•34•

10K 420 18
                                    

Středa se nesla v dost podobném duchu. Ne. Vlastně to bylo horší. Nemohla jsem Jorda dostat z hlavy. Jeho a sex. Neustále jsem kontrolovala mobil, ale neozval se. Nemohla jsem proti tomu říct jediné slovo. Přesně tohle jsem po něm totiž chtěla a on mi jen vyhověl, že?

Dostal mě.

Ještě pár dní a zoufalstvím polezu po zdi. Nebo možná jen pár hodin?

Proboha! Jsem vážně k politování.

Jediné, co mě jakž takž zachraňovalo, byla denní směna v baru. Ovšem i tak jsem měla dost velké problémy soustředit se na to, co jsem dělala. Jodie na mě byla ke konci šichty už poměrně dost naštvaná, protože jsem nám několikrát přidělala práci navíc.

Byly jsme už v šatně a připravovaly se na odchod domů, když jí ze mě bouchly nervy. „Ženská zatracená, co to s tebou dneska je? Vždyť ty mě ani nevnímáš! Na něco jsem se tě ptala."

Zatřásla jsem hlavou, abych se trochu probrala. „Promiň Jodie. Jsem trochu mimo..."

Přišla až ke mně a zadívala se mi do tváře. „Co se děje? Máš nějaký problémy, nebo co?"

Zhluboka jsem si povzdychla. „Jo, nejspíš s mozkem."

„Ten tvůj hřebec nevolá?" Vědoucně se na mě zašklebila.

Měla nějakej šestej smysl?

Rozhodila jsem vztekle rukama. „Nevolá, nepíše... Od tý zatracený oslavy o sobě vůbec nijak nedal vědět. Vlastně jsem po něm přesně tohle chtěla, ale nikdy jsem neřekla, že je konec se sexem... Co když ho ten můj dárek odradil?"

„Tak o tom teda silně pochybuju, holka. Věř mi, viděla jsem tu fotku. I já bych po tobě vyjela."

„No, tak proč to neudělal?"

Blondýnka se na mě zašklebila. „Možná čeká až se ozveš ty?"

Vztekle jsem si odfrkla. „Tak to se teda načeká, bastard... Zatracenej sexy bastard."

Šatnou se rozlehl její smích. „Hayley, jsi tak nadržená, že s tím budeš muset něco udělat. Jinak tě tady totiž zejtra zcela určitě zabiju. Motala ses tu, jako kdybys byla za barem první den."

„Já vím, promiň Jodie."

Nakonec jsem si posbírala svoje věci a vyrazila ze šatny. Tam na mě čekal dost veliký šok. Několikrát jsem zamrkala na přitrouble usmívajícího se muže před sebou a poté zase zapadla zpátky do dveří.

„Jodie?"

Otočila se ke mně od své skříňky. „No?"

„Můžeš mi vysvětlit co tady dělá James?"

Pokrčila rameny. „Když jsi v neděli zmizela s Jordem, dala jsem se s ním do řeči a vyměnili jsme si čísla. Domluvili jsme se, že si spolu dneska někam vyrazíme."

Párkrát jsem zamrkala a snažila se zpracovat informaci. „Tak to je nový... Nevěděla jsem, že hledáš vztah," řekla jsem tak trochu užasle.

„No to ne... Hledám pořádnýho chlapa, kterej mě přivede do nebe. Alespoň třikrát. Holka je na noc u babičky a já si chci taky konečně užít." Věnovala mi svůj šibalský úsměv.

Začala jsem se smát. „To vypadá na pořádnou divočinu."

„Tak to se vsaď, Hayley. Ten sladkej blonďák nemá nejmenší tušení do čeho se hrne."

Dotkni se mé dušeWhere stories live. Discover now