4

59 2 0
                                    




"Hei , hei , hei. Usor , unde alergi asa?" se aude vocea enervanta a satenului din spatele meu.

"Sa o iau pe Audrey si sa plec dracului de aici , unde altundeva?" spun nervoasa , continuand sa merg pe holul lung , spre camera in care prietena mea idioata se afla

"Si ce o sa rezolvi?" rade , facandu-ma sa ma opresc brusc "De condus nu o sa poti conduce in primul rand , iar in al doilea rand , niciunul din Carl sau Audrey nu o sa iti deschida usa in momentul asta. Gandeste-o rational" continua , venind mai aproape de mine

"Sa gandesc rational? Colby , m-ai fraierit doar ca sa raman peste noapte. Tu trebuie sa o gandesti rational. Asta e probabil doar a doua oara in care vorbim , si pot spune ca nu prea sunt o fana de-a ta. " spun punandu-mi o mana in sold si una pe frunte in timp ce baiatul cu ochi superbi se uita la mine ganditor.

"Nu inca" spune , indreptandu-se spre usa celor doi , batand in ea puternic.


"Aloooo , planeta catre Clara" vocea prietenei mele , odata cu mana ei micuta care imi flutura in fata ochilor , ma trezeste din transa in care intrasem "Sa mori tu ca am vorbit pana acum singura" bufneste suparata , oprindu-se din mers.

"Huh , scuze. M-am prins in ganduri " zambesc nevinovata , frecandu-mi ceafa cu mana stanga. Desi nu am mai vorbit sau nu m-am mai intalnit cu Colby de la petrecerea lui Carl , cumva si nu inteleg cum pana mea , gandul imi zboara aproape zilnic la el. La ignoranta lui fata de tot ce il inconjoara , la zambetul sau atat de marsav si totusi unic si superb cum nu am mai vazut la niciun baiat pana acum. La structura fetei lui bine definita , parul lui dezordonat si ochii aia albastrii care imi fac pielea sa arda cu o singura privire. La dracu ce ma enerveaza baiatul asta

"Uuuu te gandeai cumva la un saten cu ochii albastrii?" zambeste , dandu-mi un cot in mana. Am apropat satula de situatia asta , aprinzandu-mi o tigara. "Stii ce ar trebui sa faci?" intreaba , intinzand mana pentru a-i da bricheta. Sincer acum femeie , ce fumator nu are propria bricheta?

"Sa ma impusc?" intreb , scotand fumul toxic din plamani , odata cu un oftat lung

"Nah. " da din cap , facand o scurta pauza " Sa ti-o tragi cu el" zambeste , intorcandu-si capul spre mine , facandu-ma sa ma inec cu fumul abia inhalat. A innebunit cumva ? Nu se poate sa fi auzit bine

"Sa fac ce?"intreb uimita in momentul in care m-am oprit din tusit "Cred ca ti-ai pierdut mintile. Eu incerc sa nu ma gandesc la el si tu imi dai varianta asta? Doamne fereste" ma rastesc , grabind pasul.

"Ei haide. Nu e o idee atat de rea. Si pana la urma , ce se intampla in Turcia , ramane in Turcia" zambeste , facandu-mi cu ochiul.

"In primul rand , era Vegas nu Turcia. In al doilea rand , nici macar nu as avea cum sa fac asta din moment ce nu iesim cu el" spun , facand-o pe blonda sa isi dea ochii peste cap.

"In primul rand" spune raspicat , accentuand faptul ca ma imita " Chestia cu Vegasul se aplica oriunde. In al doilea rand , daca te uiti atenta la grupul din fata noastra , care let me remind you , este grupul lui Carl , o sa iti observi si printul" continua zambind draceste. M-am uitat la ea confuza , urmarindu-i mai apoi privirea spre cei care stateau la nu mai mult de 15 metrii in fata noastra.

"Cred ca iti bati joc de mine" tip , dandu-i o palma dupa cap in secunda in care l-am observat pe Colby rezemat de un zid de piatra , uitandu-se in directia noastra. " Ma intorc la hotel. Mai bine ieseam cu frate-miu si restul grupului nostru" spun , oprindu-ma , aruncand tigara nervoasa pe jos

"Ei haideee , te rog. Macar incearca" spune , oprindu-se spre ea "Nu ai absolut nimic de pierdut sincer. " continua ridicand din umeri

"Audrey ma jur pe ce am mai sfant ca o sa te.."

"Adams , Weiss , miscati-va mai repede ca nu avem toata seara" ma opresc brusc la jumatea amenintarii in momentul in care numele mi-a fost strigat de catre Carl. Mi-am indreptat privirea spre Audrey care a mimat un "te rog" pe buze , dandu-mi ochii peste cap

"Tskk. O sa te omor" spun incruntata , continuand sa merg spre propria moarte , acest lucru facand-o pe pitica din dreapta mea foarte fericita.

