nummer två

165 3 0
                                    


DANTES PERSPEKTIV

Alkoholen började kicka in vilket jag firade med ännu en shot. Festen var på Lidingö hos en av mina barndomsvänner Lucia, hon är ett år yngre än mig och hela Stockholm vet att hon alltid haft en crush på mig, det är därför jag blev bjuden. Det är den största anledningen till att jag blir bjuden på de flesta festerna, för jag anses vara attraktiv i mångas ögon, en annan stor anledning är för att det går jävligt bra för mitt och mina bästa kompisars band. 

"Har du sett Jiggy?" Frågade jag Noel som stod bredvid mig och hade precis shottat i sig fyra shottar ren sprit. 

Noel är min bästa kompis och han är en av de killarna jag har ett band ihop med. Axel eller Jiggy som vi kallar honom och Ludwig utgör den andra halvan. 

"No" 

Jag gick ut för att kolla. Jag har inte sett honom på länge och jag kände samtidigt för att ta en cigg. Precis när jag tänder ciggen får jag syn på Ludde och Jiggy som står lite längre bort med några tjejer. 

"Där är ni ju" Sa jag och de vände sig om direkt

"Bror! Har du träffat dessa?"

Framför mig stod tre tjejer. En brunhårig och två blondiner. Jag kände igen den ena blondinen.

"Nope, Dante" Sa jag och stäckte fram min hand. 

"Jag vet dummer, Tilde! Kommer du inte ihåg mig?" Sa hon och vingla till. Hon hade antagligen druckit några mer ml alkohol än vad hon skulle. 

Jag tänkte efter, jag kände igen henne men jag kunde inte placera henne. 

"Beas fest?!" Hon blev lite irriterad och det blev stel stämning runt oss. Ludwig höll för munnen.

"Sällan att prettyboi kommer ihåg ett ligg" Sa han och skrattade. Han fick en give-me-five av Jiggy som stod och skratta han också. Jag kunde inte låta bli att le. 

"Ditt jävla as" Sa hon och gick därifrån. 

Huuuur kan nån bli arg på mig för att jag inte kommer ihåg dem? Det är omöjligt att komma ihåg alla. Gör man inget större avtryck på mig så hamnar man inte i minnet helt enkelt. 

Jag, Jiggy och Ludwig gick in i huset. Där möttes vi av Noel som stod och hångla med en tjej. Hon hade ljusa toppar med mörkare hårbotten. 

"Wohoooooow" Tjoade Jiggy när han fick se dem. 

Båda kollade upp. 

I samma ögonblick tog en annan tjej tag i hennes arm. 

"Pontus är här" sa tjejen som försökte få med sig Noels haff ut. Men hon gjorde motstånd. 

"Snälla Malva, skärp dig och gå vidare han kommer inte röra dig. Ser du inte vem detta är?" Sa hon och kollade stolt på Noel. 

"Nej faktiskt inte och jag bryr mig inte heller" 

Denna Malva kollade på tjejen väldigt väldigt argt, nästan så det rök ur hennes öron och sprang ut genom dörren och rusade ut på vägen. 

Noel och hans kap fortsatte att göra vad de höll på med. 

Vi tre resterande killar som precis agerat åskådare gick längre in i huset för att fortsätta festen. 

Brunetten som Ludwig och Jiggy presenterade mig framför förut kom fram till mig.

"Jag sa aldrig vad jag hette, Juni" 

"Heter du Juni? Som månaden?" 

"Ja, mina föräldrar älskar sommaren" Sa hon med betoning på ÄLSKAR. "Heter du Dante?"

Jag nickade och tog en sipp från min drink som Noel blandade till mig, något stark men det gör inget. 

"Du passar som en Juni" sa jag och la en slinga av hennes platta hår bakom hennes öra. 

"Vadådå?" Sa hon och kollade generat ner i golvet.

"Du är lika fin som sommaren" Sa jag och ångrar det direkt, för det första menar jag det inte och för det andra var det en FÖR cheesy kommentar.

Hon sträckte på sig och kysste mig. Jag besvarade den. Våra tungor dansade i takt med musiken. Hon greppade tag i min nacke och jag drog henne närmare med handen på hennes midja. 

"Din vän blir inte sur nu va?" Frågade jag och kollade rakt in i hennes ögon. 

"Kanske" sa hon och tog ett steg bak. Jag tog tag i hennes armled och tog tillbaka henne.

"Ska hon styra ditt liv?" 

Hon var attraktiv och hon var definitivt något jag ville ha ikväll.

Vi började hångla igen och i pauserna mellan kyssarna bestämde vi att dra hem till mig. Jag har en egen lägenhet där jag kan ta hem vem jag vill, när jag vill utan att någon ska störa mig eller att jag ska störa någon. Det är något jag utnyttjat de senaste två åren sen jag fick den. 

Vi går ut från trädgården och på trottoaren lite längre bort sitter en tjej. Juni bestämmer sig för att gå mot henne och se om hon är okej. Jag följer med. Det visar sig vara Malva, tjejen som blev lack på Noels haff. 

"Är du okej vännen?" Frågade Juni och satt sig bredvid henne. 

Jag var kåt och ville hem.

"Jaa, eller en kille, mitt ex är där inne och jag klarar typ inte av att andas samma luft som honom och jag har ingen skjuts hem." 

"Du kan ju följa med oss...?" Sa Juni och kollade på mig försiktigt och frågande. 

Fööööörhelvete. Tänker jag först. Men sedan slår det mig att jag kan ju faktiskt få två stycken på samma gång. Så jag nickar. 

Min lägenhet ligger centralt så det är ingen längre bit att gå. Jag går några meter framför tjejerna och bygger förväntningar på hur kvällen kommer se ut med Malva och Juni.

"Jag hoppas inte jag cockblockar er nu" Sa Malva när hon precis torkat en tår. Malva var faktiskt en av de snyggaste tjejerna jag någonsin sett i Stockholm och här bor det ändå en hel del tjejer. Så jag såg helt klart fram emot kvällen. 


Jag tänkte typ skriva varannan del från Dante och varannan från Malva för att se hur båda tänker osvv. men kan ändra mig så läs innan vems perspektiv det äääär. 

Let me know if u like it & tveka inte på att höra av dig om saker jag kan göra bättre. 

xoxo


WOAW - d.lWhere stories live. Discover now