52

508 13 26
                                    

Harry Styles

"Oh wat fijn voor je." Zeg ik serieus. Ik was nog steeds erg woedend maar liet het niet zien. "Hu wat is er met je hand gebeurd?" Ze neemt mijn hand vast en wijst naar mijn knokkels.

"Je hebt toch niet gevochten he, Harry?" Ik schud mijn hoofd. "Ik en Louis deden een weddenschap wie door een stuk hout kon slaan." Louis knikt. "Klopt." Zegt hij met een geforceerde glimlach. Ik weet dat Louis niet graag liegt.

"Oh.. ik ga hier niet meer verder in op." Zegt Gemma lachend. "Anyway, ik ging dus naar de McDonalds en daar was hij." Waarom gaat iedereen opeens naar de McDonalds? Ik knik. "Ik ben zo verliefd, Harry." Ze bloost.

Ik vind dit zo erg. Ze is verliefd op de verkeerde gast. Als Gemma zegt dat ze verliefd is dit geen grapje en houdt ze echt van de jongen.

"Weet je het zeker dat hij het was?" Zegt Louis dan. "Ja duh, ik zag hem ook toch ook-" Niall slaat een hand op zijn mond als hij beseft wat hij net zei. Hoe the fuck gingen we dit uitleggen? "Oh ja, hoe dan? Je weet toch niet hoe hij eruit ziet?" Zegt Gemma uiteindelijk.

"Gemma, je kent me toch, haha. Ik maakte maar een grapje." Ze knikt maar volgens mij vindt ze dit toch vreemd.

"Oké dan, ik laat je alles weten over de date morgen." Zegt ze nog steeds enthousiast. Dat doet ze altijd als ze uitgaat met een jongen. Maar nu wou ik er niets van horen, niets eens één woord. "Ja, dag." Zeg ik glimlachend.

Ze geeft me nog een knuffel en gaat dan weg. "We hebben een groot probleem." Zegt Louis en ik knik. "Als hij iets verkeerds doet met Gemma, maak ik hem letterlijk af."

"Rustig, ik denk niet dat hij iets zou doen met haar.. hij heeft amper sex met meisjes en hij houdt er ook niet zo veel van zoals hij dat doet met jongens."

"Ja maar, dan er is nog steeds een kans dat hij iets gaat doen." Zeg ik zuchtend. "Hij is ook.. verliefd op je." Zegt Niall. "Ik denk dat hij wel over Harry is hoor." We kijken beide Louis vragend aan. "Ja." Begint hij.

"Ik denk dat hij gewoon wraak wilt omdat Harry niet van hem houdt, en nu iedereen pijn wilt doen die Harry kent." Ik slik even. "Is die gast dan zo ziek in zijn hoofd?" Louis knikt.

"Hij- hij is in alles tot staat." Zegt Louis terwijl hij naar de grond kijkt. "Huh is er iets, Louis?" Louis kijkt snel op en schudt zijn hoofd. "Oh nee hoor Niall." Zegt hij glimlachend.

"Toen jullie twee samen waren, leek hij gewoon doodnormaal en aardig." Zegt Niall. "Ik heb hem maar één keer gezien toen, maar ja." Voegt hij toe.

"Ja, zo liet hij zichzelf naar andere mensen zien, maar niets is minder waar." Zegt Louis en ik knik. "Ik ontmoette hem in de KFC." Louis kijkt me aan. "Wacht." Weer knik ik omdat ik weet wat hij zich realiseert.

"Het was hem die tegen me zei dat hij mijn ex was, in de KFC." Zijn mond staat open. "Ik zei tegen hem dat ik hetero ben waarop hij antwoordde jij hetero?"

"Ik weet het. Daar ontmoette ik hem en noemde hem jou hypocriete ex." Louis lacht even. "Is hij ook wel." Ik grinnik. "Best wel, ja."

"Maar goed, genoeg gepraat over die dickhead, let's eat." Ik knik. "Ik begin er nu aan, wat wil je eten?" Niall denkt even na. "Oh, doe maar spaghetti." Ik knik en grinnik. "Ik help wel."

