Kapitel 11

119 8 12
                                    

Næste morgen.

Jeg vågner op, efter en skøn nat med Taehyung, selvom jeg dog, har nogen smerter i mit underliv. Jeg strækker min krop, hvorefter jeg åbner mine øjne.

Jeg tager dynen omkring min krop, og sætter mig op i sengen, jeg drejer hovedet over mod Taehyung side, men han ligger der ikke. "Taehyung?." Kalder jeg, og kigger ud i rummet, men der går ikke lang tid, føre han kommer ind på værelset. "Du vågn." Smiler han. "Ja....hvor har du været?." "Jeg vågnede for noget tid siden, og jeg ville ikke vække dig, så jeg gik ud og tog et bad." Sagde han, og fandt en skjorte fra hans skab. "Her tag den her på." Han kastede efter skjorten hen på sengen. "Tak." Sagde jeg, og tog skjorten på. 

"Nåår hvad synes du så om igår?." Spurgte han, og kom op i sengen til mig. 

"Det var fantastisk Taehyung

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Det var fantastisk Taehyung." Sagde jeg, og kyssede ham på munden. 

Vi lå i noget tid i sengen, og nussede om hinanden, men vi besluttede os for, at går ned og tag noget morgenmad. Jeg skiftede hurtigt til den kjolen, som som Taehyung havde givet mig, da jeg ikke havde andet at tag på. Jeg løb ned i køkkenet, hvor Taehyung stod, og var igang med at lave morgenmad, og noget tid efter, sad vi og spiste morgenmad. 

Nogen timer efter, lå vi inde i sofaen og så fjernsyn, Taehyungs mor var kørt hen til en veninden, så vi var alene. "Y/N der er noget jeg gerne vil spøger dig om." 

"Hvad er det Taehyung?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hvad er det Taehyung?." "Jeg har tænkt meget på det....så derfor spøger jeg dig nu....vil du være min pige?." Jeg kunne mærke jeg begyndte at rødme, da han sagde de ord. "Slevføldig vil jeg det Taehyung." Han fik derefter et stort smil på hans læber, hvorefter han kyssede min pande.  

Jeg kunne ikke lade være med at smile, jeg har aldrig været så forelskede i nogen, som jeg er med Taehyung. Og jeg er så taknemmelig for, at jeg har fundet en som ham. 

Men der gik ikke lang tid, føre det ringede på døren. "Jeg skal nok lukke op." Sagde jeg, og rejste mig fra sofaen. "Okay." Sagde Taehyung, og satte sig op, jeg gik hen og åbnede døren, men da jeg så hvem det var, blev min krop til is. 

Kys mig en sidste gangWhere stories live. Discover now