26. bölüm

1.9K 158 34
                                    

Baekhyun evde tek olmanın keyfini hoparlörden yüksek sesle şarkı dinleyerek çıkarıyordu. Öyle ki kapı dışında yüzüncü kez zile basacak olan Chanyeol bile duyabiliyordu şarkıyı. En sonunda şarkı yüzünden duymayacağını anladığı için şarkının bitmesini bekledi. Beklerken bitmeye yüz tutan Wonder Girls - Loved şarkısına mırıldanarak eşlik etti.

'Ah ah ah ah ah

Loved you like a fool

Loved me like a jewel

Loved you like a fool'

Sonunda bitmişti yeni bir şarkı başlamadan hemen zile bastı. Baekhyun yaptığı yemeği yarıda bırakıp hemen kapıya koştu. Bu arada yeni şarkı çoktan başlamıştı. Chanyeol şarkıyı duyduğunda tebessüm etti. Oysa Chan'ın eski tarzına laf atan oydu.

'Before this dance is through'
 -Bu dans olmadan önce-

Baekhyun kapıyı açtığı an şok olmuştu. Chanyeol'ün gelmeyeceğinden, şaka yaptığından o kadar emindi ki. Chanyeol kapı açıldıktan sonra Baek'in şok bakışlarına karşı sırıttı.

'I think I'll love you, too'
-Sanırım seni de seveceğim-

Poşetleri yere bıraktı. Sol kolunu beline sardı, sağ eliylede Baek'in sol elini tutup havaya kaldırdı. Bir sağa bir sola sallanıp Baekhyun'u kendine çekiyordu.

'I'm so happy when you dance with me'
-Benimle dans ettiğinde çok mutlu oluyorum-

"I'm so happy when you dance with me !" Chanyeol bağırarak şarkıya eşlik etti. Tüm şarkı boyunca Chanyeol bağırarak eşlik etti. Baekhyun onun bu davranışı karşısında sesini çıkarmıyordu. Chanyeol başını eğerek, boyu anca göğsüne gelebilen çocuğa baktı. Tebessüm ediyordu. Biraz daha zorlasa gülecek, neden çekiniyor ki. Chanyeol bu görüntü karşısında sırttı. Her zaman ki gibi güzeldi, çok güzel.

'I don't want to kiss or hold your hand'
-Seni öpmek ya da elini tutmak istemiyorum-

'I don't need to hug or hold you tight'
-Sana sarılmama ya da sıkı tutmama gerek yok-

'I just want to dance with you all night'
-Sadece bütün gece dans etmek istiyorum-

'In this world there's nothing I would rather do'
-Bu dünyada yapmayı yeğleyeceğim bir şey yok-

'cause I'm happy just to dance with you'
-Çünkü sadece seninle dans ettiğim için mutluyum-

'Just to dance with you' 
-Sadece seninle dans etmek-

'Is everything I need' 
-İhtiyacım olan her şey-

'Before this dance is through' 
-Bu dans olmadan önce-

'I think I'll love you too'
-Sanırım seni de seveceğim-

'I'm so happy when you dance with me'  
-Benimle dans ettiğinde çok mutlu oluyorum-

Chanyeol son hamlesini yaptı, kolunu belinden çekip, elini sımsıkı tuttu ve onu itti. Anında kendine çektiği Baekhyun, kollarına sarındı. Yana yatırıp yere eğdi küçük bedeni. Şarkı bitmiş, ikiside nefes nefese kalmışlardı. Baekhyun, Chanyeol'den farksız bir şekilde sırıtıyordu. "Sonunda gülebildin!" Sitemle karışık güldü.

Baekhyun cevap vermedi. Ne yapacağını, ne demesi gerektiğini, her şeyi unuttu. Bir süre öyle kaldılar. Yeni bir şarkı başlamıştı. Chanyeol için her şey iyi hoşdu ama artık taşımaktan beli ağrımaya başladı.  "Artık kalksan diyorum. Çok ağırsın." Baekhyun'un gözleri kocaman büyüdü, yanakları al al oldu.

Ya! Byun Baekhyun! [Texting]\ChanBaekWhere stories live. Discover now