2

566 28 3
                                    

Pov James
'Mam pap we mogen naar Hogwarts!!!' roepen Mandy en ik te gelijk en geven elkaar een knuffel. Onze ouders komen de kamer binnen gelopen en geven ons een knuffel. ' Dat is geweldig.' zegt onze moeder. 'Dan gaan we morgen naar Diagon Alley.' zei onze vader.

-de volgende dag-

'Mandy opstaan vandaag gaan we naar Diagon Alley.' zeg ik terwijl ik op haar bed spring. 'James ga van mijn bed af.' zegt ze. En ik spring van haar bed en duw haar eruit. 'James!!!!' schreeuwt ze. 'Ga weg!!!!' zegt ze boos. 'Oke schiet wel op. Jaha.'

Pov Mandy
We zijn nu op Diagon Alley en gaan eerst naar Gringotts daarna gaan we naar Madam Malkin voor onze gewaden.

-bij Madam Malkin-

'Hallo.' zegt Madam Malkin vrolijk. 'Jullie komen voor gewaden voor Hogwarts.' James en ik knikten. 'Mooi ga dan maar daar op de poof staan en dan kom ik zo bij jullie.' Er staat ook een andere jongen op een poof. Hij kijkt mij echt met zo'n jij-wordt-van-mij-blik aan en zegt 'Hallo schoonheid ik ben Sirius Black en jij bent?' vroeg hij mij. 'Ten eerste noem me geen schoonheid en ten tweede mijn naam gaat je niks aan.' zei ik tegen hem. 'Ah kom op vertel me jou naam kitten. Ugh noem me niet zo.' zei ik boos. 'Als jij mij jouw naam vertelt hou ik op met je schoonheid en kitten te noemen hebben we een deal?' vroeg hij. 'Ugh prima ik heet Mandy Potter en deze kneus naast mij is mijn tweelingbroertje James.' zei ik wijzend naar James. 'Heey ik ben geen kneus.' zei James. 'Das waar maar wel mijn broertje.' zei ik terwijl ik zijn haar door de war haal. 'Niet mijn haar.' zei James dramatisch. En Sirius en ik schieten in de lach. 'Ik ga jou nog terugpakken Mandy.' zegt James dan.

Pov Sirius
Ik sta bij Madam Malkin op een poof als ik een super mooi meisje zie staan die op de poof naast mij komt staan. Ik stel mezelf voor. 'Hallo schoonheid ik ben Sirius Black en jij bent?' vroeg ik haar. 'Ten eerste noem mij geen schoonheid en ten tweede mijn naam gaat je niks aan.' zei ze tegen mij. 'Ah kom op vertel mij jou naam kitten. Ugh noem me niet zo.' zei ze boos. 'Als jij mij jouw naam vertelt hou ik op met je schoonheid en kitten te noemen hebben we een deal?' vroeg ik. 'Ugh prima ik heet Mandy Potter en deze kneus naast mij is mijn tweelingbroertje James.' zei ze wijzend naast de jongen naast haar. 'Heey ik ben geen kneus.' zei de jongen die blijkbaar James heet. 'Das waar maar wel mijn broertje.' zei Mandy terwijl ze zijn haar door de war haalt. 'Niet mijn haar.' zei James dramatisch. En Mandy en ik schoten in de lach. 'Ik ga jou nog terugpakken Mandy.' zegt James dan. (Ik mag hem wel wij worden beste vrienden.) dacht ik in mijzelf.

A/n
Dit is het tweede hoofdstuk van dit boek ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Vergeet niet te stemmen

Xxx-Wendy

the marauder twins(Dutch)Where stories live. Discover now