YENİ KİTAP

130 6 1
                                    

Buraya yeni bölüm atmayalı çok uzun olmuş ya dsklajdsakldjsa

AYAZ VE ESİLA PARALEL EVRENDE MUTLULAR ARKADAŞLAR MERAK ETMEYİN 

Neyse kaç zaman sonra yeni bir kitap attım umarım bakarsınız :)) Aşağıya küçük bir karakter tanıtımı bırakıyorumm :)

GÖKKUŞAĞININ ALTINDA BULUŞURUZ

Maral Kahraman: 19 yaşında bir Psikoloji öğrencisi. Ailesi tarafından bebekken terk edilip devlet yurduna bırakılmıştır. Hayatını kendi parmaklarıyla çalışarak kurmak istiyordur. Ama yurda bırakıldığından tam 19 yıl sonra yine aynı gün kim tarafından gönderildiği belli olmayan bir mektup alır ve tüm hayatı başına yıkılır.

Deniz Uyar: Maral'ı ilk gördüğü andan itibaren hayatını onunla geçirmek istediğini anlamıştır ama Maral onu sadece arkadaş gözüyle görmektedir. Ailesi tarafından sevilen, komik, eğlenceli ve herkesin modunu yükseltebilecek orijinal bir adamdır Deniz.

Hande Aldinç: Babasını tanıyamayan Hande'nin, annesi ile her zaman zor bir ilişkisi olmuştur. Annesinin isteklerine göre yaşamayı çoğunlukla reddetmesi kavga nedenlerinin en başıdır. Onur'a duyduğu saplantılı aşk onun tek zaafıdır. Eğlenmenin alışveriş, para harcamak gibi aktiviteler olduğunu sanan Hande gerçek hayatı arkadaşları sayesinde öğrenecektir. Moda Tasarım okumaktadır.

Kerem Ayaz: Babası milletvekili olan Kerem'e, hayat doğduğu gün altın tepside verilmiştir ama sahip olduğu psikolojik rahatsızlık ve Hande'ye olan duyguları onun hayatını zorlaştıran iki engeldir. Tek başına yaşayan Kerem, Onur'dan Hande yüzünden ölesiye nefret etmektedir.

• Hikayesini kendisi kaleme alan bir kız; Maral Kahraman

• Hayatının aşkı olan kızın en yakın arkadaşı olan bir çocuk; Deniz Uyar

• Ne olursa olsun hayattan kopmayıp ona daha fazla tutunan biraz asi fazla yakışıklı bir çocuk; Kerem Ayaz

• Başı annesiyle sürekli belada olan, manken güzelliğine sahip bir kız; Hande Aldinç

Maral yetimhanede yetişmiş kalbi yaralı ve insanlardan uzak durmayı seven bir kızdır. Deniz ise onun aksine yersiz yerlerde bile insanları eğlendirmeyi seven bir çocuktur. Kerem ve Hande ise karakterleri birbirlerinden tamamen farklı olsalar bile kral ve kraliçe gibi yetiştirilmiş iki kişidir. Bu anlamsız dörtlü üniversiteye başlamalarıyla birbirlerini bulurlar ve asla ayrılmayacaklarına dair söz verirler. Ta ki geçmişin sırları bir bir gün yüzüne çıkıp hayatlarını mahvedene kadar.

• • Bıraktığımız yerde buluşmak ümidiyle... • • 


Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 16, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

KARANLIĞA SARILAN KIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin