7. bölüm

2.4K 198 5
                                    

Baek: Park Chanyeol! Yada dur ismin başka mı?

Chan: Baek, bak özür dilerim açıklayacaktım ama gerçekten her şey bir anda oldu. Eğer kim olduğumu söylemeseydim benimle konuşmayacaktın ben de aynı isme sahip olduğum, tanıdığın bir insanı söyledim.

Baek: Artık bir şey ifade etmiyor açıklama yapma.

Chan: Söylediğim hiçbir şey yalan değildi. İsmim, yaşım her ne dediysem.

Baek: Söylediklerin bir kenara sen, sen değilmişsin. Başka birisi olsan yine konuşmazdım seninle. Diğer Chanyeol zannettiğim halde bile konuşmadım, konuşmak istemedim. Böyle daha mı iyi oldu? Senden özür dileyip aramızda normal bir bağ kurmaya çalıştım ama sen bana yalan söyledin. Açıklamaya çalışmadın bile.

Chan: Baek ben gerçekten özür dilerim. Söylemek istedim aslında. Yüz olarak tanıdığın bir insan olursam bana daha yakın olursun diye düşünmüştüm.

Baek: Hayatım boyunca ilk defa birisini azıcık da olsa arkadaşım olarak düşünmüştüm. Her ne kadar sana karşı soğuk davransam da yine de seni kendime yakın görmüştüm. 20 yaşına girecek bir insan olarak hâlâ çocuk gibisin Chanyeol.

-Baek çevrimdışı-

Chan: Gerçekten özür dilerim. Seninle konuşmanın bir yolunu arıyordum ve elimde ki tek şansıda kaybettim sanırım. 20 yaşında bir çocuk olduğum için özür dilerim. Her şeyi berbat ettiğim için de.

-Chan çevrimdışı-

Ya! Byun Baekhyun! [Texting]\ChanBaekWhere stories live. Discover now