Uspokojení Skylar

5.4K 146 13
                                    

Ráno jsem se zase brzo probudila, nevím proč, ale pokaždé když jsem se Shawnem tak vstávám brzo. Neměla jsem v plánu odejít, ale udělat nějakou snídani. Bylo by lepší kdyby mě dneska Shawn neviděl, ale třeba si vážně bude všechno pamatovat. V kuchyni jsem dělala takový rachot, že jsem se divila, že ještě nevstal.

Hodiny ukazovaly devět a já dodělávala vajíčka když se kolem mě obmotaly dvě paže a pořádně mě zmáčkly. Trochu jsem se lekla, ale když jsem cítila horký dech za krkem a cosi mumlajícího Shawna mi do prohlubně mezi krkem a ramenem mi bylo hned líp.
"Dobré ráno." Řekla jsem trochu podrážděně, protože mi pár vajíček z toho šoku spadlo na zem.
"Místo toho podrážděného hlasu bych radši slyšel tvoje výkřiky mého jména?!" Přitiskl se ke mě a na rameno mi sázel polibky.
"Ty jsi po tom včerejšku tak nadržený." Zadkem jsem se mu otřela o jeho kamaráda a on vzdychl.
"Včera jsi byla tak dokonalá."
"A ty jsi odešel a mě nechal tak."
"Promiň zlato, to ta únava, ale rád to napravím, třeba hned teď." Zadkem jsem ho od sebe odstrčila, abych mohla projít s pánvičkou, on mě pustil a opřel se o linku.
"Teď je snídaně." Každému jsem dala na talířek a pánvičku dala do dřezu.
"Tak budu mít jinou snídani." Zase přešel ke mě, ale tentokrát mě vyzvedl a na linku posadil. Nohama mi zaterasil cestu a protože je vysoký a velký neměla jsem možnost seskočit dolů.
"Jsi vážně nechutný." Ta představa je odporná, ale když vím, že to bude dělat mě hned se mi to líbí víc, ale nemám nějak náladu.
"Nejsem, jenom nadržený... z tebe." Pousmál se a obě ruce mi položil na tvář, že mě políbí.
"Těšila jsem se na snídani."
"Budeš to mít i s bonusem." Ušklíbl se a políbil na rty. Po ránu byly ještě lepší, takové nepoužité. Nemůžu mu odolat a tak rozkročím nohy.
"Vidíš jak ti to skvěle jde." Pohladí mě jednou rukou po vlasech a druhou po líčku. Já mu ruce obmotám kolem krku, ruce si zapletlu do jeho ranního vrabčího hnízda a lačně se přitisknu na jeho dva světle růžové polštářky. Shawn spolupracuje a za chvíli se mezi námi strhne válka jazyků. Vyhrávám já a tak ho za ten včerejšek taky kousnu do spodního rtu, chuť se, ale změní když v puse ucítím krev. Odpojím se a vidím jak mu z mého kousnutí teče trochu krve, prstem přes krvácející ranku přejedu a zase se k němu přitisknu.
"Změníme trochu pozici, ať se mi lépe pracuje." Zamumlá mi do rtů a odpojí se. Já zaškemrám a tak se přitisknu na jeho krk ať mám co líbat.
"A kdo je tu potom nadržený?" Uchechtne se a posadí mě na židli ke stolu, sám si klekne a sundá kalhoty.
"Já nejsem nadržená jen se chci mazlit." Protestuju a ruce mu dám do vlasů, ráda si s něma hraju, různě je točím a proplétám si v nich prsty.
"Jasně." Ještě se na mě podívá a potom se začne zcela věnovat jen té dole. Přes kalhotky mi dvouma prstama přejíždí a já cítím jak vlhnu.
"Už jsi úplně mokrá, jen tak dál ať se mi v ní lépe jezdí." Nadrženě sundá mé promočené kalhotky a odhodí je někam. Vezme palec a strčí mi ho tam. Trochu vyjeknu, ale držím se. Palcem začne víc přirážet a já se neubráním trochu hlasitějším vzdechům. Za chvíli to vymění a strčí tam ukazováček s prostředníčkem najednou. Před pusu si dám ruku a nahlas do ní sténám. Shawn si toho asi všimne a ruku mi dá pryč.
"Chci tě slyšet, jenom křič." Na pár vteřin se na mě podívá, ale já mu nevěnuju pozornost, jsem zaujatá do jeho dvou prstů ve mě a jak skvěle to umí. Nemůžu si už pomoct, nohy si opřu o jeho ramena a jednou rukou se opřu o stůl. Najednou ucítím jeho horký dech mezi mými nohami a potom jak svým jazykem kmitá sem a tam po mé mokré kamarádce, přidal k tomu i prsty a já se cítila blaženě, měla jsem úplně všechno a víc nechtěla.
"Shawne, prosím, přidej." Křičela jsem mezi vzdechy a Shawn se zasmál. Udělal jak jsem řekla a já začala stříkat. Pocákala jsem mu celý obličej a něco dopadlo i na jeho nahé tělo a ty jeho slavné bílé boxerky. Utřel si pusu, zvedl se, ke mě se nahl a vášnivě políbil. Já to těžce vydychávala.
"Pochvalu nedostanu?" Uchechtl se, opřel se o linku, vzal si svůj talířek s určitě studenými vajíčky a chtivě mě pozoroval jak jsem z toho v transu.
"Máš vajíčka tak drž hubu!" Před pusu jsem si dala ruku a sedla si na židli normálně.
"Ta póza předtím byla hezčí."
"Nech toho Shawne!" Okřikla jsem ho začala hledat kalhotky.
"Kam jsi je hodil?!"
"Takhle chvíli zůstaň!" Rozkázal mi a já si uvědomila, že jsem k němu otočená zády, sehlá k zemi a nemám kalhotky.
"Joo tak na to bych si zvykl." Uznal. Já jsem zakroutila hlavou a trochu mu zatverkovala i když to vůbec neumím.
"Bylo to sexy, ale ještě se máš co učit!" Zasmál se a plácl mě přes zadek. Já se taky zasmála a konečně si dala ty kalhotky, které jsem našla u gauče. Nevím jak se mohly tak daleko dostat. Shawn je génius. Šel se nejspíš převléct a já mezitím začala jíst snídani, je to vážně hnusné když nejsou teplé.

