Kapitel 2

218 8 3
                                    


Jeg sidder nede i køkkenet og spiser morgenmad, min onkel og tante er ikke vågnet endnu, så jeg sidder og nyder lidt alenetid. Men helt alene er jeg ikke, for Aiko ligger under min stol og sover. 

Aiko er min hund som jeg har haft, lige siden mine forældre døde, ja det er rigtig de døde da jeg var 5 år gammel. Der følte jeg mig meget alene da de døde, så min onkel og tante gav mig Aiko, da jeg skulle bo ved dem. Han har været en stor hjælp for mig, han har ligesom fyldt det store hul jeg fik da mine forældre døde, og nu ved jeg ikke, hvad jeg skulle gøre uden ham. Jeg bor jo som sagt ved min onkel og tante, det har jeg gjord i mange år nu, og jeg var glad for det. Men så begynde det at gå ned af bakke, først begynde min onkel og ryge og drikke rigtig meget, og var tit i byen og kom fuld hjem sent om aften. Og efter nogen år, fik han også min tante med på det, men de for ikke mig med på det, selvom de har forsøgt op til flere gange, men det kommer ikke til at ske.

Min onkel kom ud af soveværelet. "Godmorgen." Sagde jeg, men han sagde ikke noget, han åbnede køleskabet, og tog en mælkekarton op til munden, og begynde at drikke fra den. "Gjord du de pligter jeg bad dig om at gøre igår?." "Ja." "Godt så kan du starter med at tømme opvaskeren." Sagde han, og skulle til at gå ind i soveværelet igen. "Men onkel." Han vende sig om mod mig. "Høre her Y/N så længe du bor under mit tag gøre du som jeg siger okay." Sagde han vredt. "Ja onkel." Mumlede jeg, han nikkede tilfreds, og gik ind i soveværelset. 

Jeg kunne høre Aiko rørte på sig, så jeg rejste mig fra stolen, og satte mig ned på gulvet ved siden af Aiko. "Godmorgen Aiko." Sagde jeg, og aede ham bag øret, han begynde at gabe. "Er du sulten?." Spurgte jeg. *Vov, vov.* Han begynde at lover med halen, så jeg rejste mig og fandt nogen godbider i skabet, jeg tog en i hånden og gav ham den, hvorefter han begynde at tykke på den. "Når skal vi få tømt den opvasker." Tænkte jeg, og åbnede den.

Hvorefter jeg begynde at tømme den

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hvorefter jeg begynde at tømme den. Sådan havde det været lige siden, nogen år efter jeg flyttede ind, at jeg skulle lave nogen pligter. Fordi min tante og onkel ikke havde tid til det, fordi de skulle passe deres arbejde, men jeg havde gjord det i så lang tid nu, så jeg var begyndt at vænne mig til dig.

Nogen tid efter, havde jeg tømt den, og fyldt den med nogen få tallerkener, der stod inde i stuen. Der efter gik jeg op på badeværelet, og tog et hurtigt bad, hvorefter jeg gik ind på mit værelse, og tog noget andet tøj på. Mit værelse er ikke lige frem, det bedste værelse man kunne ønske sig, men det var bedre end ingen ting.  

Inde ved siden kom der en mærkelig lyd, så jeg gik hen til mig vindue og kiggede, der kørte en flyttebil ind i deres indkørsel. "Gud ja de nye naboer kommer idag.....det er spænende at se hvem de er ikke Aiko." Han tog hans forpotter op i vindues karmen, og kiggede ud. *Vov vov.* Gøede han. "Y/N jeg tager ned og handler." Sagde min tante, som var kommet ind på mit værelse. "Okay men tante må jeg ikke gå en tur." "Spøg din onkel Y/N du ved at du kun må være ude i nogen få timer." Sagde hun, og lukkede døren.

Det er rigtig, min onkel vil kun have jeg skal være ude i nogen få timer, jeg ved ikke hvorfor, men sådan er det bare. Jeg åbnede døren til mit værelse, og gik ned ind i soveværelet. "Onkel?." Spurgte jeg. "Hvad vil du Y/N." "Må jeg gå en tur med Aiko." "Ja ja men du kender reglerne Y/N." "Ja." Nikkede jeg, og gik hen for at finde Aikos hunde snor. "Er du klar til en gå tur?." Spurgte jeg, og klappede på mine lår, Aiko løb rundt omkring mig, og da han endelig stod stille, satte jeg hunde snoren på hans halsbånd. 

Vi gik der efter ud af hoveddøren, jeg kunne se inde ved siden af, at der var en masse flytte mænd der var igang, med at flytte møbler ind i huset. "Gad vide hvem der flytter ind var Aiko." Men han havde mere travlt, med at snuse til græsset, vi fortsatte ned af vejen og lidt efter kom vi til parken, jeg tog hunde snoren af Aiko, han begynde at løbe. "løb nu ikke for lang væk." Jeg satte mig ned på græsset, og lukkede mine øjne og nød at jeg var undefor, men der gik ikke lang tid, føre Aiko kom tilbage, med en pind i munden. 

"Ååår Aiko ikke lige nu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ååår Aiko ikke lige nu." Han begynde at lave hans hunde øjne, jeg ikke kunne i sige imod. "Okay så." Sagde jeg, og tog pinden ud af hans mund og kastede den, Aiko løb der efter hen og hentede den, og kom tilbage med den. Sådan fortsatte det i noget tid. *Bib, bib.* Kunne jeg høre min telefon sagde efter noget tid, jeg sukkede for jeg viste godt hvad det betød, at jeg skulle komme hjem. "Kom her Aiko." Råbte jeg, og satte hunde snoren på igen, da han var kommet hen til mig. 

Derefter gik vi hjem, jeg satte mig en stol inde i stuen, og Aiko og lagde sig i sin hunde kurv, min onkel sad inde i køkkenet og drak en øl. Jeg havde lyst til at sige, at han skulle stoppe med at drikke, for når han bliver fuld er han meget voldig og vild. Og jeg er tit bange for at han vil slå mig eller Aiko, for han har slået mig nogen gange føre, hvor han har været fuld.

Men efter lidt ringede det på døren, jeg rejste mig og gik og åbnede døren, og der i døre åbningen stod der en fyr.  

"Hej

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hej." Sagde han venligt. "Hej." "Jeg ville bare lige komme forbi og sige hej, da min familie og jeg er jeres nye naboer." "Åååår det var sødt af dig og velkommen til nabolaget." Smillede jeg. "Tak." Smillede han, men jeg nået ikke sige mere, føre jeg bliv skubbet væk af min onkel. "Hvem er du?." Spurgte han kold. "Jeg hedder Kim Taehyung jeg er jeres nye nabo." "Jamen tillykke med det." Sagde han, og smækkede døren i hovedet på ham. 

"Hvorfor gjord du det?." Spurgte jeg, han kom hen og slog mig på min skulder. "Hvad har jeg sagt til dig om at lukke op for fremmede?." "At jeg ikke må men, onkel du kan ikke forhindre mig i at snakke med folk." Sagde jeg, og tog min hånd op på min skulder. "Jov Y/N det kan jeg men nu skal du jo starte i skole på mandag, så må vi håber de kan banke noget fornuft ind i din hjerne." Sagde han vredt, og satte sig i sofaen, jeg kunne mærke en tåre løbe ned af min kind. Så jeg op på mit værelse og lukkede døren, hvorefter jeg smed mig i sengen. 



Kys mig en sidste gangWhere stories live. Discover now