1.0 Girl Code

3 0 0
                                    


Girl Code

Part 10

zondag 23 juni

P.O.V Amber

Er zijn vier dagen voorbij sinds ik een foto van Mae met de andere meiden die een glas wijn in handen hebben had gezien. Ze hebben me niet een mee gevraagd om mee te gaan. Ik heb sindsdien ook niet eens meer met ze gepraat. Doen ze dit met opzet omdat ik maandag vergeten was? Ik zucht diep.

'Wat een zucht zeg' Zegt Dylan. Ja, ik ben alweer bij hem. Hij is de enige die me een beetje opvrolijkt op het moment. Ik lig met Dylan op zijn bed in zijn armen. We hebben een paar keer gezoend sinds de eerste keer dat we hebben gezoend. Dylan kijkt me aan. Hij doet een pluk achter mijn oor.

'Het is niks' Zegt ik. Ik geef een kus op zijn wang.

'Zeker?' Ik knik. Hij gaat over me heen liggen. Ik kijk in zijn ogen. Zijn gezicht komt dichter naar me toe en ik voel zijn lippen de mijne raken. Hij zoent en streelt over mijn wang. Hij gaat zitten en trekt zijn shirt uit. Ik ga met mijn hand over zijn buik en bijt ondeugend op mijn lip. Hij glimlacht lief naar me. Ik leg mijn hand in zijn nek en trek hem tegen me aan om hem te zoenen. Hij trekt een laatje open van nachtkastje en haalt er een condoom uit. Ik kijk hem aan.

'wil je?' vraagt hij. Ik aarzel even. Zou ik het wel doen ik ken hem net 2 weken.. Ik knik. Waarom ook niet. Ik laat hem van me af gaan en ik ga zitten zodat ik mijn shirt uit kan doen. zijn blik gaat naar mijn buik en mijn bh. Ik maak de riem los van zijn broek terwijl ik hem zoen. Hij maakt mijn bh los en ik laat hem van mijn arm af glijden. Zachtjes duwt hij me op mijn rug en geeft sporen van kusjes vanuit mijn nek tot aan mijn broek lijn. Ik laat hem mijn broek los maken en ik ga met mijn kont omhoog zodat hij mijn broek uit kan doen. Ik laat hem helemaal zijn gang gaan, en geniet.

----

Hij komt naast me neer geploft met een beetje bezweet voorhoofd. 'dit was fantastisch' Zegt hij helemaal onder de indruk. Ik kijk hem aan en geef hem een kusje. Hij pakt zijn deken om het over ons neer te leggen.

'Jij bent fantastisch' Zeg ik. Ik ga in zijn armen liggen. Ik geniet even van het moment.

'Ik denk dat ik maar een naar huis ga' zeg ik na een tijdje.

'Nee, niet nu al' jammert hij. Ik grinnik.

'jawel' Ik ga uit zijn armen en kleed me weer aan. 'we appen' Ik geef hem een kus op zijn mond. Hij knikt.

'doei mooi meisje' Zegt hij. 'Doei' glimlach ik. Ik pak mijn spullen bij elkaar en loop zijn kamer uit. Ik loop de trap af naar onder om zijn ouders gedag te zeggen die tv zitten te kijken op de bank en loop daarna het huis uit. Ik kan nog niet helemaal bevatten wat er vandaag gebeurt is. Ik ben normaal nooit zo iemand die zonder een relatie seks heeft. Toch heb ik het toegelaten. Ik denk dat het is omdat ik gevoelens voor hem heb.

Ik fiets Dylan zijn straat uit om vervolgens mijn eigen straat te fietsen. Zodra ik thuis ben zet ik mijn fiets in de garage en loop ik mijn huis in.

'Hey lieverd, hoe was het bij Dylan?' vraagt mama.

'Goed, we hebben film gekeken' lieg ik. Ik kan haar niet vertellen dat ik seks heb gehad, bovendien deel ik zoiets niet met mijn ouders.

'Heb je nog honger? Het ik kwart over 6' Zegt ze. Ik werp een blik naar de klok en schud mijn hoofd.

'Eigenlijk niet' zeg ik. 'Ik ga even douchen' Ik loop naar boven en maak me klaar om in de douche te gaan. In de douche krijg ik weer allemaal vragen in mijn hoofd. Wat als hij dit gewoon wilde sinds dag een, of dat dit nog steeds een opdracht is met zijn vrienden. Misschien heeft wel helemaal geen gevoelens voor me. Maar waarom is hij dan wel zo zorgzaam en lief? Ik me hier geen antwoord op bedenken. Als ik het vraag komt het misschien raar over. Ik laat mijn gedachtes afdwalen als ik zachtjes liedjes begin te zingen. Hetgeen wat me rustig maakt en mijn zorgen laat afdwalen is te denken aan liedjes die rustig zijn.

Als ik uit de douche kom loop ik met mijn handdoek om mijn lichaam naar mijn kamer en trek mijn onderbroek en pyjama aan. Ik borstel mijn haar uit en start mijn laptop op. Ik zet de laatste aflevering die ik nog moet kijken van Riverdale op. Tevreden kijk ik naar mijn beeldscherm. Het hoeft niet eens meer lang te duren voordat ik een relatie heb met Dylan. Althans als hij het zelfde voor mij voelt. 

Als ik klaar ben met de aflevering van Riverdale, pak ik mijn telefoon van bed en kijk ik door instagram. Ik leg mijn laptop op mijn bureau en kijk tussen mijn verkennen. Ik zie een foto van Dylan met vrienden. Er staan meerdere fotos in deze post. ik schuif de afbeelding naar links en zie Dylan... Zoenend met een meisje. Ik hart stopt. Ik probeer mezelf te ontspannen, misschien is de foto ouder. Als ik naar de datum kijk weet ik niet meer wat ik moet doen. 23 juni. 

Ik kijk naar de caption. Already a great night! mijn mond valt open. Ik kan mijn ogen niet geloven. 



Girl CodeWhere stories live. Discover now