3

49 1 0
                                    




Toata lumea cunoaste sentimentul ala apasator de paranoia care uneori apare brusc fara motive reale. Ei bine , eu , pentru ca sunt desteapta am ignorat acel sentiment pe care l-am avut toata ziua , pentu ca efectiv nu puteam sa imi imaginez ce poate sa mearga rau. Adica , am avut o zi minunata , mai putin intalnirea de dimineata cu satenul arogant si eram chiar nerabdatoare sa ajung la petrecerea lui Carl. Adica sa fim seriosi , asta era o alta ocazie sa ii vad pe Audrey si Kyle morti de beti , certandu-se fara ca nimeni sa ii inteleaga datorita limbajului balbait si incurcat. Insa la un lucru nu m-am gandit deloc si sa fiu a dracu ca era ceva logic, dar cum eu sunt o dobitoaca evident ca nu am calculat situatia.

"Ce zici Clara , te bagi la un joc de BeerPong?" intrebare satenului ma trezeste din ganduri. Colby Brock. Persoana pe care incerc sa o evit cu toata vointa , se afla fix in fata mea , privindu-ma insistent , conferandu-mi din nou acea senzatie patrunzatoare pe care o dispretuiesc. Cum mama dracu de nu m-am gandit ca o sa fie si el aici. Pana la urma , este verisorul lui Carl la dracu.

"Conduc deci nu beau" ii raspund evitandu-i privirea , rugandu-ma in mintea mea sa plece de langa mine pana nu explodez. Nu te mai uita asa la mine omule ca imi pierd mintile

"Ei haide , nu esti amuzanta deloc." ofteaza , scarpinandu-si ceafa cu mana stanga gandindu-se la dracu stie ce. "Ah stiu , ramaneti tu si Audrey peste noapte " zambeste , cumva reusind sa imi prinda privirea , acum facand contact vizual. La dracu cat anormal de albastrii sunt ochii lui.

"Haaa , nu prea cred" spun iritata , incercand sa plec de langa el , oprindu-ma insa pentru cateva secunde pentru a-l mai privi o singura data direct in ochi in momentul in care a murmurat ceva doar pentru el.


********


Este aproape ora 4 iar majoritatea persoanelor de aici sunt turte de bete inclusiv prietenii mei , cu exceptia lui Jake si Alexis care au venit cu masinile si trebuie sa ii conduca inapoi acasa pe restul cum de altfel asta fiind si treaba mea. Dar de juma de ora ma chinui sa o gasesc pe Audrey insa fara noroc. Unde dracu s-a dus fata asta.

"Kyle , doamne ajuta" spun usurata , luandu-mi in brate fratele "Stii cumva unde e Audrey?" intreb , lasandu-l sa se sprijine de mine. Cineva a baut cam mult din cate se pare..

"Nu știu , si nici nu ma interesează" mormăie , făcându-ma sa ma incrunt. Ce doamne iartă-ma mai are si dobitocul asta acum?

"Serios Kyle. Măcar spune-mi când ai văzut-o ultima data" spun cu un ton milos in speranța de a-l înduioșa si convinge sa îmi spună unde mama dracu e blonda aia. Se uita preț de câteva secunde la mine , strâmbandu-se înainte de a smulge cuiva paharul plin de alcool din mâna

"Acum 10 minute era pe aici pe undeva cu Carl" spune , luând o gura din pahar, încă încruntat. Acum m-am prins de unde provine acest comportament dubios. Satenul meu e gelos. "Întreabă-l pe Colby. El sigur știe unde e " ridica din umeri , plecând Dumnezeu știe unde , lăsându-mă singura in timp ce îmi înjuram prietena in gând.

Super. Exact ce îmi doream cel mai mult sa se întâmple in seara asta. Sa apelez la ajutorul persoanei pe care am încercat sa o evit pana acum. Am oftat exasperata uitandu-ma prin jurul meu încercând sa trag de timp si in speranța ca poate o văd pe Audrey pe aici pe undeva , însă nu am avut norocul asta.

