Prolog

4.8K 89 11
                                    

Prolog

En bror är en kille som är skapad av samma personer som en själv. Två bröder är två killar som är skapade av samma personer som en själv. Tre bröder är tre killar som är skapade av samma personer som en själv. En syster är en tjej som är skapad av samma personer som en själv.

I min familj finns det tre bröder och en syster samt en mamma och en pappa. Systern är jag. Jag är enda systern i familjen och mellanbarn. Jag har två äldre bröder och en lillebror. Mina äldre bröder är nästan två år äldre än mig, de fyller sexton i december och är tvillingar. Jag fyller fjorton i juni. Min lillebror fyller tretton i december. Jag vet att vi är misstag allihop. Mamma och pappa var inte ens tillsammans när mina äldre bröder blev tillverkade.

Våra föräldrar bråkar mycket. Jag vet inte om jag någonsin har sett de sams i över en vecka. Möjligtvis när pappa har varit borta på jobb. Mamma gråter av sorg när pappa inte är hemma men när han är hemma gråter hon av ilska, irritation och ibland också av rädsla om jag har förstått allting rätt. Ändå stannar de tillsammans och väntar sitt femte barn. Det enda som de verkligen planerat. Pappa har velat ha fler barn i flera år men mamma har sagt emot. Nu, förra året så bestämde de sig för att skaffa ett femte då de båda fortfarande är unga.

Det här är min historia om min vardag. Överbeskyddande syskon, överbeskyddande pappa och shoppinggalen mamma.

Jag är Junie Sandman.

-

Utspelar sig 2033.

19/10-14

What I Like About YouWhere stories live. Discover now