3

503 29 3
                                    

Pov James
Vandaag gaan Mandy en ik voor het eerst naar Hogwarts we hebben er heel erg veel zin in. Ik hoop dat ik Sirius weer tegen kom want ik mag hem wel. Ik hoop ook dat Mandy en ik in Gryffindor komen. Ik schrik op uit mijn gedachten door Mandy die met haar hand voor mijn gezicht zwaait en schreeuwt 'JAMES WAAR ZIT JE MET JE GEDACHTEN!!! Huh wat?' vroeg ik. 'Ik vroeg waar je met je gedachten zit.' zegt ze met z'n duh toon. 'Oh sorry. Ik zat te denken of we Sirius nog tegen zouden komen en of we allebei in Gryffindor zouden komen.' zei ik. 'Oke nou dat we beiden in Gryffindor komen weet ik wel zeker en wat Sirius betreft voor jou hoop ik dat we hem tegenkomen maar zelf hoop ik het liever niet want hij gaat mij dan weer proberen te versieren.' zei ze. Ze begon te blozen toen ze zei dat Sirius haar weer zou gaan versieren. Ik zei met een grijns op mijn gezicht 'Hey Mandy je bloost nu. Wat nee echt niet.' zei ze alsof ze betrapt is op iets wat niet mag. Ik moest hierdoor grinniken.

-in de Hogwarts Express-

Pov Mandy
De trein is net 10 minuten vertrokken. James en ik zitten met zijn tweeën in een coupé als erop de deur wordt geklopt. Je mag drie keer raden wie dat is. Sirius schuift de deur van onze coupé open en vraagt of hij bij ons kan zitten en nog voor dat ik iets kan antwoorden zegt James 'Ja tuurlijk we hadden het er eerder vandaag nog over of we jou zouden tegenkomen of niet en Mandy hoopte van niet.' die nu een grijns op zijn gezicht heeft en ik geef hem de jij-gaat-er-aan-blik. En natuurlijk moet Sirius weer vragen. 'Waarom wou deze schoonheid dat we elkaar niet weer tegen kwamen?' terwijl hij een arm over mijn schouder sloeg ik wilde de arm weg slaan maar hij was te sterk en trok met tegen hem aan zodat ik me niet meer kon bewegen. Geluidloos zei ik tegen James 'Help.' en hij schudde zijn hoofd.

Pov Sirius
Ik loop door de trein opzoek naar een coupé om in tegaan zitten maar tot nu toe zat elke coupé vol. Uiteindelijk vond ik een coupé waar maar twee mensen in zaten en toen ik beter keek zag ik dat het Mandy en James waren. Ik schoof de deur open en vroeg 'Kan ik misschien hier zitten alles zit vol?' ik zag dat Mandy wilde antwoorden maar nog voor dat ze iets kon zeggen zei James 'Ja tuurlijk we hadden het er eerder vandaag nog over of we jou nog tegen zouden komen of niet en Mandy hoopte van niet.' ondertussen had James een grijns op zijn gezicht gekregen en ik vroeg 'Waarom wou deze schoonheid dat we elkaar niet weer tegen kwamen?' terwijl ik een arm over haar schouder sloeg ze wilde mijn arm weg slaan maar ik was te sterk en trok haar tegen mij aan zodat ze zich niet meer kon bewegen. Ik zag haar geluidloos 'Help.' tegen James zeggen maar hij schudde zijn hoofd. Ik kreeg een grijns op mijn gezicht. Toen ging de coupé deur open en kwam er een jongen binnen met allemaal littekens op zijn gezicht die vroeg of hij hier kon zitten.

Pov Remus
Na een tijd zoeken kwam ik een coupé tegen waar maar drie mensen in zitten. Ik de de deur open en vroeg 'Kan ik hier misschien zitten want alles zit vol? Tuurlijk.' zei en jongen met lang haar. Hij stelde zichzelf voor 'Ik ben Sirius Black en dit zijn Mandy en James Potter.' en hij wees de andere jongen en het meisje wat tegen hem aan zat aan. Ik stelde mezelf voor 'Ik ben Remus Lupin.' ik ging naast James zitten en dacht dit wordt een lange reis.

A/n Dit is alweer het 3e hoofdstuk ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden.

Vergeet niet te stemmen

Xxx-Wendy

the marauder twins(Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu