36. bölüm

1.5K 137 19
                                    

Öğleden sonra 01.47. 1 adımı 2 metreye çıkartarak hızla pastaneye doğru koştu. Nefesi kesildi, bu soğukta hızlı nefes alıp vermek ciğerlerini yakmıştı. Duyduğu tek şey kulağında dolanan uğultulardı.

'Yetiştim mi?'

Chanyeol son sokağa girdi. Pastaneyi görünce derin bir oh çekti. Kapının önünde, ellerini dizlerine koyarak rahatlamaya ve özgüvenli görünmeye çalıştı. Terden alnına yapışan siyah kıvırvık saçlarını düzeltti. Son kez saatine baktı ve içeri girdi. Kapıda ki çan sesiyle burnuna kahve kokusu doldu. Buradaydı, kokusu heryeri sarmıştı. İşte orada gri kazaklı, turuncu saçlı çocuk. Karşısındaki de... Kıvırcık Rae Ra?

Chanyeol büyük bir gülümseme ile sohbetin ortasına daldı. "Selam!" Baekhyun'un şaşkın bakışları arasında, yanında ki yerini aldı. Baekhyun'un yanakları kıpkırmızıydı. Kız karşısında neden bu kadar kızarmıştı?

"C-chanyeol?!"

"Merhaba!" Baekhyun'u takmadan Rae Ra'ya döndü.

"Oppa, arkadaşın mı?" Rae Ra sevimli sevimli Chanyeol'e baktı. "Hayır, sevgilisiyim." Kız ile beraber Baekhyun da şaşırdı ve Rae Ra'dan farkı olmayan bir tepki verdi. "Ne?!" Chanyeol masanın altında ki eli tuttu ve havaya kaldırdı. Baek'e dönüp sahte sahte güldü. "Saat 3'de demiştin ama dayanamadım, hem arkadaşınla tanışmış oldum Baekkii!"

Rae Ra şok olmuştu, mahçup hissediyordu. Sevgilisi varken ona çıkma teklifi etmişti. Baekhyun, Chanyeol'e ben teklif ettim dese de tam tersi olmuştu. "Oh! Sanırım yanlış zamanda buradayım, ben kalkayım." Montunu alıp kalkıcakken Baekhyun durdurdu. "Hayır, lütfen kal. Chanyeol'ü takma sen, o hep böyledir. Lütfen otur."

Rae Ra istemesede tekrar yerine oturdu. Sessizlik hakim oldu. Baekhyun, Rae Ra'ın telefonla konuşması gerektiği için gitmesini fırsat bilerek Chanyeol'e döndü. "Yine neyin peşindesin Chanyeol?! Neden buradasın?! Sana söylemiştim bu benim için önemli! Mahvediyorsun! Ne diyeceğim ben şimdi?"

"Saat 3'e geldiğinde sevgilim ile bir yere gitmeliyiz sonra görüşürüz diye kalkarsın ve bir daha o kızı görmezsin."

"Dahiyane! Chanyeol ne yaptığını zannediyorsun?! Beni kıza karşı gay gibi gösterdin! Her şeyi yanlış anlayacak. Geldiğinde ne yaparsan yap, şu sevgili olayını hal-"

"Geldim! Beklettiğim için üzgünüm."

"Önemli değil. Bir şeyler yemek ister misiniz? Chanyeol? Sen bir şeyler yiyecek misin? Yeni yemişsindir sen ben seni biliyorum her dakika ayı gibi yersin!" Sahte bir kahkaha atarak Chanyeol'ü masa altından cimcikledi. "Ahhahhah şakacı Baek!" Yanaklarını sıkarak kendine çekti. "Aslında bugün hiçbir şey yemedim ama çok aç değilim sadece tatlı alacağım^^"

"Ben de cheescake alacağım." Rae Ra orada olduğunu belli etmek istercesine utanarak konuştu. Chanyeol heyecanlanmıştı. Cheescake onun zayıf noktasıydı. Hele o cheescake limonlu ise. "Limonlu?!" İşaret parmağını sallayarak bağırdı. Rae Ra'da heyecanlanmıştı. Ellerini çırparak "Extra soslu?!" diye bağırdı. "Yaa Rae Ra! Zevklerimiz cidden benziyor. Woah harika! Peki yanına ne içersin? Ice tea?!"
(Yazar şekilli şukullu içecekler bilmiyor böyle idare edin fkcod)

"Vişneli!"

"Rae Ra, kanka olmalıyız. Baekhyun'dan daha eğlenceli gözüküyorsun! Ahhahaha!"

"Harika olur Chanyeol^^"

"Oppa diyebilirsin!" Zafer işareti yaparak sağ gözünü kırptı. "Peki!" Baekhyun bilmem kaçıncı kez göz devirerek onları izliyordu. Garsonu çağırarak siparişleri verdiler.

Ya! Byun Baekhyun! [Texting]\ChanBaekWhere stories live. Discover now