Kapitel 3

144 9 6
                                    

Næste morgen.

Jeg sætter mig op i sengen her til morgen da jeg vågner, jeg fisker min trøje op fra gulvet og tager den på.

Der efter rejser jeg mig fra sengen, og tog mit gardin til hver sin side, så solen stråler lyste mit værelse op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Der efter rejser jeg mig fra sengen, og tog mit gardin til hver sin side, så solen stråler lyste mit værelse op. Jeg åbner derefter mit vindue, så jeg fik den friske morgen luft lige i hovedet, jeg stod længe i og nyder den friske luft, og fuglenes sang. "Jeg kan ikke fatte at sommerferien er forbi imorgen, og jeg skal starte i skole igen." Sagde jeg, til mig selv og sukkede, men lige med et bliv gardinerne revet til side over ved siden af, og der stod ham der kom over igår. Jeg begynde at rødme, da jeg så han ikke havde nogen trøje på. "Damn han har en muskuløs mave." Tænkte jeg, men lagde mærke til at han skulle til at kigge, så jeg skynde mig at dukke mig ned, så jeg sad på hug under vinduet. "Jeg håber ikke han så mig." Tænkte jeg, og kravlede væk fra vinduet, og hen til min dør hvor jeg gik ud.

Jeg rejste mig op fra gulvet, og gik ned i køkkenet og åbnede køleskabet, men det bliv hurtig lukket af min onkel, hvorefter han gav mig en hård lussing på kinden. "Av." Råbte jeg. "Hvorfor har du ikke lavet morgenmad Y/N." Råbte han. "Jeg har ikke fået besked på at jeg skulle lave morgenmad." Sagde jeg, og tog min hånd på min kind. "Du skal ikke komme med dine undskylninger Y/N." "Det er ikke undskylning jeg viste det jo ikke siger jeg." "Så ved du det nu kom så igang." Råbte han, og pegede hen mod køkkenet. "Men." Han tyssede på mig, hvorefter han satte sig over i sofaen hvor han kunne holde øje med mig.   

Jeg gik der efter igang med, at lave morgenmad og dække bor, og efter noget tid var det færdig. "Onkel der er morgenmad." "Godt Y/N." Sagde han, og rejste sig fra sofaen, og satte sig på stolen ved bordet. "Går ind og hent din tante." Jeg gjord som han sagde, og hentede min tante inde i soveværelset, hun sad på senge kanten og røg en smøg. "Tante." "Jaja jeg kommer." Afbrød hun, og rejste sig fra sengen, og der efter sad vi alle 3 ved bordet. "Hvor er Aiko endelig henne?." Spurgte jeg, og kiggede rundt i rummet. "Jeg tog ham ud i hunde gården her i morges." Sagde min tante. "Hvorfor?." "Han gad ikke stoppe med at gø." Jeg rejste mig fra bordet, og løb ud i haven, hvor Aiko var bundet fast til hundehuset. "Heeej Aiko." Jeg satte mig på mine knæ, hvor Aiko hoppede op på mine lår, og jeg begynde at klø ham bag øret. "Nu skal du indenfor." Sagde jeg, og bandt ham fri fra hunde huset, og løftede ham op i mine arme, hvorefter vi gik indenfor.

Jeg listede forbi min onkel og tante, og op på mit værelse, hvorefter jeg satte Aiko ned på gulvet, og lukkede døren. Han lagde sig på mit gulvtæppe, og jeg gik hen og satte mig i vindues karmen, hvorefter jeg fandt min tegneblok, og begynde at tegne. Men efter nogen timer, lagde jeg mærke til nogen inde ved siden af, det var ham fyren igen, og kort tid efter fik jeg øjenkontakt med ham. Jeg stivende lidt inde i mig selv, hvor det først gik op for nu, at jeg havde værelse lige ved siden af hans værelse, Jeg kunne se han vinkede til mig med et sødt smil på læben. 

