15+

8.2K 173 6
                                    

Shawn zaparkoval co nejblíž vchodových dveří a mě vytáhl z auta a vzal do náruče. Odemkl dveře od bytu, sundal mě i sobě boty a běžel po schodech nahoru do ložnice.

"Máš pět minut na převlečení těch hader." Hodil mě na postel a odešel. První jsem nechtěla, ale chtěla jsem vidět jeho výraz až mě uvidí. Všechno mi sedlo úplně přesně a já si zpátky lehla do postele.
"Jsi?" Nahlédl do ložnice a div mu neskončila brada u noh.
"Zatraceně, že já to vůbec našel, jsem z tebe tak nadržený, že to už nemůžu vydržet." Přešel k posteli a stáhl si úzké, černé džíny. Já si sedla a přešla k němu.
"Chci dolů to tričko!" Zanadávala jsem si.
"Tak mi ho stáhni." Natrvalo dlouho a tričko leželo vedle jeho kalhot.
"Máš tak krásné tělo." Lapala jsem po dechu, každý kousek jeho kůže jsem políbila a ohmatala. Shawn se jenom napínal a tiše vzdychal.
"To ty máš krásné tělo." Jemně přejížděl prstama po mých křivkách až se zastavil u kalhotek. Celé tělo jsem měla poseto husí kůži, stejně jako on.
"Ještě ne, pojď ke mě." Za ramena jsem ho stáhla na sebe a políbila na krk.
"Taky tě chci ochutnat." Olízl si rty a políbil mi jedno ňadro. Já, ale nechtěla tam a tak jsem mu rukou zvedla hlavu a podívala se mu do očí.
"Děje se něco?" Zeptal se zaskočeně.
"Chci, aby jsi mě políbil na rty." Naváhal a přilepil se na mé rty tak svižně. Jeho rty byly tak jemné a sladké, že jsem chtěla víc, přitáhla jsem si ho a on mi jazykem vklouzl do úst. Různě se mi otíral o jazyk tím svým a přejížděl přes něj, pořád jsem ale neměla dost, ale už jsme neměli vzduch. Po chvíli už ho rty nebavily a tak mi stáhl jedno ramínku a věnoval mému ramenu jemný polibek. Potom ještě klíční kosti a oboum mým prsům, pořád schovaným v té příšerné podprsence.
"Chtěly by ven." Oznámil mi a sám si mě nadzvedl, rozepl ji a někam hodil. Začal si s něma hrát, různě je mačkal, pusinkoval, mírně zkousával a hladil. Byla jsem úplně někde jinde, tolik slasti a chtíče ve mě nikdy nebylo. Cítila jsem se úplně jinak a pořád jsem chtěla víc. Dál pokračoval k mému břichu, jazykem mi ho kolem pupíku olízl a já se zachvěla. Co to semnou dělá?!
"Dáme to taky dolů ano?" Čekal na můj souhlas a když jsem se jenom kroutila a tiše vzdychala, bylo mu jasné, že ty kalhotky může stáhnout.
"Jsi nádherná už ti to někdo někdy řekl?" Zeptal se když mi jemně přejel prsty po mém nejvíc citlivém místě.
Jenom jsem zakroutila hlavou a dal si to užívala. Nejsem panna už dávno, ale takové věci semnou nikdo nedokázal, jenom on.
"Jsi tak mokrá, strčím jenom dva ano?" Zase čekal na můj souhlas, byl tak opatrný. Shawn tak učinil a já se málem roztekla. Chvíli jemně zasouval, ale potom přidal jazyk i na tempu.
"Prosím, víc, Shawne." Vzdychala jsem a ruku měla v jeho vlasech, pokaždé když to bylo nejlepší jsem mu zatahala za vlasy a on byl tak informován, že se mi to líbí.
"Chceš přidat další prst?" Zeptal se pobaveně.
"Já chci jiný prst Shawne." Zalapala jsem po dechu.
"Tak na ten si musíš ještě chvíli počkat, ještě jsem nebyl já." Usmál se a zpátky hlavu strčil mezi mé nohy. Jeho vlasy mě šimraly na podbřišku a jeho prsty s jazykem přímo ve mě. Bylo to dokonalé. Jednou jsem zapišťela jeho jméno když jsem byla na pomezí vrcholu a on přestal.
"Proč?" Zamračila jsem se na něj.
