nummer sex

156 4 0
                                    

(allt jag skriver är inte sant irl, jag hittar på en hel del okeeeej)

(glöm ej att rösta hihi puss)


DANTES PERSPEKTIV

Klockan ringde klockan nio. Det var måndag vilket betyder sovmorgon. Måndagsmorgonen startar klockan 10 med en mattelektion, verkligen det bästa sättet att starta en vecka på. (förstå sarkasmen) Jag valde outfit, ganska basic med svarta håliga jeans och en supremehoodie som jag använt i helgen, jag bryr mig inte så mycket om kläderna i skolan eftersom jag går på en väldigt liten skola med ca 300 elever.

Väl i skolan mötte jag upp tre arga killar, Noel, Ludde och Jiggy.

"Vad i helvete höll du hus igår? O varför svarade du inte?" Frågade dem.

Det jag missade var en liveinspelning på nyhetsmorgon för jag försov mig. Jag hade glömt ställa en väckarklocka och när jag sover har jag alltid på flygplansläge så ingen kunde nå mig. Anledningen till att jag inte svarade efteråt när de ringde var för att jag inte pallade ta skit från någon igår.

"Alltså verkligen, förlåt. Jag försov mig! Verkligen så oproffsigt av mig, men jag såg programmet i efterhand och ni löste det verkligen så snyggt."

Att försova sig SKA INTE vara en anledning till att missa något sånt när man är ett av Sveriges största band just nu och att stanna uppe sent med Malva kvällen innan var såklart dumt. Men jag hade också problem med att somna på kvällen, jag kunde inte släppa att hon bara hade dissat att sova tillsammans med mig. Komigen, alla vill det.

De förlät mig men förvarnade mig att resten av vårt crew var väldigt arga på mig och att jag väntade en rejäl utskällning nästa gång jag kommer till studion.

Mattelektionen var som vanligt väldigt tråkig och för att fördriva tiden satt jag och Noel och skrattade åt olika memes som vi hittade på instagram.

Jag kunde inte koncentrera mig på nästa lektion heller som var engelska. Jag hade Malva i bakhuvudet, inte själva henne utan för händelsen att hon dissade mig. Det har aldrig hänt tidigare att en tjej vistats i min lägenhet utan att ligga. Dessutom är hon verkligen en av de snyggare tjejerna jag sett, därför stör det mig.

Lektionen efter det var svenska. Vi skulle visst skriva ett nationellt prov, inget jag hade blivit förvarnad om. Men det var bara att göra det. Vi skulle skriva ett kärleksbrev. För mig som aldrig varit kär i någon och har lite svårt med att utrycka mina känslor var detta provet ett av de svårare. Men jag tror jag får godkänt iallafall.

Efter skolan drog jag och Ludwig till stan för att kolla kläder. Vi var inne på ganska många affärer utan att hitta något. Inne på Urban Outfitters hittade Ludwig ett par byxor som han behövde prova, dem var dock för stora och jag behövde gå ner för att hitta en mindre storlek. I trappen påväg ner mötte jag Malva.

"Hej"

"Tja" Sa hon och fortsatt gå upp i trappan.

"Kul att se dig, hur mår du nu?" Jag vände mig om för att hon hade hunnit några meter upp.

"Bättre, tack" Sen gick hon upp på övervåningen och började kolla kläder.

Jag gick ner för att hämta ett par mindre byxor till Ludwig. Påväg tillbaka hittade jag en hoodie som såg intressant ut så jag tog med den till provhytten.

Ludwigs byxor satt mycket bättre men jag var tvungen att ha en större storlek på hoodien så jag gick efter det medans han gick mot kassan.

När jag hämtat en hoodie i rätt storlek stod Ludwig och Malva och snackade. Känner dem varandra?

"Såå detta är en av dina bandmedlemmar?" Sa Malva och kollade på Ludwig när jag började närma mig

"Yes, Ludwig heter han"

"Jag vet"

Vi tre stod där och de kollade på varandra. Det såg ut som Malvas ögon glittrade när hon kollade på Ludwigs och tvärtom.

Va händer? Ska dom bli en 'thing' nu?

"Vi ses väl då" Sa hon när hon betalat sina kläder "Det var roligt att träffas Ludwig" Avslutade hon.

"Verkligen, detsamma! Vi får ses igen" Gav Ludwig som svar.

Jag vet inte varför men det stack till i bröstkorgen på mig. Hur känner dem varandra?

Ludwig betalade sina byxor och jag betalade min tröja.


"Oh jävlar va snygg hon va. Känner du henne sedan innan?" Frågade han och pratade om Malva.

"Aaa precis"

"Ett ligg eller?"

Jag skakade på huvudet "Faktiskt inte".


Senare på kvällen snapade jag återigen till Malva.

"Ellen kommer över ikväll igen, tänkte om du ville cockblocka igen?" Skrev jag lite retfullt för att göra henne lite svartsjuk och visa vad hon missar. Ellen ska inte alls komma över imorgon.

Malva Martinez 19:57

"Hahah, ikväll är jag upptagen så du får ha så trevligt ;P"

Jag 20:00

"ouff busy women"

Malva Martinez 20.03

"Ja, Ludwig frågade om jag ville med o bada"

Det kokade nästan i mig när hon helt plötsligt blev intresserad av Ludwig. Vad har han som inte jag har? Man går inte från att dissa Dante Lindhe till Ludwig Kronstrand på riktigt, det är ju att gå ner ca 93 nivåer.

Jag 20:05

"aha ha så kul"

Det blev inga mer konversationer efter det. Tur var väl det, så jag slapp få mer frågor om Ludwig. Jag la upp en instagrambild, det var ett tag sedan nu. Något inom mig hoppades på att Malva skulle se och inse att jag är snyggare än Ludwig.

dantelindhe

gillas av prinzaugustt, axeljiggy och 4 789 andradantelindhe 💘💘💘visa alla 7 976 kommentarerprinzaugustt <3 ludwigkronstrand fin tröja uuundra vems den är hovaaahfanpage OMFG SÅ JÄVLA SNYGG DANTE 😍😭

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

gillas av prinzaugustt, axeljiggy och 4 789 andra
dantelindhe 💘💘💘
visa alla 7 976 kommentarer
prinzaugustt <3
ludwigkronstrand fin tröja uuundra vems den är
hovaaahfanpage OMFG SÅ JÄVLA SNYGG DANTE 😍😭

KÄNSLOR BÖRJAR GROOOO
EYEYEYEYEYE NU BÖRJAR THE FKN STORY
Let me know if u like it & om jag ska ändra nått som är sämre.
Rösta för all del & kommentera massvis!!
xoxo<3

WOAW - d.lHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin