0.6 Girl Code

4 0 0
                                    

Girl Code

Part 6

Zondag 16 juni

P.O.V Amber

Na een leuke middag te hebben gehad, zijn Dylan en ik nog wat gegeten bij de mc Donalds. We hebben allebei van alles verteld over ons zelf. Ik weet dat hij een broertje heeft van 17 jaar oud, zijn naam is Sem. Dylan deed een opleiding aan ICT in Amsterdam waarvan hi is afgestudeerd. Hij vertelde me dat hij als kind heel slim was en dus voorliep met veel vakken dan zijn andere klasgenoten. Hij werkt bij de mediamarkt als telefoonverkoper maar kreeg waarschijnlijk een promotie omdat hij nu was afgestudeerd. Hij zou bij mensen thuis tv's aansluiten en koelkasten en al dat soort apparaten. Natuurlijk enorm handig als er wat kapot gaat.

Ook vertelde hij me dat zijn vader Colombiaans is. Hij is de enige thuis met zulke licht blauwe ogen, Zijn broertje Sem had bruine net als zijn vader en zijn moeder had groen. Zijn opa en oma die wonen in Colombia facetimed hij regelmatig, hij verteld hun vaak over wat er thuis gebeurd. Hij heeft mijn zelfs wat Colombiaans geleerd zoals, wat mijn naam is, hoe ik mijn leeftijd zeg en nog van allerlei simpele dingen.

Hij woont nog bij zijn ouders maar hij wil zodra hij promotie heeft gekregen een paar maanden die functie heeft voor een eigen huis kijken. Het liefst wil hij een of twee hondjes. Nu heeft hij een labrador van 12 jaar oud. Zijn naam is Lucky. Ze hadden hem uit het asiel gehaald 10 jaar geleden. Hij werd mishandeld door zijn vorige baasjes en zo in het asiel terecht gekomen. Lucky was een mager hondje toen. Dylan had me foto's laten zien hoe Lucky er vroeger uitzag. Het was heel zielig om te zien. Gelukkig ziet hij er weer gezond en blij uit.

Verder houdt Dylan van festivals waar hij met zijn vrienden veel naartoe gaat. Hij wilde me mee nemen naar een van de volgende waar hij naar toe wilde gaan. Ik mocht mijn vriendinnen meenemen.

Ik had hem alles verteld over mijn broer en Femke, thuis en familie, over mijn vriendinnen en dat ik ook wel graag uit ga en het me leuk leek om met hem mee te gaan naar een festival.

Na alles te hebben verteld gingen we dus naar de mc Donalds waar hij voor ons beide een menu bestelde. Ik mocht alvast gaan zitten nadat ik had gezegd wat ik wilde hebben. Zodra hij het eten kreeg kwam hij bij me zitten en hebben we een beetje gekletst over de dag. Na het eten heeft hij me naar huis gebracht en nu lig ik in mijn bed te dromen, over hem. Hoe lief en zorgzaam hij was geweest.

Ik schud mijn hoofd om uit de gedachtes te komen. Het is morgen meiden dag en we moesten nog bespreken wat we voor Hailey haar verjaardag gingen organiseren. Ik sta op van bed en loop naar de badkamer met een bh en onderbroek. Ik draai de kraan open en kleed me uit. Ik pak een washandje uit de kast en stap in de douche. Ik was mijn lichaam met een douchegel van dove wat heerlijk ruikt en shampoo en conditioner van loving blends. Zodra ik klaar ben met douchen draai ik de kraan uit en stap ik onder de douche vandaan. Ik doe mijn pyjama aan en borstel mijn haar uit. Ik gooi de handdoek en het washandje in de wasmand en loop terug naar mijn kamer. Ik pak mijn telefoon en kijk tussen de meldingen. De meiden hebben vandaag een aantal berichten gestuurd in de groepsapp en Dylan heeft nog een paar berichten gestuurd hoe leuk hij het vandaag vond en dat we snel weer wat moeten gaan doen. Ik stuur hem terug dat ik het ook heel gezellig vond en graag weer wat wil doen. Hij stuurt me een hartje terug meteen voel ik duizenden vlinders door mijn buik fladderen. Ik glimlach naar mijn telefoon en sluit mijn ogen. Deze jongen maakt gevoelens los die ik al een tijdje niet meer had gevoeld. Na mijn ex ben ik nauwelijks blij geweest in het houden van jongens of hoe dan ook. Ik open nog een keer de groepsapp met de meiden en lees een beetje wat ze nog meer te zeggen hebben. Het gaat vooral over Hailey haar verjaardag en hoe ze haar plagen wat haar cadeaus worden. Na een tijdje leg ik mijn telefoon aan de oplader en ga onder mijn deken liggen. Ik sluit mijn ogen en val in een diepe slaap.


Girl CodeWhere stories live. Discover now