Louis komt naast me staan en ik glimlach. "Is goed, dank je bitch." Louis lacht. "Bitch?" Ik grijns. "Ja bitch." Hij likt zijn lippen. "Het echt hot hoe je het zegt." Ik kijk hem aan. "Bitch, bitch, bitch." Hij kust me en ik hem terug.

"Dus ben je rustig nu?" Hij haalt zijn schouders op. "Ik denk van wel." Louis knikt. "Mooi zo, je bent echt eng als je boos bent." Ik knik. "Weet ik wel.."

"Maar ik ben heus niet bang voor je hoor als je dat bent." Zegt Louis dan nog met een knipoog erbij. Ik haal opgelucht adem. Ik dacht even dat Louis bang van me was toen ik zo deed.

Ondertussen koken we, Louis geeft me de ingrediënten één voor één aan, ja hij kan hij nog steeds niet koken. Ik vind het wel lief hoe hij probeert te lachen. Opeens komt Niall de keuken binnenlopen.

"Het ruikt hier zo lekker, wow." Ik grinnik. "Altijd toch." Niall knikt. "Zeg dat wel, als ik genoeg geld had, dan had ik je wel ingehuurd als mijn kok." Ik rol met mijn ogen. "Alsof ik dat zou willen zijn." Niall lacht. "Hé, gemeen!"

"Anyway, is het bijna klaar?" Louis knikt. "Ja, ja Niall rustig, ik weet dat je honger hebt wat geen wonder is, maar rustig." Zeg ik lachend.

"Ja, sorry. Mijn maag vroeg het." Louis lacht nu. "Zeg hem maar wat Harry je zei." Niall doet alsof hij tegen zijn buik praat wat er best raar maar ook Niall achtig uitziet.

"Hij zei dat Harry moet shut the fucken en verder moest koken." Ik zucht maar toch met een lach. "Niall, je veranderd nooit, he?" Hij schudt trots zijn hoofd. "Nooit."

Wanneer het eten klaar en ik het geserveerd heb gaan we allemaal aan tafel zitten. Niall begint hevig te eten en ik zit tegenover Harry.

"Dit lijkt op een date, maar dan met Niall erbij, door die kaarsen." Zegt Louis terwijl hij grinnikt. Ik kijk naar de sfeer rond om ons en knik. "Niall verpest niet alleen intieme momenten, maar ook de sfeer nu."

"Wees eens niet zo hard voor me, ga maar verder met jullie intieme momenten straks." Zegt hij lachend met nadruk op intieme momenten. "Nah, we gaan wel FIFA spelen, doe je mee?"

Ik kijk hem even vragend aan aangezien ik even dacht dat hij een trio bedoelde, omdat we altijd het FIFA woord gebruiken voor sex. Hij lacht. "Nee niet zo, Harry, niet zo."

"Huh?" Zegt Niall terwijl hij nog eten in zijn mond heeft. Ik leg het hem uit en hij verslikt zich bijna nu. "Ja, sorry mannen maar ik ben dus hetero." Zegt hij dan met een glimlach.

"Alsof we ooit een trio zouden doen." Zegt Louis dan. "Precies, dat is echt goor, ik snap het echt niet waarom je zoiets zou doen." Vervolg ik hem. "Oh ja, hoe gaat het met jou en Selena nu?" Niall grinnikt.

"Ze is echt geweldig. Echt een droomvrouw. Ik word zo gelukkig van haar." Louis maakt een aww geluid waardoor ik glimlach. "Kom anders eens op een dubbel date?" Zeg ik dan.

"Oh my god, ja. Dat zou zo leuk zijn, ik moet je wel waarschuwen dat Sel en ik veel eten." Louis knikt. "Weten we allemaal wel hoor."

Louis' telefoon gaat opeens. Hij heeft een melding gekregen. Louis pakt hem uit zijn zak. En kijkt even naar het beeldscherm.

"Gemma. Gemma heeft hulp nodig?"

unforgettable loveWhere stories live. Discover now