53

470 13 12
                                    

Louis Tomlinson

"Wat?!" Ik sta op en ga naar Louis toe die weer een melding krijgt. Hij krijgt een foto gestuurd. "Dus welke nagellak moet ik op?"

Niall lacht. "Je moest Harry eens zien, hij was zo ongerust." Wow, ik dacht ook dat er iets ernstigs was, iets met Dylan. Maar ze wist gewoon niet welke nagellak ze op moest.

"Fuck you, Horan." Zegt Harry waardoor Niall grinnikt. "Liever niet. Dat doet Selena wel voor je." Harry schudt lachend zijn hoofd. "Zeg maar dat ze die licht blauwe doet, by the way." Louis lacht en stuurt het naar d'r.

"Wow, ik was bang." Zegt Harry dan en ik stem in. "Ja.. ik ook, ik wou echt geen drama meer." Niall gaat liggen op de bank. "Ik dacht wel dat het zoiets was hoor." Tuurlijk, Niall, tuurlijk.

"Maar goed babe, ze is in orde, gelukkig." Ik geef Harry een kus op zijn wang en hij giechelt waardoor ik opkijk. "Wat was dat, Styles?"

"Oh oops, een giechel?" Ik grinnik. "Dat is de eerste keer dat ik het hoor. Het is zo schattig." Harry kust me. "Jij bent schattiger."

"En ik heb een grote cock, toch?" Niall kijkt ons verrassend aan. "Oh wow." Zegt hij lachend. "Oh ja, jij bent er nog." Niall rolt met zijn ogen.

"Goed, ik ga wel. Gaan jullie neuken dan?" Harry slaat mijn met zijn hand op zijn hoofd. "Weet ik veel." Zeg ik lachend. "Maar ik ga morgen kijken voor een job."

"Oh echt?" Ik knik. "Het wordt tijd. Ik ben wel hersteld nu, en ik was ontslagen op mijn vorig werk, dus ja." Harry knikt. "Ik zal met je mee gaan." Nu knik ik. "Dat zou fijn van je zijn."

"Ik krijg net een berichtje van Selena of ik nog thuis komt dus ik ga maar eens, ik ga haar ook eens goed verwennen, als je begrijpt wat ik bedoel." Zegt hij met een grijns. "Veel succes met.. dat." Zegt Harry dan.

Je hebt mensen die een afkeer hebben tegen homoseksualiteit, maar dan heb je Harry die niet tegen hetero sex kan. Hij vindt het vies. Hij heeft er natuurlijk niets op tegen, en tegen heteroseksualiteit kun je ook niets hebben, maar het is meer een grap van hem.

"Ja, tot morgen, wat eten we dan?" Ik lach. "We?" Zegt Harry dan. "Ja, duh, maar hou het maar een verrassing, tot morgen!" Ik ga naar hem toe.

"Wacht, wat dacht je van morgen uit eten te gaan met zijn 4e, dus die dubbel date." Niall denkt even na. "Ik vraag het haar wel, als ze ja zegt laat ik jullie wel iets weten, ja Louis iets weten aangezien Harry's telefoon gesneuveld is." Zegt hij met een lachje.

"Oh wat grappig Niall, ga nu maar naar je vriendin." Hij grinnikt en gaat de deur uit. Ik ga zitten en Harry komt naast me zitten.

"Waar zaten we eigenlijk?" Zeg ik waardoor Harry grijnst. Hij gaat op me liggen. "Aww moet ik je nu weer helemaal uitkleden?"

"Ja, eigenlijk wel, ja." Zeg ik lachend. Hij begint aan mijn riem te zitten en ik trek weer zijn t-shirt uit.

"Als er nu nog iemand aanbelt dan zweer ik je dat ik die gewoon ga negeren." Zegt Harry en ik hum. "Ja baby, ik wil je nu." Zeg ik op een verleidelijke manier in zijn oor.

(smut. lezen op eigen risico x)

Harry begint in mijn nek kussen te geven en ik kreun. "Oh my- Harry." Hij bijt op zijn lip. "Het is daddy nu." Zegt hij grijnzend. "Neem me, daddy, please." Ik pak hem op en ga met hem richting boven. "Toch in bed dus?" Zegt Louis lachend. Ik knik gewoon en leg hem vervolgens op bed. Ik ga weer over hem hangen en doe hevig zijn broek uit. Ik voel mijn erectie ondertussen groeien. Louis voelt eraan.

"Oh wow, daddy." Ik grinnik en doe zijn t-shirt uit. Nu ligt hij enkel in een boxer wat zo sexy is, damn. Ik ga langzaam naar beneden toe tot ik bij zijn boxer kom en bijt dan aan de rand van de boxer. "We're gonna have so much fun."

Hij huivert waardoor ik zijn boxer naar beneden trek. Ik zie zijn erectie en pak hem onmiddellijk vast en begin eraan te trekken.

Ik blijf erbij zijn cock is zo gigantisch en mooi. "D-daddy fuck." Ik begin er harder aan te trekken en stop hem vervolgens in mijn mond. Louis houdt de dekens vast. "Oh my god."

Ik zie hem zweten en kus hem vervolgens. "Fuck je bent zo horny." Zegt hij dan. "Weet ik babe, weet ik." Ik pak zijn cock weer vast en begin met zijn eikel te spelen. Ik leg mijn duim op zijn eikel en draai er rondjes mee.

Louis bijt op zijn lip. Even later voel ik hem bijna klaarkomen. "Ik- ik ga klaarkomen." Zegt Louis huiverend. Ik grijns. "Ben er ready voor." Dan komt zijn lading uitgespoten. Ik heb het allemaal op mijn hand en lik het af. "Fuck dat is hot." Ik kus hem nu en onze tongen draaien niet later rondjes met elkaar.

Nu gaat Louis op zijn knieën zitten en trekt mijn broek uit. "Oh, je gaat wel hard al." Louis kijkt trots. "Ik wil je gewoon zo graag." Ik knik en laat me zakken op het bed.

Hij pakt mijn cock vast en begint eraan te trekken zoals ik bij hem deed, alleen harder. "Louis, oh my god. Vanwaar komt die energie vandaan?" Louis grijnst enkel en doet verder. Ik kreun. "L-Louis." Hij is zo goed hierin.

Even later zit mijn cock in zijn mond waardoor ik harder begin te kreunen. Ik zou nog betalen voor zo'n pijpbeurt van Louis. Iedereen wel, als ze wisten hoe goed hij is.

Na zijn pijpbeurt geniet ik nog na en trek dan Louis naar het bed toe. Hij gaat op een doggie style zitten (dus gewoon hoe een hond staat)

Ik doe een condoom rond mijn geslachtsdeel. "Wil je hard of moet ik soft beginnen?" Zeg ik zijn oor. "Neem me gewoon." Zegt hij terwijl hij grinnikt. Ik pak nu wat glijmiddel en doe het rond mijn cock. "Alright babe."

Ik doe mijn geslachtsdeel in hem binnen en meteen kreunt hij van genot. "Ja, mhm!" Roept hij terwijl hij kreunt en ik ga harder.

"Fuck me." Zegt hij dan weer kreunend.
-
*morning*

unforgettable loveWhere stories live. Discover now