4 - "Yıl Dönümümüz"

105 11 7
                                    

12 Kasım 2019

  Miniğime evin önüne geldiğimi söylediğimden beri yarım saat geçmişti. Cidden hazırlanmak bu kadar zor olabilir miydi?

   Miniğimi aramak için telefonumu elime aldığımda kapının açılmasıyla sesiyle o tarafa baktım. Nutkum tutulmuştu. Giydiği kırmızı elbise beyaz teniyle fazla uyum sağlıyordu. Saçları eb sevdiğim şekilde yapmıştı. Dalgalıydı.

"Nam Joon? Daldın.. Yoksa güzel olmamış mıyım?" Sesle beraber irkildiğimde miniğimin yanına geldiğini fark ediyorum. "Güzelden de öte.. Mükemmel olmuşsun." Söylediklerimle beraber yanakları elbisesine uyum sağlamaya başlıyordu. Yanağına küçük bir öpücük kondurduktan sonra arabanın kapısını açıyorum. Bu sefer miniğim arabaya binmeden önce benim yanağıma öpücük konduruyor. O bindikten sonra sürücü tarafına geçiyorum.

"Nereye gidiyoruz Nam Joonie" Az önce aegyo mu yaptı yoksa benim mi kularım yanlış duydu? "Nam Joonie~ Bugün fazla dalgınsın."

"Miniğim zaten bu halinle beni büyüledin. Aegyo yaparak bu büyüleme etkin artıyor. Bu da dikkatimi dağıtıyor." Kollarını göğsünde birleştiriyor. Bir süre konuşmayıp dışarıyı izliyor. "Böyle bir günde seni büyülecek şekilde giyindiğim için ve aegyo yaptığım için özür dilerim Nam Joon. Ben sadece bu-" Arabayı sağa çekiyorum ve ona bakıyorum. O ise irkilmiş bir şekilde bana bakıyordu. Elimle saçının bir kısmını kulağının arkasına sıkıştırıyorum. "Miniğim, özür dilemene hiç gerek yok. Ben sadece dikkatimin dağılıp kaza yapmaktan korkuyordum." Ne kadar mahcup olduğunu yüzünden okunuyordu. Dudağına bir öpücük kondurdum ve yola devam ettim.

  Minik olmasına rağmen bir o kadar şık olan restaurantın önünde duruyorum. Miniğimle beraber içeri girerken o içeri garip bakışlar atıyordu. "Nam Joonie burada bizden başka kimse yok."

"Evet, biliyorum. Ben öyle istedim."  Bu sefer şaşkınla bana bakıyordu. "Arkadaşımın restaurantı burası. Ondan küçük bir iyilik istedim." Gözleri parıldayarak bana sarıldığı an başına bir öpücük kondurdum. Sonra onu masamıza doğru götürdüm. Biz masaya oturunca servis hemen başladı. Bir süre sonra şarkımızın çalınca miniğimi dans kaldırıyorum. Kafasını kalbime yaslıyor ve öyle dans etmeye devam ediyoruz. "Burası olmak istediğim yer. Hiç bir yere gitme Nam Joon."

"Gitmeyeceğim Hye Sun. Söz veriyorum."

Beraber Geçen Güzel Yıllarımız ; Nam JoonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin