1

174 3 0
                                    

"Clara , o sa ti se întoarcă roata rău de tot.." vocea calda a blondei din dreapta a spart liniștea ce se așezase in mașina , astfel făcând-o pe Clara sa chicoteasca arogant , pentru prima data in ultima jumătate de ora.

"Probabil. Însă asta rămâne de văzut" zise zâmbind. Siguranța din vocea Clarei a făcut-o pe Audrey sa se încrunte , ceea ce ii provoca si mai mult amuzament satenei care mânuia volanul automobilului de parca ar fi fost una cu el. "Acum , putem te rog sa nu mai vorbim despre chestia asta si sa ne axăm doar pe ce o sa se întâmple mai departe? " continua sa vorbească șatena , mijindu-si ochii la drum.

"Știm deja. Ce se întâmplă mereu. "
Rutina de vineri seara era aceeasi pentru cele doua prietene si grupul lor. Club , băutura , certuri , somn. Același club , aceeași băutura. Cearta dintre Clara si fostul ei prieten , Ralf ; cearta între alte cupluri din grup , sau doar așa-zișii masculi ai grupului creând tensiune între ei si alti băieți prezenți.

17 Noiembrie. Seara care a fost diferită pentru Clara. Seara care a făcut-o sa isi dea seama ca in tot acest timp , atât prietena ei blonda si enervanta cât si mulți alții , au avut dreptate in legătura cu Karma. Desigur , nu a realizat asta decât mult mai târziu , neștiind ca acea zi banala de vineri a însemnat începutul unui sfârșit tragic.

Inceputul unui sfarsit tragicUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum