10

340 21 0
                                    

Pov Mandy
Ik zit al 10 minuten te wachten op Remus in de Shrieking shack. Hij komt eindelijk naar binnen en vraagt 'Ben je er klaar voor?' ik knik en verander in een witte hond. Hij wordt een weerwolf en dan lopen we samen naar de tunnel naar Hogwarts en gaan de Shrieking Shack uit. Ald we uit de tunnel komen rennen we het forbidden forest in. We rennen naar een beekje en gaan er in spelen. Als we weer terug gaan zie ik Sirius lopen. Hij kijkt onze kant op en rent naar ons toe ik kijk naar Remus en knik naar de boom. Hij knikt en rent daar naartoe en ik ren het bos weer in en zoals ik had gedacht komt Sirius achter mij aan rennen. Hij is bijna bij mij ik stop met rennen en ga zitten op de grond. Sirius loopt naar mij toe en ik ruik aan zijn hand en laat hem mij aaien. Dan zie ik Remus weer normaal in het bos lopen en ren naar hem toe en hij duikt de bosjes in we wachten totdat Sirius weg loopt terug naar het kasteel en ik verander weer in mijn menselijke vorm. Met Remus loop ik schouder aan schouder de Great Hall in en iedereen kijkt naar ons. Als Dumbledore ons ziet glimlacht hij naar ons. We gaan aan de Gryffindor tafel zitten en gaan ontbijten. Als we gaan zitten hoor ik Sirius vertellen over dat hij een grote witte hond had gezien in het bos.

-na het ontbijt tijdens de eerste les-

Pov James
Ik ga in de les naast Mandy zitten en vraag haar 'Wat deed jij vannacht buiten?' ik weet namelijk dat zij de grote witte hond is omdat ik haar daar vaak in heb zien veranderen. 'Hoe bedoel je? Ik was vannacht niet buiten James.' ik zucht en zeg 'Ik weet dat jij een animagus bent. Ik heb je vaak genoeg zien veranderen in een grote witte hond.'ze zucht en zegt 'Ik had gewoon zin om buiten rond te rennen. Mag dat niet ofzo?' vroeg ze geïriteerd en ik zei 'Natuurlijk mag dat wel maar ik was alleen nieuwschierig.'

-na de laatste les-

Pov Mandy
James,Sirius,Remus,Peter en ik liepen met zijn vijfen naar de Great Hall voor het avondmaal. We gingen aan tafel zitten en het eten verscheen. Na het eten zei ik tegen de jongens dat ik naar de bibliotheek ging om huiswerk te maken. Remus zei dat hij mee ging. Dus liep ik samen met Remus naar de bibliotheek. Toen vroeg Remus 'Welk huiswerk ga je maken? Wij hebben al het huiswerk af voor de komende 3 weken.' ik zucht en zeg 'Ik had gewoon geen zin om met Sirius om te gaan ik ben nog steeds boos op hem.' 'Dat snap ik wel.' zei Remus.

A/n dit was alweer hoofdstuk 10 sorry dat het zo kort en slecht is

Comment/vote

-xxxWendy

the marauder twins(Dutch)Where stories live. Discover now