5. 15+

4K 102 7
                                    

Nedalo se mu odolat a tak jsem spolupracovala, že mu nechutně táhl chlast z huby jsem se snažila nějakou dobu ignorovat, ale ta chuť byla vážně hnusná.
"Cos pil? Předpokládám, že jaggera s colou a vodou ne, chutná lépe."
"Nevím, tvůj táta něco načl, ale bylo to dobré." Zasmál se.
"Ale vadí mi to."
"Prosimtě." Zase se přitiskl na mé rty a celých se jich zmocnil. Jazykem mi přejížděl přes spodní ret, masíroval můj jazyk a já vlastně nemusela nic dělat. Pomalu na mě nalehával až jsem zůstala pod ním nehybně, bezmocně ležet. Mezi nohama jsem ucítila jeho narůstající rozkrok a začala vlhnout. Ruce jsem mu zapletla aspoň do vlasů a on mi vzdychl do úst. Rukou zašmátral níž až skončil u mého klína. Něžně se přes moje pyžamové kalhoty dotkl mého středu až jsem se prohla v zádech. Vrátil se rukou zpátky nahoru a položil mi ji na líčko. Palcem mi přejel přes rty a hned mě políbil. Chtěl se odpojit, ale já to nedovolila. Chtěla jsem se ještě líbat a cítit jeho obličej těsně u mého, jenže jeho nedočkavost to nedovolila.
"Bude to vážně rychle, neboj." Zašeptala mi do ucha ještě než si začal sundávat kalhoty i s boxerkama.
"Ale já to nechci rychle, chci si tě užít." Zašeptala jsem zpátky a zahleděla se do jeho podnapilých, skelných očí.
"Jo?" Nadvezl laškovně obočí a začal mi sundávat kalhoty.
"Jo."
"Už vím, proč tě tak moc miluju." Políbil mě na střed jelikož jsem pod tím neměla kalhotky. Zase jsem se prohla v zádech a tiše vzdychla. Sjel trochu níž a bez varování do mě strčil hned dva prsty. Vypískla jsem vzrušením a jeho prsty mě okamžitě opustily, zakryl mi pusu a naznačil ať křičím potichu.
"Jsem rád když vím, že se ti to líbí, ale teď musíš být zticha, nejsou na to zvyklí jak moji sousedi." Uchechtl se a vrátil se zpátky k nohám.
"Tak mě máš varovat." Hodila jsem na něj vražedný pohled a jemně ho plácla po ruce, kterou měl na mém stehně.
"Fajn, dva prsty." Ukázal mi a začal vsunovat.
"Pokračuj Shawne." Slastně jsem se pohybovala proti jeho dlouhým prstům. Divím se, jak jsem dneska nadržená a chci víc a víc.
"Hm, Shawne, zrychli nebo mě začni lízat."
"Brzdi kotě." Zasmál se Shawn a celými ústy se přitiskl k mému pohlaví. Zakryla jsem si rukou pusu a sténala do ní.
"Už to nevydržím." Zašeptala jsem, ale celkem nahlas.
"Tak já přestanu." Zase ze mě vylezl, podívala jsem se na něj vražedně, rty se mu leskly od mé vlhkosti a vlasy padaly do očí. Vypadal úžasně, natáhla jsem k němu ruce, aby mě objal a on tak udělal. Zase se na mě namáčkl a tvrdým penisem se otřel o můj střed, ale nezasunul.
"To já už nevydržím." Odpojil se od mých rtů a až teď zasunul. Zalapala jsem po dechu a Shawn těžce vydechl. Začal se jemně otírat rty o můj dekolt a později krk. Udělal mi tam pár modřinek a hladově mě zase políbil na rty. Ve mě se pohyboval pořád stejným tempem a já se cítila úžasně. Tohle jsem přesně potřebovala, to jeho rozpálené tělo těsně položené na mém a rychlý tlukot srdce odrážející se od mých ňader. Oba jsme byli sladění a sténali stejně.
"Brzo budu." Zašeptal mi těsně u obličeje a věnoval mi malou pusinku na špičku nosu. Cítila jsem jeho horký dech a celým tělem mi projela zimnice s horkem dohromady.
"Ach, Shawne." Zaryla jsem nehty do jeho zad a Shawn naposledy přirazil než se svalil vedle mě. Ani jeden nemluvil, navzájem jsme poslouchali své výdechy a nádechy a přitom se drželi za ruce. Po chvíli se na mě Shawn otočil a z venkovního osvětlení jsem uviděla, že se usmívá.
"Copak?" Uchechtla jsem se, když už se koukal a blbě usmíval dlouho.
"Nic...jen...jsi nádherná!" Přiložil mi ruku na tvář a palcem mě hladil. Musela jsem být červená, protože mě opět polilo horko. Nevím proč, vždycky když to řekl tak jsem byla v pohodě, teď to bylo něco jiného. Byli jsme si zase o cosi bližší a cítila jsem, že patříme k sobě.
"Proč nic neříkáš?" Přerušil mě Shawnův zmatený hlas.
"Nevím co na to říct, to ty jsi nádherný a já mám štěstí, že tě mám."
"To není pravda, já ho mám, hned vedle mě tady leží." Uculil se a přitáhl si mě na hruď. Políbil mě do vlasů a hlavu si opřel o mou.
"Dneska toho na tebe bylo moc, spinkej Skyly." Ještě jeden polibek mi věnoval a já zavřela oči. Stejně jsem nemohla usnout. Pořád jsem nad vším přemýšlela a soustředila se na to, že Shawn už nejspíš spí a fouká mi do vlasů. Bylo to příjemný, ale trochu jsem se posunula níž, sjela jsem mu pod paži a už se nechtěla vracet na jeho hruď, bylo mi tam dobře, podívala jsem se ještě na tu božskou krásu a s klidem usla.

ZatraceněWhere stories live. Discover now