10.Bölüm- Aramızdaki ilişki

625 41 24
                                    

Medya: Sarah

Sarah'dan

Bana pis pis sırıtan adam az sonra konuşmaya başladı.

"Pekala sakin olun biz dostuz."

Adama sinirle baktim ve başka bir yere bakmadan belli oluyor" dedim.

Daha sonra Rick'e döndüm ve
"Rick bu adamlar kim?" Diye sordum.

Rick adamlara bakmaya devam ederek
"Onları yemekhanede kilitli halde bulduk kapının kilidini kirdigimiz için şimdi orada kalamayacaklarini bu yüzden onlara borclu olduğumuzu söylüyorlar."

Bu adamlardan hiç hoslanmamistim ve konuşmaya başladım

"Hadi lan oradan naparsaniz yapın fakat bizden uzak durun!"

Adam kısa bir süre ciddi bir şekilde bana baktı ve daha sonra yine alayci bir tavırla

"Burası bizim tatlım yani siz sonradan geldiniz."

Birden gülmeye başladım

"Hahaha sizin mı? O kapı kilitli olmasaymis şuan sizin kalintilarinizi bile bulamazdik bence şansınizi fazla zorluyorsunuz."diyerek iki adım attim fakat Carl elimden tuttuğu için daha fazla ilerleyemedim ve ne kadar kurtulmaya çalışsam da elimi daha çok sıktı ve beni kendine doğru çekiştirmeye başladı.Saha fazla direnmedim ve Carl'in hizasına gelip Carl'a baktım fakat o bana hiç bakmıyordu sadece karşıdaki 5 mahkuma odaklanmıştı.

Rick bı işi halletmek istercesine araya girdi.

"Sizin için bir blok temizleriz fakat bizim blokla sizin blok asla ama asla yan yana olamaz ayrıca kapiniz kilitli olacak zaten kalabalık da değilsiniz verdiğimiz erzaklar size yeterli gelecektir."

Rick in dediği mantıklıydi adamın ne diyeceğini merak ettiğim için hemen önüme döndüm

"Pekala sanırım en medeni yolu bu tabi hâlâ medeni olunabiliyorsa."

Rick adamları alıp boş bloğa götürdü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rick adamları alıp boş bloğa götürdü. Sanırım hala konusacak bazı şeyleri vardı Glenn ise bu zor zamanında Maggie'nin yanında olmak istiyordu bu yüzden hücreye geri döndü.Carl hâlâ elimi bırakmamıştı sertçe elimi çektim ve şaşırmış olacak ki birden bana döndü.Birsey demesine fırsat vermeden hücreye girdim ve yatağa oturdum daha sonra Carl bir hışımla hücreye girdi ve hiç düşünmeden hızlıca yanıma oturdu şuan ona biraz trip atmak gerekiyordu bilirsiniz kızlar çok yapar yani bana da Beth söyledi kızlar birine kızdığında o kişinin yüzüne bakmaz ve konusmazmis konuşması gerekse bile kısa ve sert cevaplar verirmiş bütün bunları aklımdan geçirdim çünkü carl' a Trip atmak istiyordum orada beni o şekilde engellemesi hiç hoş değildi kendi davranışlarımi ve hareketlerimi başkasının baskısı altında olmadan istediğim gibi yapabilmeliydim Carl orada resmen beni kisitlamisti hem ne hakla???

Carl' in yüzüne bakmaya çalışıyordum yanımda olduğu için direk karşıya duvara bakmaya başladım.O da anlamamis olacak ki karşıya bakmaya başladı ve
"Sen neye bakıyorsun?" Dedi.
Ben mi çok beceriksizim yoksa bu çocuk mu çok saf diye düşünmeye başladım ama hâlâ kararlıydim konusmayacaktim.En iyisinin biraz temiz hava olduğuna karar verdim ve avluya doğru yürümeye başladım arkama baktım Carl pesimden gelmiyordu yani şanslı sayılabilirdim.

The Walking Dead- Carl X SarahWhere stories live. Discover now