•23•

11.8K 451 31
                                    

Dívala jsem se do plamenů ohně a přemýšlela nad Jordovými slovy.

Měl pravdu. Pořád jsem se snažila rozhodovat za něj... Abych si ho udržela dál od těla.

Ucítila jsem jak mi odhrnuje vlasy a hned poté na mém hrdle přistál polibek. Celá jsem se otřásla. Neodtáhl se. Přejížděl svými rty po mé kůži, prsty zatínal do mých boků. A takhle snadno odvál všechny mé znepokojující myšlenky na jindy.

Ach bože, tomuhle zřejmě nikdy nedokážu odolat.

Z hrdla mi unikl tichý sten, když mě kousnul do ušního lalůčku. Dlaněmi putoval po mém těle vzhůru až k ňadrům. Prohnula jsem se v zádech a rukou mu vjela do vlasů. Jord nespokojeně zavrčel. Zajel pod mé tričko a poté i pod podrsenku. Hladil mi ňadra a dráždil bradavky. Ten zatracený kus hadru tam rozhodně překážel, ale nechtěla jsem, aby ani na vteřinu přestával. Potřebovala jsem ho.

Jazykem přejel po mém krku a já se začínala třást. Zoufale jsem se kousala do rtu, potlačovala touhu křičet... Prosit o víc. To se mi ovšem během další chvíle splnilo. Jednu svou dlaň přemístil na mé stehno. Lehkým pohybem se dostal výš pod sukni až k mému rozkroku. Začal mě hladit přes kalhotky a já zasténala. Všechny svaly v těle napjaté, tlačila jsem se proti jeho dotykům. Sotva se ve mně probudil ten známý neklid, už jsem toužila po uvolnění. Takovém, které mi mohl dát jen on.

Odsunul stranou slabou látku a vniknul do mě svými prsty. Pohyboval se ve mně mučivě pomalu a do toho mě stále dráždil palcem. Mohla jsem se tu pod ním rozpadnout na milion kousků? Určitě ano, jestli mi brzy nedá to, co potřebuju. Z hrdla mi unikl hlasitý sten, když zvýšil tempo. Stále líbal mé hrdlo, jeho dech mě lechtal na uchu. A já zarývala ruce do jeho stehen. Trvalo už jen chvilku než mě naplno pohltil orgasmus. Křičela jsem a zmítala se pod jeho rukama. Sotva jsem popadala dech.

„Ach můj bože, Hayley..." ozval se za mnou ochraptěle Jord. „Zbožňuju, když tě můžu přivést až na vrchol. To jak se třeseš, sténáš a tiskneš mě k sobě... A chceš víc. Vždycky chceš víc, že ano?"

Měl zatracenou pravdu. Vždycky jsem chtěla víc... S ním ano.

Kousla jsem se do rtu. „Jednou budeš moje smrt. Určitě."

Jord se krátce zasmál. Cítila jsem na svém zadku jak je vzrušený, což ve mně vzbudilo novou vlnu chtíče.

Během chvíle jsme oba byli svlečení a já klečela obkročmo na něm. Oba jsme zalapali po dechu, když jsem na něj poprvé dosedla. Přitáhl mě k sobě za krk a já se ztratila v našem polibku... I v mých pohybech. Svýma rukama putoval po mém těle, hladil mě a tisknul. Dráždil mé bradavky. Naše těla už byla pokrytá potem a ve mně se hromadila taková slast, že to bylo skoro až k nevydržení.

Zmateně jsem zamrkala, když mě přidržel v pase a překulil se se mnou na zem. Ležela jsem teď pod ním a Jord mě drtil svými přírazy. Pevně jsem ho svírala za ramena a zarývala mu nehty do kůže. Nohama jsem ho objímala kolem boků, hlavu zvrácenou na zad. Celý můj svět se rozplynul. Teď jsme to byli jen my dva. On a já. A pořád nepřestával. Prohýbala jsem se v zádech, vycházela mu svým tělem vstříc.

A prosila? Ano, určitě jsem ho prosila o to ať nepřestává.

Toužila jsem po sladkém uvolnění. To přišlo ve chvíli, kdy se ke mně přitisknul a začal mě líbat na krku. To byla vždycky moje slabina. Křičela jsem. Tak moc až jsem z toho ochraptěla.

Později se ukázalo, že sousedi zavolali policii. Báli se, že se mě tu Jord snažil zabít.

Vlastně to skoro byla pravda.

Dotkni se mé dušeKde žijí příběhy. Začni objevovat