A trecut aproximativ o luna de cand eu si Colby ne-am vorbit ultima data. O luna in care cumva , nu stiu cum sau de ce , mi s-a pus pata pe el lucru pe care il urasc. Stiam de cand am urcat in avion ca satenul o sa fie prezent in aceasta vacanta insa nu m-am gandit nici macar o secunda ca o sa ajung sa ies cu el. M-am gandit ca eventual o sa ii intalnesc privirea intr-un club dar atata tot. Aparent Audrey avea alte planuri , planuri de care ar fi trebuit sa ma prind daca ma ducea putin capul. De la inceputul serii cand blonda mi-a spus ca vrea sa iesim noi doua , inaintea prietenilor nostrii , am avut dubiile mele dar m-am gandit ca intentia ei este de a-l avita pe cretinul de frate-miu , lucru pe care l-a facut de cand a ea a plecat cu Carl in seara aceea. Fetita asta e mai marsava decat ma asteptam.

"Asa de incet va miscati" maraie brunetul in momentul in care am ajuns langa el , lucru care m-a facut sa imi dau ochii peste cap

"Si eu ma bucur sa te vad, Carl" spun zambind fals , facandu-le un semn din cap in semn de salut tuturor aflati in jurul nostru.

"A durat ceva sa o conving sa vina" zambeste Audrey , luandu-ma de umar lucru care i-a atras atentia lui Colby care tot ce facea era sa se uite incruntat si cu o expresie mai mult plictisita la noi. M-am uitat scurt la el , analizandu-l complet. Cum se poate sa arate din ce in ce mai bine?

"Nu trebuia sa fie si Kyle cu voi?" Intreaba Carl , facandu-ma sa imi indrept privirea spre el si sa imi aplec usor capul intr-o parte.

"Nici nu cred ca stie ca suntem cu voi sa fiu sincera" ridic din umeri , incepand sa merg impreuna cu restul grupului spre destinatia noastra

"Cum sa nu stie mai , esti nebuna?" rade , facandu-ne pe mine si Audrey sa ne uitam curioase la el "Am vorbit cu el , mi-a zis ca o sa vina. Ma asteptam sa fie cu voi." ridica din umeri continuand sa mearga , in timp ce blonda de langa mine se uita in jos ganditoare. Inca un lucru la care trrbuia sa ne asteptam. Pana la urma , Kyle este foarte bun prieten cu acest grup , in special cu Carl si Colby. Ei bine , macar nu o sa fiu singura care o sa se simta incomfortabil in seara asta. Planul blondei se pare ca s-a intors impotriva ei lucru de care deja si-a dat seama.

Dupa un drum de aproximativ 15 minute in care am vorbit despre toate prostiile posibile , si in care am incercat cu toata puterea mea sa il ignor pe Colby , am ajuns la clubul in care venim de fiecare data cand suntem in Turcia.

"Ne facem crita?" intreaba blonda de langa mine oftand in momentul in care am intrat pe aleea care duce spre curtea interioara a clubului , primid de la mine un raspuns pozitiv. Cum am mai spus , nu sunt adepta alcoolului insa in seara asta o sa am nevoie maxima de el ca sa pot sa imi eliberez mintea de gandurile insuportabile care nu imi dau pace.

In timp ce unii baiaeti au ales masa la care o sa stam , eu cu Audrey ne-am indreptat direct spre bar cerand doua randuri de shoturi si doua pahare de vodka cranberry , flirtand intre timp cu barmanul , care let me tell you , este superb.

"Aveti de gand sa va opriti din flirtat si sa ne lasati sa ne luam bere?" se aude din spatele nostru o vocea care m-a impietrit. La fel de dura si aspra ca ultima data. Ne-am intors amandoua zambind , facand contact vizual cu Carl si Colby care se uitau iritati la noi

"Umm , vezi asta ?" intreb facandu-i semn satelui spre restul barmanilor care preluau si inmanau comenzi peste comenzi "Ei se numesc barmani si fac exact acelasi lucru pe care il face si acest baiat din spatele nostru. Voi ati ales sa ramaneti sa va preia el comanda in loc sa va duceti la oricare altul din cei 7 care sunt aici , asa ca nu va mai plangeti " continui zambind , luand o gura din vodka , facandu-le cu ochiul in timp ce amandoi se uitau si mai nervosi la noi. La dracu ce bine arata cand se incrunta

"Aha" a fost tot ce au putut sa spuna cei doi baieti inainte ca eu si Audrey sa ne indreptam spre masa pe care o imparteam.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 26, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Inceputul unui sfarsit tragicWhere stories live. Discover now