1 - "Seni Seviyorum."

236 10 10
                                    

12  Kasım 2018

  Yanımda duran miniğe bakıyorum. Ayaklarına baktığını zannediyorum, sonradan anlıyorum ki ayak adımlarını benimkine uydurmaya çalışıyor. Uyduramayınca saçınla oynuyor ama sonradan yine adımlarını uydurmaya çalışıyor. Onun bu haline gülümsüyorum.

Elimi başının üzerine koyduğum anda duruyorum ve saçını karıştıyorum. Başını kaldırıp bana bakıyor ve bir yandan yanakları hafiften kızarıyor. "Nam Joon.." Saçını karıştırırken konuşmama devam ediyorum. "Efendim miniğim?"

"Yah!" Geriye doğru çekildiğinde kızdığını anlıyorum. "Bana 'miniğim' diye seslenmeni sevmiyorum,biliyorsun."

"Boyun 1.60 ama. Boyun yüzünden sana 'miniğim' diyorum, Hye Sun." Bana kızgın bakıyor. "Benim boyum normal. Sen fazla uzunsun." Ardından kollarını göğsünde birleştirip yürümeye devam ediyor. Hye Sun önden ilerlerken onu takip ediyorum. Daha fazla dayanamayıp kolundan tutup onu kendime çeviriyorum. "Kızgınsın, biliyorum. Boyun kısa diye söylüyorum, bu doğru ama sana benden başkası 'miniğim' diyor mu? Demiyor çünkü diyemez de. İkimiz arasında bu. Bir de böyle düşün." Şaşkın gözlerle bana bakarken olayı böyle düşünmediğinin farkına varıyorum. Onun kendime çekip kollarımın arasına alıyorum. "Sanırım,haklısın." Normalden az çıkan sesi yüzünden tebessüm ediyorum ve saçına öpücük konduruyorum. "Seni seviyorum, miniğim." Hâlâ kollarım arasındayken kafasına kaldırıp bana bakıyor. Yanakları kıpkırmızı olmasıyla onun bir kez daha sevimli olduğunu düşünüyorum. "Bende seni seviyorum, Nam Joon."

&

Geçen yıl yazmaya başladığım şimdi bitirdiğim kısa hikaye ile karşınızdayım.
Kitap, sadece altı bölümden oluşuyor~

Good Night Song bittikten sonra yayımlayacaktım ama ne oldu dersiniz? Gaza geldim!

Bölümler hazır olsa bile haftada bir bölüm yayımlamayı planlıyorum. Umarım seversiniz!

Beraber Geçen Güzel Yıllarımız ; Nam JoonWhere stories live. Discover now