'Acum e acum. Hai ca poți' Mi-am spus in gând , îndreptându-ma spre masa unde era brunetul , alături de alte persoane pe care le cunoșteam mai mult sau mai puțin.

"Hei Clara" forma de salut folosită de câteva persoane de la masa , i-au atras atentia lui Colby făcându-l sa se întoarcă cu fata la mine si sa zâmbească drăcește.

"Te pot ajuta cu ceva , prințesa ?" Întreabă , uitându-se direct in ochii mei fără sa își șteargă acel zâmbet idiot de pe fata. La dracu , iar ma acaparează acele sentimente , făcându-mi piele de găina.

"Nu îmi spune așa " ma răstesc , mentinand contactul vizual. "Ai văzut-o pe Audrey?"

"Mhm. Îți spun unde e , daca ma bati la un joc de BeerPong" spune , ridicându-se de pe scaun , poziționându-se in fata mea.

"Cred ca îți bati joc de mine " ripostez , dând frustrata din mâini.

"Nope. Daca câștigi îți spun unde e Audrey , in caz ca pierzi , îți petreci noapte aici.  Si îți garantez ca sunt singurul de aici care știe unde s-a dus , in caz ca vrei sa apelezi la altcineva." continua , făcându-mi cu ochiul. La dracu nu il suport.

"Sper ca ești pregătit sa îți iei bătaie Brock" marai , batănd palma cu el in timp ce restul persoanelor pregăteau jocul. Asta este o idee foarte proasta si sunt conștientă de asta , însă la dracu trebuie sa o găsesc pe blonda ca sa pot pleca mai repede de aici. Adevarul e ca as putea sa o găsesc si singura dacă m-as chinui , însă prefer sa ii văd fata brunetului când o sa piardă in fata mea.

"De la tine , oricând" rade , făcându-mi cu ochiul. Sa ma bată mama ce ochi enervant de superbi are.



**********


Inca un pahar , un pahar si am castigat acest joc idiot. De data asta sigur il nimeresc. Rasuflu incercand sa imi calmez emotiile , si sa imi aduc pulsul la starea normala. 

"Haaa!" Tip , incepand sa sar fara control in jurul mesei "Am castigat! Te-am facut praaaaaf" zambesc , dansand fericita in jurul satenului care se uita la mine cu un zambet draceste pe fata. M-am oprit confuza , uitandu-ma la el "Te-am batut. De ce zambesti? Nu ar trebui sa zambesti. Ar trebui sa injuri!"

"Huh" rasufla , apecandu-si capul pentru a-mi intalni privirea. "Uita-te pe masa din nou" spune relaxat , bagandu-si mainile in buzunarele din fata ale blugilor. Ce mama dracu are baiatul asta? ma intreb in timp ce imi mut privirea confuza spre masa , uitandu-ma la pahare. 2 eu , 0 el. Care e problema lui?

"Vad doar victoria mea. Mai am doua pahare inca in pozitii" ii raspund , uitandu-ma din nou la el , acesta continuand sa zambeasca

"Adevarat nu pot nega asta" spune uitandu-se scurt la ele "Insa" continua , aplecandu-se spre mine , fetele noastre fiind acum la doar cativa centimetrii distanta. "Pe restul le-ai baut. Ceea ce inseamna ca nu mai poti sa conduci pana acasa si ca o sa ramai peste noapte din moment ce si restul prietenilor tai sunt beti iar masina mai mult ca sigur nu o sa ti-o lasi aici , luand un uber" zambeste din nou draceste posibil din cauza expresiei mele faciale. Asta a fost planul lui de la inceput. "Deci , nu cumva eu sunt adevaratul castigator?" sopteste la urechea mea facandu-ma sa inghit in sec fara a mai putea spune ceva. Cum de am fost atat de proasta incat sa ii pic in plasa?

Inceputul unui sfarsit tragicWhere stories live. Discover now