47. Bölüm: Grup

667 83 2
                                    

Hello! Umarım bölümü beğenirsiniz, iyi okumalar <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Bölümün Yayınlanma Tarihi: 24/11/2018

Finalle son 3 bölüm...

~MİRA~

Rüzgar'ın omzuna başımı yaslayarak karşımdakileri incelemeye başladım. Grubumuzu kurmuştuk ama henüz kimin ne olacağına karar vermemiştik. Bu yüzden, boş boş oturmuş bir şekilde düşünüyorduk.

''Benim vokalim iyi zaten, beni pas geçin'' Aksen, kollarını bağlayarak arkasına yaslandı. Emir, elini onun omzunun üzerine atıp: ''Bende rap yaparım, aslında babamın vokalist olmasına rağmen tam bir rappercıyım'' dediğinde güldük. Benim babamda rapper, küçükken rap yapmam için beni eğitmişti ama rap'in yanında da annem vokalist olmam için babamdan gizli şarkı söyletiyordu.

''Ben ikisini de yapabilirim'' dedim. Rüzgar, parmaklarını kolumun üzerinde gezdirerek: ''Ben zaten direk vokalistim, rap yapmaya pek uygun bir sesim yok'' dediğinde güldüm. Aslında küçükken bir kaç kez rap söylemişti ve rap söylerken gerçekten çok tatlıydı. O anda ona bakarak Taehyung amcanın gençken -Ah! Çok dokundu bu sözü yazmak ah ah...- rap söyleme çabaları aklıma geldi. Aslında, gerçek anlamda çok güzel söylüyordu. Tabii rapper olan üyeler kadar iyi değil.

''Ben rap yaparım'' dedi Demir öne doğru eğilip, ellerini birleştirerek devam etti: ''Babamla beraber küçükken çok fazla rap söylerdik, tabii normal bir şekilde de şarkı söylediğimiz oldu. Babamın vokali gayet iyiyken, maalesef ki bende o kadar iyi değildi. Bu yüzden, grubun ana rapper'ı olabilirim'' dediğinde yüzünde gurur ifadesi vardı. O ifadeyi görmek çok hoşuma gitmişti, aslına bakarsan o gurur ifadesinin hepsi bizde vardı.

''Ben babam gibi ana rapper olabilirim.'' diyen Dolunay'a bakışlarımı çevirdim. Yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirip: ''Babamın raplerini dinlerken her zaman yüzümde kocaman, aptal bir gülümseme oluşuyor. Sesi küçüklüğümden beri duyduğum en güzel ses olduğu için ona her gün daha da hayran oluyorum. Aslında bir baba her zaman kızının en büyük fanı olduğu bir müzisyendir. Neyse işte, ben rapper olurum'' diyerek cümlesini tamamladığında bir ona bir Demir'e bakarak aklımda ikisinin beraber rap söylediği bir kısım canlandı. Gerçekten harika olurdu çünkü seslerinin uyumu mükemmel bir şey ve ortaya da harika bir ses uyumu çıkardı.

''Rüya, Hong Bin?'' bakışlarımı hala suskun olan ikiliye çevirdim. Hong Bin, öksürerek boğazını temizleyip:

''Ben vokalde iyiyimdir. Daha önce hiç rap deneyimim olmadı'' başımı sallayıp: ''Vokalde olur''

''Benim de vokalim iyi zaten bunu biliyorsunuz'' dediğinde başımı salladım.

''Evet. O zaman çift olarak ayrılalım. Rüzgar, gitar da iyi olduğu için gitarı o alacak. Ben piyanoyu yani klavyeyi. Siz üçünüz'' kızları göstererek: ''Sahnenin ortasında olursunuz. Demir, Dolunay'ın yanında olsun. Emir bateri de iyi olduğu için baterinin başına geçecek.''

''Bende bas gitarı alabilirim'' Hong Bin'i başımla onaylayıp: ''Bu harika olur. Her şeyi tamamladığımıza göre, hangi şarkıyı söyleyeceğimize karar vermeliyiz. Şu anda bir şarkı yazıp, ona melodi bulup söyleyemeyiz. O yüzden, şarkı seçmemiz gerek.'' dedim. Hepsi beni başlarıyla onayladıklarında aklıma babalarımızın şarkıları gelmişti. Hepsini tek tek dinlediğim için şarkılarını çok iyi hatırlıyorum, belki o şarkıları kendi seslerimize uydurup, tekrar tasarlayarak söyleyebiliriz. Bunu babalarımız da ister ama yine de önce onlardan izin almamız gerek, bir de grup kararı olmalı.

Yıldızlarda Buluşalım 3 | Yeni Nesil | ✔️Where stories live. Discover now