33

842 46 13
                                    

Užsimerkiau ir panirau į tamsą kuri numalšino visus mano jausmus.

Pramerkiau akis. Ranka kurią supjaustė vis dar tekėjo kraujas. Nusiplėšiau maikutės kraštą ir kaip galėdama apviniojau. Nežinau kiek laiko truko visas pjaustymas bet esu užtikrinta jog mano ranka bus išvagota randais kurių man ir taip netrūko.
Kad ir kiek bandžiau ištrūkt, ar bent kažką padaryt, man nesisekė. Praėjus apie porai valandų durys vėl prasivėrė.
Vėl kentėjau, buvau spardoma, pjaustoma, į mano ranką buvo iššauta. Praradau viltį gyventi. Skausmas buvo apėmes visą kūną.

Jau pamečiau dienų skaičių kai aš čia. Esu visa sudaužyta, nėra vietos kurios neskaudėtu.
Durys eilinį kartą atsidarė, buvau pasiruošusi vėl kentėti nepakeliamus skausmus.
Sunkiai pakėliau akis. Mane nustebino tai jog su Emeida buvo dar kažkoks vyras, dažniausiai ji ateina viena arba su Eiva.
-Štai ta kalė, ji tavo,-pasakė mergina ir apsisukus išėjo. Tas vaikinas priėjo prie manęs, paėmė mano smakrą ir pakėlė kad žiūrėčiau į jį. Sukaupiau visas jėgas ir spjoviau jam į veidą. Jis trenkė mano galvą į sieną, išsitraukė ginklą. Šūvio garsas. Pajaučiau krūtinėje didžiulį skausmą. Pakėliau ranką ir priliečiau žaizdą. Iš jos sruvo kraujas. Samonė pradėjo temti. Bandžiau sustabdyti kraujavimą bet tai tiesiog buvo beprasmiška.
Tiek kentėjau o dabar tiesiog mirsiu, ir niekaip to negalėjau pakeisti. Nebesipriešinau ir užsimerkus leidau tamsai mane pasiglemžti.

Autoriaus pov.

Visą savaitę Vanesos draugai jos ieško. Jų paieškos bevaisės. Kaikurie praranda viltį, tik ne Enzo.
Daivaras nieko nežino apie jo mylimos merginos dingimą, jis mano jog ji pyksta ant jo ir dėlto negauna jokių žinių iš jos.

Po dar pusės savaitės randamas kūnas. Visas subjaurotas ir su šautine žaizda krutinėje. Bet visi iškart supranta jog tai Vanesos kūnas.
Enzo negalėjo atsigauti po netekties, jis kaltino save, visi buvo dideliame gedule, išskyrus Raidą, jis labai greit susirado merginą ir išsikraustė.
Sofi, Amelija ir Neila, sėkmingai valdė madų verslą. Benas taip pat nenorėjo susitaikyt su netektim, o Emilija niekad nenusiėmė pakabuko, kurį jai padovanojo jos sesė.
Drėjus viską sužinojęs pasiuto, bet suprates kad nieko nebepakeis nusiramino.
Daivaras taip ir nesužinojo apie visus įvikius nes jis laikomas priešu kuris ir kaltas dėl Vanesos mirties.
Visi sunkiai bet užtikrintai susitaiko su draugės netektim, ir tesia savo gyvenimą.

Įslaptinta 2 (Baigta)Where stories live. Discover now