Og det fik mig selv til at smile, så jeg vinkede venligt tilbage til ham

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Og det fik mig selv til at smile, så jeg vinkede venligt tilbage til ham. Men med et kom min onkel brasende ind på værelse, så både Aiko og jeg fik et chok. "Y/N du er alene hjemme i et stykke tid." "Hvor skal i hen?." "Din tante skal på arbejde, og jeg tager på en bar med nogen venner." "Okay." Sukkede jeg. "Og husk nu Y/N selvom vi ikke er hjemme, skal du stadig ikke rende rundt alle mulig steder, som du har gjord føre hen er det forstået." Sagde han vredt. "Ja." "Godt så." Han gik derefter ud af mit værelse.

Da han havde lukkede døren, kiggede jeg hurtig over mod ham fyren igen, men han var der ikke. Jeg sukkede og rejste mig, hvorefter jeg gik ned i køkkenet, og begynde at lave aftensmad til Aiko og jeg. "Tror du ham den nye fyre inde ved siden af, skal starte på den samme skole som mig?." Spurgte jeg, men Aiko drejede bare hovedet på skrå, og kiggede på mig. *Bib bib.* Kom det fra ovnen, og det betød maden var færdig, jeg satte mig ved bordet og begynde at spise, men nogen gange fik Aiko også en lille en bid. Det var så hyggeligt at være sammen med Aiko, vi satte en film på efter vi havde spidst, og da den var færdig, gik jeg op og gav ham et bad, for det trængte han til. Der efter lagde han sig på gulvet, inde på værelse. "Du har været træt var Aiko." Tænkte jeg, og gik ned i stuen, og begynde at rydde nogen gamle øl flasker op, der stod lidt over det hele. 

Men med gik hoveddørren op, og min onkel stod i døre åbning, med en øl flakse i hånden, han gik langsomt ind, og smækkede døren efter sig, så jeg fik chok. Men jeg kunne se at han ikke var sig selv, for han var ved at falde, over sine egne ben flere gange. "Er du okay onkel?." Men han svarede mig ikke, han gik bare direkte hen imod mig, jeg kunne mærke mig hjerte begynde at banke hurtigere, da han var kommet hen til mig. "Ved du endelig hvor skøn du er Y/N." Sagde han, og tog hans hånd op min kind, og begynde at køre den ned mod mine bryster, men enden han nået så langt fjernet jeg den. "Onkel du er fuld." Sagde jeg, og begynde at gå, men han tog hans hånd omkring mit håndled, og svingede mig rundt til ham igen. "Du skal igen steder Y/N jeg er ikke færdig med dig." Sagde han, og holde godt fat omkring mig, hvorefter han gled hans hænder ned på min røv. "Slip mig." Skreg jeg, og prøvede at rive mig løs. "Haha hvorfor skulle jeg dog det." Sagde han, og glemte grebet om min røv. "Kan du lide det?." Viskede han, men jeg fik endelig revet en af mine arme fri, og uden at tænke, gav jeg ham en knyt næve lige ansigtet, så han gav slip på mig, og tog sig ansigtet. Efter kiggede han vredt på mig, og jeg kunne se at hans læbe bløde. "Det der skulle du ikke have gjord." Sagde han, og gik hen imod mig, jeg skulle til at løbe, men så langt nåede jeg heller ikke, føre han fik fat i mig. Og begynde at slå mig i ansigtet nogen gange, hvorefter han stoppede og viskede i mig øre. "Lad det være en lektie til næste gang." Sagde han, og gik ind i soveværelset.

Jeg løb op på mit værelse og lukkede døren, hvorefter jeg gled ned på gulvet, jeg tog mig til mit ansigt, og så jeg havde blod på mine hænder.

Jeg løb op på mit værelse og lukkede døren, hvorefter jeg gled ned på gulvet, jeg tog mig til mit ansigt, og så jeg havde blod på mine hænder

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jeg kan snart ikke klar mere." Græd jeg, men jeg nåede ikke at gøre mere ved det, føre jeg faldt ned på gulvet, og alt bliv sort for mig. 

Kys mig en sidste gangWhere stories live. Discover now