"Co dneska podnikneme?" Vrátil se zpátky dolů a přes hlavu se přetáhl šedé tričko, které mu obepínaly jeho svalnaté, velké ruce a vypracované bříško.
"Nevím, co chceš?" Dojedla jsem poslední sousto a šla ty talířky umýt.
"To nechej, já to potom udělám." Křikl na mě Shawn, když vycházel z koupelny. Nádherně voněl a vlasy měl seplé velkou Nike gumičkou. Normální lidé by vypadali jako debilové, ale jemu to zatraceně seklo.
"To je dobrý, možná bych se mohla jít domů převléct a potom bysme někam zašli." Navrhla jsem nakonec, protože v těch mokrých kalhotkách jsem vážně nechtěla být.
"Tak dobře, aspoň se konečně podívám k tobě domů." Usmál se a šel do chodby.

V zrcadle jsem se trochu upravila a vyšla za Shawnem, který čekal už venku.
"Jsi krásná." Konstatoval a já mu věnovala jemnou facku za tu ironii.
"Co je? Já to myslel vážně!" Hrál uraženého a zamkl dveře, stejně se usmál, viděla jsem ho. Nastoupili jsme do výtahu a vylezli ven. Venku nás čekala příjemná zpráva.
"Včera jsi špatně zaparkovala, jsme snad nemohoucí?" Zeptal se mě Shawn a pokutu zmuchlal do malé kuličky, kterou si strčil do kapsy.
"Včera jsi byl nemohoucí." Zasmála jsem se a sedla si na místo spolujezdce.
"Haha, opravdu vtipný, domů jsem došel po svých a všechno si pamatuju, takže jsem vlastně ani nebyl opilý." Zase si zahrál na uraženého a vyjel na silnici. Po cestě jsme se vůbec nebavili.

"Já hned budu, zůstaň v autě."
"Chci jít s tebou."
"Možná tam bude Blair a nechci, aby měla blbé kecy." Protočila jsem očima.
"Rád na všechno odpovím." Usmál se a následoval. Já se zašklebila a vlezla do domu.

"Halo?" Bylo první co ze mě vylezlo.
"Nikdo tu není, běž." Popostrčil mě Shawn, když se nikdo neozýval. Já teda šla a hned zamířila do svého pokoje. Shawn mi byl v patách a hned mi prolezl celý pokoj.
"To jsou rodiče?" Zeptal se, když se koukal na mou poličku s fotkami. Já se na něj otočila a jen kývla.
"Vypadáte jako fajn rodinka a ty nemáš sourozence?"
"Jo, bráchu, ale odstěhoval se a už jsem ho dlouho neviděla, vůbec nevím jak se má a vlastně vůbec nic." Pokrčila jsem rameny a chystala se jít do koupelny, převléct se.
"Nemusíš jít pryč, už jsem tě přece několikrát viděl, i v tom nejlepším." Laškově se na mě podíval a chytl u dveří za paži. Chvíli jsem přemýšlela.
"Ještě budeš mít chutě." Ušklíbla se a se sevření se mu vytrhla.
"Však tu nikdo není tak si můžeme užít." Vylezl z mého pokoje a hned mířil zamnou.
"Nech toho a běž ček... Blair?!" Uviděla jsem ji ve dveřích jejího pokoje.
"Ahoj Sky a-a Shawne!" Zpanikařila a z poza ní vylezl kluk. A sakra. Mathew.
Shawn ho sjel pohledem, ruce zaťal až mu na nich vylezly žíly a celý se napl.

ZatraceněDonde viven las historias. Descúbrelo ahora