11

339 16 0
                                    

3 jaar later (sorry voor de grote time skip, maar ik had geen inspiratie meer)

Pov Mandy
Vandaag is het 1 september. James en ik gaan weer naar Hogwarts. Ik heb er heel veel zin in, omdat ik mijn beste vrienden weer zie Remus en Sirius (ik weet niet of Sirius nu al bij James woont maar dit is een fanfiction dus alles kan). Sirius is nu wel meer dan mijn beste vriend hij is nu ook mijn vriendje.

-tijdje later op het perron-

"James kom we moeten nog een coupé vinden." zeg ik heel erg opgewonden "Jaja ik kom al doe eens rustig." zei James. We hadden eindelijk een lege coupé gevonden en gingen er in zitten. Een paar minuten later ging de deur open en kwam Sirius binnen lopen. Ik vloog hem gelijk om de hals. En daarna zoende ik hem. " Ik heb jou ook gemist kitten." zei hij met een grijns op zijn gezicht. "Je had belooft om mij niet meer zo te noemen Sirius Orion Black." zij ik nep-boos. Ik pakte een boek en ging zitten lezen. Toen kwam Remus binnen en zei verbaasd "Mandy ben jij nou een boek aan het lezen." "Ja. Is dat dan zo erg Remus?" vroeg ik hem "Nee natuurlijk niet. Het verbaasd me alleen dat er toch een potter is die boeken leest. Aangezien jullie allebei kleuters zijn." zei hij vrolijk. Ik moest keihard lachen om James zijn gezicht dat langzaam rood werd van woede hij schreeuwde "IK BEN GEEN KLEUTER IK BEN EEN VOLWASSENE!!!". Hierdoor moesten Remus en Sirius ook lachen. Dus lagen Sirius, Remus en ik op de grond van het lachen met een boze James naast ons.

A/n hier is dan eindelijk hoofdstuk 11. Sorry dat het zolang duurde maar ik had het erg druk met school. En ik had even geen inspiratie meer voor dit boek. Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk gaan vinden.

Comment,vote

Xxx-Wendy

the marauder twins(Dutch)Where stories live. Discover now