6- "Böyle Olmamalıydı."

116 12 33
                                    

17 Ocak 2020

Herkesin gittiğinden emin olduktan sonra geride sadece Seok Jin ve ben kalıyoruz. Seok Jin, Amerika'da çalışıyordu ve haberi alır almaz buraya gelmişti. Her anda bana destek oluyordu.

"Nam Joon..Gitmemi istersen anlayışla karşılarım." Hayır dercesine kafamı sallıyorum. "Seok Jin, o zamandan beri güç kaynağım sensin. Yanımda olmana ihtiyacım var." Seok Jin bir şey demeyince derin bir nefes alıyorum.

"Sevgili Miniğim,Fransa gezimiz oldukça güzel gidiyordu, o kazaya kadar.. Uçağımın motorunun yanacağı kimin aklına gelirdi ki? Pilotun tüm çabalarına rağmen yine de sert bir iniş yapmıştık. Cam tarafında oturanlar en büyük hasarı almıştı ve sende cam kenarında oturuyordun." Gözyaşlarım akmaya başlarken Seok Jin bana mendil uzatıyordu. Gözyaşlarımı silip derin bir nefes alıyorum. "Keşke cam tarafında oturan ben olsaydım da sen kurtulsaydın..Keşkeler bir şeyi değiştirmeyecek biliyorum ama bu hayatımı güzelleştiren sendin. Eğer senin yerinde ben olsaydım sende benim için güzel şeyler söylerdin. Ayrıca benden sonrada hayatı güzelleştirecek bir şeyler yapardın. Bende bunu yapacağım. Beraber geçen güzel yıllarımızı yazacağım. Bu zor olacak ama senin için yapnalıyım."

  Seok Jin, tekerli sandalyenin kollarını   tutuyor. "Konuşmanın bittiğini varsayıyorum. Son olarak bir şey demek ister misin?"  Olumlu anlamdan kafamı salladığında buğulu gözlerle mezar taşına bakıyorum. "Seni seviyorum, miniğim. Hep seveceğim." Seok Jin, konuşmanın bittiğini anladığında tekerlekli sandalyeyi sürmeye başlıyor. "Seok Jin.. Tek başıma sürebilirim, biliyorsun dimi? Hayatım boyunca tekerlekli sandalye kullancağım."

"Biliyorum, elbette.. O dolu gözlerinle etrafı bulanık görürken ne kadar doğru bir şekilde sürebilirsin ki?" Açıklamasını haklı bulunca susuyorum ve mezarlıktan çıkasaya kadar ağlamaya devam ediyorum.
 

&

Mutlu bir sonla bitirebilirdim ama hikayenin adına yakışan bir son oldu bence. Siz ne düşünüyordunuz?

Bu bölümde hikayenin adını bir yerlerde andım. Fark etttiniz mi?

Beraber Geçen Güzel Yıllarımız ; Nam JoonWhere stories live. Discover now