Naštvaný...

2.7K 96 64
                                    

Pohled Shawna

"Kurva!" Třískl jsem rukou do dveří. Ona to ví, ten zmrd jí to řekl. Zvláštní je, že se semnou ještě baví, určitě jí něco nakecal co není pravda. I když řekla, že jí to Rayn neřekl. Tomu nevěřím, řekla to schválně, aby mě donutila jí říct všechno. Jediná věc co mě dokáže vytočit, je tahle. Když se mě někdo zeptá, co mám proti Raynovi. Ten hajzl, mě donutil dělat to co dělám, to co jsem nechtěl dělat. Ještě pár roků a bude klid, vyřeším to. Ale jestli do toho bude rýpat Skylar, bude to ještě horší.

"Všechno v pořádku Shawne?" Do mého pokoje vkročí táta.
"Jo." Odsekl jsem a chtěl ho obejít.
"Skylar už šla, stalo se něco?"
"Ne, jen... ne, jen je jí líto, co řekla máma."
"Vysvětlil si ji, že má někdy takové nálady na tvé nové objevy?!" Šel semnou po schodech.
"Jo, ale moc to nepochopila..." Nazul jsem si boty a byl rozhodlý jít.
"Už jdeš?" Přiběhla máma.
"Jo, Sky si vyhodila tak já jdu taky."
"Je mi to líto Shawne, ale prostě, musím si zvyknout." Chytla mě za tvář.
"Jo to budeš, protože ji miluju."
"Ti si říkal i minule."
"Ale teď to myslím opravdu vážně."
"Nechci se ti do toho plést, ale prosím, buď opatrný, víš jak to bylo minule, nechci, aby jsi..."
"Mami! Mami, já vím, buď v klidu, je to moje věc a jsem s tím smířený."
"Prosím."
"Jo! Čau!" Řekl jsem trochu podrážděně a práskl dveřmi.

Taky nemám rád, když se mi někdo plete do toho co mu do toho vůbec nic není. Vím, že to je moje máma, ale prostě jsem si jistý, že Skylar taková není, i když už mi ublížila. Teď bych ji měl najít. Jel jsem po cestě zpátky když jsem před sebou uviděl černé auto jak zastavuje u blondýnky, která jde po chodníku. Byla to Skylar a ten člověk byl Rayn. Co jí doprdele může chtít?! Zastavil jsem kousek od nich ať mě nejde vidět a sledoval je. Chvíli se bavili, Sky se potom otočila, ale on ji chytl za ruku. Prudce se na něj zpátky otočila a podle jejího výrazu vypadalo, že ji chytl silně. Začla ve mě vařit krev, i když je to její bratr mám o ní strach. Něco ji udělá a já mu už opravdu rozbiju hubu! Zase se bavili a než jsem všechno stihl pobrat nasedla k němu do auta.
"No to si děláš prdel?! Ona s ním sedla do auta?! Se posrala ne?!" Nadával jsem a rozjel se nenápadně za nima.

Cesta trvala dýl než jsem čekal a on přijel k příjezdové cestě od své vily.
"Tak tady si investoval moje peníze ty zmrde!" Pořád jsem si naštvaně mluvil pro sebe a zajel na okraj chodníku. Vylezl jsem z auta a šel se porozhlédnout kolem.

Byl tu velký betonový plot, který by se dal přelézt, ale za ním bude mít určitě nějaký bezpečnostní alarm. Jak ho znám, na každém rohu bude mít i kamery takže je zbytečné něco zkoušet. Vrátil jsem se tedy zpátky do auta a odjel k sobě. Je mi jedno jak se vrátí zpátky Skylar. Řekla, že oba potřebujeme vychladnout. Já vychladnu doma na gauči u televize s červeným vínem v ruce, jak ona? Je mi to jedno, naštvala mě, že s ním jela sem, i když to jakože nevím, vrátím jí to zpátky.

Domů jsem dojel celkem pozdě jelikož jsem se ještě stavil do parku si jen tak pročistit hlavu a potkal tam pár fanynek, se kterýma jsem pokecal a vyfotil se. Doma jsem si sedl na gauč, na nohy dal notebook a otevřel láhev červeného. Chci se odreagovat, zapl jsem svou oblíbenou porno stránku a sundal si kalhoty i boxerky najednou. Celou sklenku jsem vypil na ex a nalil si další. Udělal jsem to ještě jednou a pustil se do práce. Našel jsem tam nějaké video s brunetkou, která měla vážně dobrý zadek. Kdybych si tak mohl sáhnout a pěkně ji po ní plesknout až by křičela. Po penise jsem si začal pomalu přejíždět a vzdychat. Ta bruneta křičela dost a to mě hypovalo přidat na tempu. Cítil jsem jak mi stéká pot po čele a pomalu přestávám vnímat okolní svět, jen já, bruneta a moje ruka. I když bych byl radši za jinou společnost, ale ta se uráčila se na mě naštvat a donutila naštvat i mě na ni. Je to tak kurva komplikovaný a tohle je tak kurva dokonalý. Můj kamarád byl na pomezí vybuchnutí a začal mi v ruce mírně   cukat.
"Shawne?" Uslyšel jsem svoje jméno, že bych byl už tak namrdaný a mimo svět, že mi připadá, že ta bruneta volá moje jméno?
"Shawne chceš pomoct?" Naproti mě vidím pobavenou Sky. Těžce jsem polkl a penis pustil.
"Jsi celý červený." Smála se mi, ale já ji ignoroval. Jak může mít tak dobrou náladu? To se jako smířili nebo vypadám vážně tak vtipně?! Vzal jsem si své boxerky i kalhoty a šel nahoru do ložnice.
"Shawne? Co se děje?" Šla zamnou.
"Nic, nech mě."
"Stalo se něco?"
"Ne, prostě mě nechej na pokoji." Zabouchl jsem dveře a vyvalil se na postel. Tak fajn, teď bude ještě víc naštvaná, ale co?!



Chtěla bych vědět jaký máte názor na článek od časopisu Rolling Stone, přesněji na vyjádření Shawna na kouření trávy a na to, že s Hailey byli víc než přátelé. Děkuju, moc mě to zajímá, protože co čtu tak se k tomu lidé vyjadřují negativně. Nejsem z toho taky nadšená, ale jestli to myslí jako na dobré úmysly, proč ne. Každý to zkusil. Tak prosím pište😍😍❤️❤️

ZatraceněWhere stories live. Discover now