"Protože musíš mít energii vykonat svou práci." Vyzvedl si mě a opřel o čelo postele, sedl si vedle mě a taky se opřel. Jeho černé Calvinky byly značně naplé a rýsovala se tam velká boule a to jsem se ho skoro vůbec nedotkla. Je ze mě udělaný a to mě jenom prstil. Sedla jsem si na něj obkročmo a přes trenky dvakrát přejela rukou. Shawn zavřel oči a těžce oddychoval. To mě baví.
"Chceš se udělat do boxerek nebo mi dovolíš je sundat?" Zeptala jsem se ho a koukla na něj. Otevřel oči a podemnou se zavrtěl. Vytáhl je přede mě a ukázal jak je hodil za mě. Usmála jsem se a ještě ho políbila. Polibek mi oplatil a já se podívala na největší mrakodrap Toronta. Byl v pozoru a byl opravdu velký.
"Prosím Sky, začni už." Žadonil a sám si ho začal hladit.
"Tohle se mi líbí víc jako kdybych to měla dělat já." Zasmála jsem se a dál ho sledovala jak si dělá dobře.
"Dej mi ruku." Ruku jsem mu podala a čekala co vymyslí. Mou ruku přimáčkl ke svému penisu a svou mi pomáhal. Takže jsme oba honili až na to, že Shawn měl tu svou ruku položenou na mé. Tohle mě přestalo bavit a tak jsem tu jeho dala na mé stehno a začala si hrát. Jemně jsem mu zkousla špičku penisu a on zanadával.
"Tohle už nikdy nedělej!"
"Takže pokaždé, když budeme spolu spát." Zasmála jsem se. Druhou ruku jsem položila na varlata a tahala. Celou délku jsem strčila do pusy a začala pohyb nahoru dolů, Shawn si za chvíli začal určovat tempo. Všechno jsem dělala pomalu, s citem a vášní. Shawnovi nezapomnělo z pusy vylíhnout pár nehezkých slov a před jeho vrcholem jsem to stopla.
"Budeme si pořád dělat naschvály?" Zachraptěl a stáhl si mě pod sebe.
"Nezapomeň, že si to začal ty." Připomenula jsem mu jeho loďku, nevyvedené brečení a utnutí mého orgasmu a šibalsky se usmála.
"Fajn, ale při tomhle si to dělat nebudeme." Políbil mě na špičku nosu a slezl ze mě, aby došel pro kondom.
"Je libo, tvrdě, vášnivě, jemně, chytře, rychle?!" Musela jsem se zasmát.
"Vždycky to musíš nějak zabít že?"
"Jenom jsem se zeptal." Hrál uraženého a chytl si mě.
"Můžu ti ho navléct?" Shawn se nezapomněl zasmát a oba jsme kondom navlékli. Posunuli jsme se níž a Shawn se lehl nade mně.
"Naposledy jsi nahoře."
"Však se ještě otočíme." Ujistil mě a pomalu do mě vnikl.
"Dobrý?"
"Skvělý."
"Takže můžu?"
"Určitě." Usmál se a pomalu začal přirážet. První pomalu, ale za chvíli jsem si na jeho délku i šířku zvykla a mohl přidat. Oba jsme nahlas vzdychali, nadávali a křičeli svá jména. Shawn do mě tvrdě bušil a líbal na krku, stihl mi udělat i cucflek.
"Už budu." Zašeptal mi do ucha. Kápla na mě jeho kapka potu.
"Ještě ne, otoč mě nad sebe." Taky jsem zašeptala a Shawn tak udělal. Chtěla jsem ještě chvíli skákat já na něm. Chytl mě za zadek a jenom si užíval, že nemusí přirážet, za chvíli se ke mě přidal, kroužila jsem pánví jinak jak on zasouval a nějak jsme se udělali. Svalila jsem se mu na nahou, pevnou, spocenou hruď a on mě celou objal.
"Byla jsi skvělá." Vydychával. Mě se ještě dech k normálu nedostal.
"Ty taky." Políbila jsem ho doprostřed hrudního koše a hned potom na rty. Chvíli jsme tak leželi, Shawn se potom zvedl, vzal peřinu a oba nás přikryl.
"Dobrou kotě." Políbil mě do vlasů, já se uvelebila mezi jeho paží a hrudí a zavřela oči.
"Dobrou brouku." Naposledy jsem vydechla a upadla do říše snů.

ZatraceněWhere stories live. Discover now