# 19

10.3K 403 23
                                    

Prosím poslechněte si písničku!!! :3 Miluju jí, miluju Kodaline! :)

–––––

 Poprvé jsem se probudila dříve než Harry. Ležela jsem v posteli a on kolem mě měl obmotanou ruku a stále si mě tiskl k tělu. Bylo to příjemné, probudit se vedle něj, když mě hřálo jeho tělo a já věděla, že tu celou noc byl se mnou. Chvíli jsem se jen kochala pohledem na něj, na jeho potetovaný hrudník a na jeho svaly, které se na něm rýsovaly. Byl takhle krásnější nějakým zvláštním způsobem. Vypadal tak nevinně a nezodpovědně. Líbilo se mi, když mu vlasy padaly do obličeje a on hluboce oddychoval v nenarušovaném rytmu. Poslouchala jsem jeho hlasitý dech a na chvíli mi to vyhnalo všechny myšlenky z hlavy. Nezabránila jsem tomu, aby mé prsty začaly přejíždět přes jeho hrudník, kde měl vytetované dva ptáčky. Přejížděla jsem po nich jemně prsty a on se pohnul a něco zamručel. Nerozuměla jsem mu, ale když se přetočil na druhý bok, zády ke mně, promluvil znovu a zřetelněji.

"Emmeline, Emmy," mumlal mé jméno a já se usmála. Věděla jsem, že stále spí a o to jsem byla víc překvapená, že to říkal ze spaní. Vstala jsem z postele a hodila na sebe legíny a tričko. Vlasy si svázala do drdolu a pak se rozhodla seběhnout dolů do restaurace pro nějakou malou snídani pro nás oba.

Vzala jsem dvě kafe do kelímku a nějaké sladké pečivo. Bylo to jen pár věcí, protože více jsem nepobrala, ale myslela jsem, že nám to bude stačit. Když jsem vyjela nahoru do mého apartmá, nechala jsem snídani na stole v kuchyni a vrátila se do pokoje. Harry nikde nebyl a já začala panikařit, aniž bych chtěla. Když jsem se chtěla jít porozhlédnout po bytě, kde by mohl být, otevřely se dveře koupelny a on od tamtud vyšel. Okolo pasu měl jen malý ručník. Páni!

"Hledala jsem tě," povzdychla jsem si a on se usmál.

"Chtěl jsem se jen rychle umýt, snad ti to nevadí," řekl omluvně a já zavrtěla hlavou.

"V pohodě, jenom jsem se bála, jestli jsi nezmizel," řekla jsem a potom si nervózně prohlédla jeho postavu. Byl krásný, po jeho těle ještě stékaly kapky vody a já si chtěla sáhnout. Nějakým způsobem mě ale jeho nahé tělo děsilo. Možná to bylo tím, že jsem nikdy nikoho tak krásného nahého neviděla. "Chceš- abych ti dala čas?" zeptala jsem se a nervozita byla znát z mého hlasu.

"Oh.. Jenom se obléknu," řekl mi a já přikývla a pak se dala na odchod.

"Budu u stolu, přinesla jsem nám něco k snídani," oznámila jsem mu ještě a potom odešla.

Chvíli jsem byla sama v kuchyni a připravovala věci k snídani. Za chvíli se objevil Harry a sedl si ke stolu ke mně. Bylo ticho, ale já ho pozorovala, jak se na mě chvílemi podíval a na jeho tváři se objevil přiblblý úsměv.

"Chtěl bych tě někam vzít," řekl mi a já zbystřela.

"Kam?" zeptala jsem se zvědavě.

"S někým tě seznámit," usmál se.

"A kdo to bude tentokrát?" zeptala jsem se pobaveně.

"Sponzorujeme koncert jedné jisté kapely, která tu bude v pátek večer vystupovat v O2 aréně. Chtěl bych tě tam vzít, pokud ti to nebude vadit. A dnes s nimi mám schůzku a napadlo mě, že bys mohla jít se mnou.." Harry mluvil tak záhadně a mě zajímalo, o koho by mohlo jít. Nemohla jsem to vědět, protože jsem se o takovéhle akce neměla čas zajímat. Ach jo.

"Kdo je to, Harry?" jeho výmluvnost, co se týče obcházení hlavní pointy věci, mě děsila. A on to dělal poměrně často.

"Snad je máš ráda.." odfrkl si a já zaťala pěsti na stole tím, jak jsem byla nedočkavá.

Right Now // H.S. FanFic CZWhere stories live. Discover now