2

66 1 0
                                    

"Bai , Adams " aud din spate vocea ragusita a dragului meu prieten care isi petrece existenta , facandu-mi viata mai grea. Mi-am intors capul alene uitandu-ma in directia lui , asteptand plictisita venirea lui. "Unde te grabesti asa , ca nu inteleg" spuse Chris in momentul in care a ajuns langa mine , punandu-si mana dupa gatul meu.

"Asta sa fie problema ta Collins?" zambesc strengar continuandu-mi drumul , cu satenul inca agatat de gatul meu. 

"Pai cam e problema mea printesa" ofteaza , facandu-ma sa ma incrunt si sa ma opresc brusc. Doamne cat de mult urasc apelativul asta idiot , si stie asta. Toata lumea o stie. "Kyle m-a rugat sa ma uit dupa tine cat timp el nu e cu noi" ridica din umeri , dandu-mi insfarsit drumul din stransoarea aia incomoda

"Iar tu asculti de frate-miu pentru ca..?" ridic din sprancena dreapta impreunandu-mi mainile la piept. Perfect. Exact ce imi trebuia acum. Un maimutoi care a se tina dupa mine la oridinele altui maimutoi. 

"Imi e frica de el" spune usor scarpinandu-si ceafa cu mana stanga. M-am uitat la el pret de cateva secunde nestiind cum a reactionez. "O haide , nu te uita asa la mine. Pe toti ne inspaimanta" continua cu un ton putin mai ridicat de data asta insa pe fata lui inca se poate observa cu usurinta faptul ca se simte incomfortabil.

"Doamne fereste" am spus razand , continuandu-mi drumul spre masina. Adevarul e ca il inteleg si pe el. Kyle chiar poate fi foarte inspaimantator atunci cand e nervos , insa mie imi e imposibil sa il vad asa sau sa imi fie frica de el. Pentru mine e si mereu o sa fie fratele geaman enervant si sufocator care se sperie la filmele horror si plange la cele de dragoste. "Ma duc acasa deci poti sta linistit" continui , facandu-i semn cu mana in speranta ca poate ma lasa sa plec si nu o sa se mai tina in curul meu

"Ah , ce zici de o cursa pana acasa?" zambeste , prinzandu-ma din urma. Uite ceva ce imi place sa aud

"Esti constient ca nu ai nicio sansa nu ? Adica nu ma intelege gresit dar cutia mea de viteze e automata si am si mai multi cap putere , a ta e manuala. " rad , deschizand portiera fordului meu

"Adams , ma subestimezi" spuse el zambind draceste inainte de a se urca in masina lui. Ei bine , se pare ca satenul iar are de gand sa fie tachinat de grup pentru ca a pierdut in fata mea. 


Nu dupa mult timp de la plecarea din parcarea facultatii  , am ajuns in dreptul casei , parcand masina nervoasa in spatele satenului care isi savura tigara victorios , asteptandu-ma pe mine. La dracu , puteam sa il bat atat de usor daca nu imi intersectam drumul cu satenul care imi bantuie gandurile de ceva timp incoace. M-am dat jos din masina pregatita sa ii aud cuvintele de batjocora asupra mea  ,insa acestea nu au venit. Mi-am ridicat privirea din pamant uitandu-ma in ochii lui , incercand sa aflu motivul pentru care nu este deja ridicata o pancarda pe usa din fata pe care sa scrie "Clara Adams e o ratata"

"Ce ai patit ?" intreaba , intinzandu-mi o bricheta. Am chitait surprinsa de faptul ca si-a at seama atat de repede ca ceva nu a mers asa cum trebuia. Banuiesc ca trebuia sa ma astept la asta din moement ce ne cunoastem de mai bine de 7 ani deja.

"Am dat de ceva pe drum care mi-a distras atentia. Nimic mai mult." spun aprinzandu-mi o tigara. "Ar trebui sa te bucuri , asta e singurul motiv pentru care m-ai batut" marai , uitandu-ma la varfetele baschetilor mei , miscandu-le dintr-o parte din alta. Satenul a murmurat usor lasandu-ma sa imi termin tigara inconjurata de linistea exterioara dar si de vraistea din capul meu. 

 Ceva nu e in regula cu creierul meu. Au trecut mai bine de 3 luni de cand i-am intalnit privirea strapungatoare a satenului insa am momente cand ochii lui albastrii sunt singurul lucru la care ma gandesc. Sa nu mai spun ca de fiecare data cand il vad , au acelasi efect asupra mea , poate chiar mai amplificat si nu pot intelege de ce. Nu am sentimente pentru el , sunt sigura de asta. As putea spune ca sunt chiar indiferenta cand vine vorba despre el , insa cumva , ma prinde intr-o transa din care nu pot sa ies. Nu de una singura cel putin. La dracu ce frustrant e.

Am bufnit exasperata aruncand chistocul pe pavaj , calcandu-l cu varful talpii pentru a-l stinge , indreptandu-ma apoi spre usa casei , cu Chris in urma mea.

"Taci dracului din gura pentru ca ma scoti din sarite rau de tot " mi-am dat ochii peste cap auzind tipetele blondei care rasunau in toata casa. 

"Femeie esti nebuna. Nu inteleg de ce mama dracu am acceptat sa te muti cu noi. Atat de prost sunt uneori incat imi vine sa ma bat singur." se aude dupa cateva secunde , vocea groasa a fratelui meu. Stiam ca cu el se cearta. De cand s-au cunoscut asta e tot ce fac , insa toti stim ca prin certurile puierile care in mod normal te-ar duce cu gandul la faptul ca cei doi nu se suporta , defapt isi mascheaza sentimentele pe care le impart. Sunt frustrati amandoi si asa se descarca , insa uneori poate sa iasa urat de tot. Pentru mine insa , este foarte amuzant sa ii vad pe amandoi in situatia asta. Sunt chiar curioasa cand o sa isi dea seama de adevaratele lor sentimente .

"Macar eu nu sunt o ipocrita ca tine" tipa blonda gesticuland dramatic din maini in momentul in care Kyle a ajuns in aceeasi incapere cu noi toti. "Daca nu iti convine ca sunt aici , poti pleca. " continua , ridicand din umeri 

"Asta e casa mea" tipa brunetul frustrat , facandu-ne pe mine si Chris sa bufnim in ras , astfel cei doi porumbei fiind constienti insfarsit de prezenta noastra. "Doamne ajuta esti acasa. Ia-o pe nebuna asta ca nu mai suport" se smiorcaie brunetul , facand-o pe Audrey sa isi dea ochii peste cap si sa isi incruciseze mainile la piept.

"De ce as face asta? Eu ma distrez" zambesc , sprijinindu-ma de satenul de langa mine in timp ce Kyle a bolborosit ceva cat numai pentru el , si a plecat val-vartej pe scari

"Chris misca-ti curul aici" urla din capul scarilor , indreptandu-se spre camera lui

"Da da da" rade , alergand spre scari , lasandu-ne pe mine si Audrey singure in sufragerie. Pot spune doar ca la petrecerea de deseara o sa fie de 10 ori mai amuzant tinand cont ca e abia ora 14 iar cei doi deja s-au certat. O sa ma amuz atat de mult , doamne abia astept



Inceputul unui sfarsit tragicNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