9

321 16 0
                                    

Pov Remus
Ik en Mandy komen de leerlingenkamer in en Sirius komt gelijk op ons af en zegt 'Mandy het spijt me. Neem me terug alsjeblieft.' en Mandy schreeuwt 'SIRIUS ORION BLACK JIJ DENKT DAT IK JOU NOG TERUG WIL NADAT IK JOU BETRAP ZOENEND MET EEN ANDER MEISJE!!! JE BENT ECHT GEK ALS JE DAT DENKT!!!' ik zie dat ze hem wil slaan en fluister tegen haar 'Ga hem nu niet slaan en wordt rustig toon hem dat het je niks meer boeit. Zorg dat je duidelijk maakt wat hij mist.' ze knikt.

Pov Mandy
Remus heeft gelijk ik ga Sirius laten zien wat hij mist. Ik fluister in Remus zijn oor 'Vanavond is het volle maan. Hoe voel je je?' hij zegt 'Gaat wel maar kan altijd beter.' ik knik.

Het is 21:00 als ik in de leerlingenkamer zit te wachten tot dat Remus naar beneden komt. Bijna iedereen is weg op 2 jongens na *zucht diep* James en Sirius. Zij zien dat ik alleen zit en komen naar mij toe. Als ze er zijn vraagt Sirius 'Mandy kan ik je even spreken?' ik schud mijn hoofd en zeg 'Sorry maar ik heb nu geen tijd voor een arogante klootzak en mijn broertje.' Sirius kijkt mij nu boos aan en schreeuwt 'HET IS NOG MAAR 1 DAG UIT EN JE BENT NU ALWEER MET EEN ANDERE JONGEN BEZIG!!!' ik schrik een beetje en schreeuw dan terug 'JIJ BENT NIET DE GENE DIE DE ANDER BETRAPT HEEFT TERWIJL DIE STOND TE ZOENEN MET EEN ANDER!!! SIRIUS ORION BLACK JE BENT DE ARROGANSTE JONGEN OP DE HELE WERELD!!! VERDWIJN UIT MIJN LEVEN JIJ STUK VERDRIET!!!' ik kijk naar de trap naar de slaapkamers en zie Remus staan dus ik knik naar het portretgat en ren er doorheen. Remus volgt mij en geeft mij direct een knuffel.

Pov Remus
Ik hoor Sirius beneden schreeuwen hij schreeuwt 'HET IS NOG MAAR 1 DAG UIT EN JE BENT NU ALWEER MET EEN ANDERE JONGEN BEZIG!!!' daarna hoor ik Mandy terug schreeuwen en zij schreeuwt 'JIJ BENT NIET DE GENE DIE DE ANDER BETRAPT HEEFT TERWIJL DIE STOND TE ZOENEN MET EEN ANDER!!! SIRIUS ORION BLACK JE BENT DE ARROGANSTE JONGEN OP DE HELE WERELD!!! VERDWIJN UIT MIJN LEVEN JIJ STUK VERDRIET!!!' ze kijkt naar de trap en knikt naar het portretgst en ik snap wat ze bedoelt en knik. Ze rent de leerlingenkamer uit en ik ren achter haar aan. Als we buiten de leerlingenkamer staan trek ik haar gelijk in een knuffel. Samen lopen we naar de ziekenzaal daar splitsen we op zij gaat alvast naar de Shrieking Shack en wacht daar op mij in haar animagus vorm. Ik loop de ziekenzaal in en madam Pomfrey komt gelijk naar mij toe. Samen met haar loop ik naar de Whomping willow.

A/n Dit was alweer het 9e hoofdstuk ik hoop dat jullie het nog leuk vinden

Vote/comment

Xxx-Wendy

the marauder twins(Dutch)Where stories live. Discover now