na Louise, který se mračí div by se mu nespojilo obočí. „Díky za to, že jsi přijel, ale tvá cesta sem byla úplně zbytečná. Vím, že pořád spíš s Barbarou, tak fakt nevím, o co ti jde, nevrátím se k tobě, nevezmu si tě a teď prostě běž a už nikdy mi nelez na oči. Nechci tě už víc vidět a mluvit s tebou. Nestojím o to." Snažím se udržet vážnou tvář, ale jde to horko těžko. Někde uvnitř mě, mě tyhle slova bolí, ale vím, že je to tak správně. Viděla jsem, co otcova nevěra udělala s mou mámou a nechci, aby mi to samé udělala Louisova nevěra.

Beautiful Bastard || Zayn Malik Where stories live. Discover now