6.Bölüm- Belalı Tipler

637 37 52
                                    

Medya: Carol, Lori ve Carl

Sarah'dan

Yediğim tokattan sonra gelen suçluluk duygusuyla kalakaldım sadece yanağımı tutmuş yere bakıyordum Carol hâlâ birşeyler söylüyordu bağırıyordu ama ne dediğini o an anlayamıyordum ağlamamak için dudaklarımi birbirine bastirdim ve gözlerimi hızlıca kapatıp açmaya başladım buna rağmen gözümden bir kaç damla yaş düştü.

O sırada glenn koşarak geldi ve beni Carol dan uzaklaştırdı etraftaki sesler uğultu gibi geliyordu.Ya Carol çok sert bir tokat atmıştı ya da ben şoka girmiştim bilemiyorum...

Daha sonra birinin yavaşça beni sarsmasi ile hızlıca karşımdaki kişiye baktım glenn benim için endiselenmis olacak ki gözlerini endişeyle açmış omuzlarimdan tutmuş iyi misin Sarah diyerek beni sarsiyordu.

Daha fazla beklemeden zor da olsa iyi oldugumu ve biraz yalnız kalmak istediğimi söyledim Glenn uzun bir süre bana baktı ve kafamı oksadiktan sonra yanımdan ayrıldı şimdi sessizce gözyaşlarımi akitabilirdim
Sessiz ve yalnız bir şekilde....

Rick'ten

Kaç saat oldu bilmiyorum hava karardı ve hâlâ Sophia dan herhangi bir ize rastlamadık.Her yere baktık ağaçların, çalıların,taşların olduğu yerlere her yere!

En sonunda tam umudumuzu kaybetmiş geri dönüyorduk ki daryl beni durdurdu

Yavaşladı ve kısık bir sesle
"şu ayak izleri küçük görünüyor onun olabilir takip edelim"

Daryl haklı olabilirdi ama aynı zamanda bu ayak izleri küçük bir aylaga da ait olabilirdi her ihtimale karşı silahımi hazırda tutarak yürümeye başladım daryl da crossbow unu hazırda tutmuş yavaşça ilerliyordu.
Ayak izlerini takip ettik ettik ve yine ettik bu eğer Sophia nin ayak izleriyse kamptan çok uzaklaşmıştı.en sonunda bir ağacın dalına asılmış bebeği bulduk belki de Sophia kaçarken bunu bir iz olarak bırakmıştı ya da.... Her neyse devam etmeliydik ben iz sürmek ile ilgili pek bir şey bilmediğimden daryl i takip ediyordum birden çalılıkların arasından ses geldi ve hızlıca oraya döndük ben beklemek istedim fakat daryl bunun bir insan olmadığını söyledi evet daryl kesinlikle insan ve diğer canlılar arasındaki farkı sesten ayırt edebiliyor.Hic tereddüt etmeden okunu çalılıklara gönderdi ses kesildi ve çalılıkların arasından daryl in vurduğu şeyin bir sincap olduğunu gördük daryl bana döndü ve

"Akşam yemeği" dedi.

Daha fazla ilerleyemezdik iyice hava kararmıştı dönmek zorundaydık Carol çok üzülecekti ama bu Sophia'dan vazgectigimiz anlamına gelmiyordu.yarin sabahın ilk ışıklarıyla aramaya devam edeceğiz.

Sarah'dan

Hava iyice karardı şimdi ağlamam kesildi ama hâlâ aynı yerde tek başıma oturuyordum.rick ve daryl da henüz gelmemişti bu çok kötüydü çünkü bu Sophia nin ya bulunamadığını ya da öldüğünü işaret ediyordu 1.secenegin doğru olması için sadece dua ettim.

Carol un koştuğunu gördüm ve hemen neler olduğunu anlamak için yerinden kalktım Rick ve daryl gelmişti sincap bile vardı fakat Sophia yanlarinda yoktu Rick Carol a biseyler söyledi ve Carol ağlayarak ormana gitmeye çalıştı bir çok kişi onu tuttu ve Rick bir şeyler daha söyledi daha sonra Lori Carol u aldı ve karavana götürdü.Hazir Carol yokken ne olduğunu sormak için Rick in yanına gittim dediğine göre Sophia nin sadece bebeğini bulmuşlar bir de ayak izleri.Bir yerde saklandığını tahmin ediyorlarmış ve yarın yine aramaya cikacaklarmis bu az da olsa içimi rahatlattı Sophia yaşıyor olabilirdi.

Sophia nin bebeğini aldım ve aynı onun tuttuğu gibi tuttum
"Seni bulacağız soph söz veriyorum"

Carl 'dan

The Walking Dead- Carl X SarahWhere stories live. Discover now