12

470 19 0
                                    

Harry Styles

Het was doodstil in de auto. Er werd dus geen enkel woord uitgewisseld. Louis staarde voorzich uit en ik was dan maar bezig met een spelletje op mijn IPhone omdat ik niets te doen had.

Ik snapte het niet, alles viel mee vandaag. Het was leuk, ik en Louis danste samen en plots was hij van de wereld af.

"Is er iets?" Zeg ik dan uiteindelijk om de stilte te doorbreken. Louis kijkt even naar mij en dan weer naar de weg terwijl hij zijn hoofd schudt.

"Nee, hoezo?" Ik leg mijn telefoon weg en kijk hem aan. "Je lijkt zo afwezig, alsof er eigenlijk echt iets is gebeurd." Louis zucht. "Je bent mijn beste vriend, dus ik vertel het je wel."

Ik zeg niks en luister aandachtig naar hem.

"Ik voel me de laatste tijd gewoon mezelf niet meer, weet je wel? Het voelt alsof ik verander terwijl ik het  niet controle heb. Ik had vroeger, nou ja een maand geleden nog alleen oog voor vrouwen en nu opeens ook voor mannen denk ik aangezien ik het heb gedaan met één. "

Ik kon niet geloven dat Louis seks had met een man, ja eigenlijk wel door zijn verleden die ik nog wel herriner en waar hij het nooit deed met een vrouw maar het was een shock om het te horen van de 'nieuwe' Louis die eigenlijk met veel vrouwen in bed ging.

"Kijk Louis, het maakt niet uit met wie je in bed gaat. Man of vrouw, je moet doen wat je gelukkig maakt. En als je het fijn vond met hem, dan is er niks mis mee." Louis knikt en staart even voor zich uit.

"Eerlijk gezegd vond ik het leuker dan met een vrouw.. Maar dat komt waarschijnlijk door de persoon zelf, toch?"

Hij moest eens weten.

Ik knik maar wat en stuur Niall.

Ik: het boeit me niet hoe laat het is, over 20 min zie ik je bij het park.
Niall🤠: oke? dan?

Als we thuis aankomen leg ik aan Louis uit dat ik nog ergens moet zijn.  "Kom wel snel weer naar huis toe, oké? Ik vind het best wel eng om alleen te te zijn."

Ik grinnik. "Tot zo, ga maar even een film of zo kijken." Hij knikt en verdwijnt achter de deur.

Ik stap de auto in en start hem op terwijl ik naar het park rij. Ik moest gewoon even met Niall over alles en nog wat praten.

Niall is mijn beste vriend al van sinds we beide klein waren, door hem heb ik Louis ontmoet en door hem waren Louis en ik ook een stel geworden.

Wanneer ik mijn auto parkeer zie ik Niall al bij de ingang staan. Lekker zo een vriend die altijd voor je klaar staat en alles voor je doet.

"Hey gast." Ik geef Niall een handdruk en ga naast hem zitten op een bankje. "Dus wat is er, Harry? Iets met Louis?"

Ik knik en leg alles uit. Niall luistert aandachtig en speelt soms met zijn vingers terwijl ik het allemaal uitleg.

"Dat is best wel goed! Ik bedoel misschien is Louis zich nu aan het realiseren dat hij toch niet zo hetero is zoals hij denkt." Ik vind het allemaal zo raar dat Louis hier weer door heen gaat. Hij weet dit normaal al langer en hij heeft hier al mee vastgelopen, maar door een geheugenverlies maakt hij het plots allemaal weer mee.

"Niall ik ben er zo klaar mee, ik mis Louis zo erg. Ik mis om hem te knuffelen en om te zeggen hoeveel ik van hem hou en wat hij betekend voor mij. Ik mis om het hem ook te horen zeggen. Ik vind het gewoon zo jammer dat hij zich bijna alles kan herrineren behalve onze relatie. Ik lieg tegen hem, elke dag. Hij weet niet eens dat ik het ongeluk heb veroorzaakt. God ik haat mezelf!" Ik sla me een paar keer op mijn hoofd van frustratie.

Niall probeert me rustig te houden wat me dus totaal niet lukt. Ik sta op met een woedend gevoel, allemaal door mezelf. Als ik die avond niet had gereden was alles nog oké en zou ik Louis niet zoveel pijn hebben gedaan.

Ik schop wat vuilbakken omver, schreeuw het uit en ga dan weer zitten met tranen op mijn gezicht. Ik ben zo erg. "Harry blijf rustig! Het is je fout niet, het kan iedereen voorkomen!" Ik leg mijn handen op mijn gezicht en wrijf wat tranen weg.

"Sorry ik heb mijn moment weer even." Niall wrijft over mijn rug. "Het is normaal, soms heb je die momenten nodig. De situatie waarin jij je bevindt is ook niet zo prettig."

"Ik schaam me gewoon zo erg, ik zeg tegen Louis dat iemand anders het ongeluk heeft veroorzaakt terwijl ik dat fucking was. Ik heb niks overgehouden. Ik ben een slecht persoon." Niall schudt zijn hoofd.

"Ben je niet, je bent gewoon bang van zijn reactie en laten we niet vergeten dat je tientallen operaties had door het ongeluk dus je was zeker niet ongedeerd."

Ik heb z'on geluk met een vriend als Niall. Hij is er altijd voor me, hij weet hoe hij me terug blij kan maken en hij geeft de beste advies.

Opeens krijg ik een bericht van Dylan, de ex van Louis.

Je hebt nog steeds niet gereageerd op mijn voorstel om je te helpen met Louis?

unforgettable loveWhere stories live. Discover now