Kapitel 5

122 6 5
                                    


Jeg ligger på gulvet oppe på mit værelse, og leger med Aiko.

Jeg ligger på gulvet oppe på mit værelse, og leger med Aiko

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Men vi bliver afbrudt, af noget der ramte mit vindue. Jeg kigger forvireret på Aiko, hvorefter jeg rejser mig op fra gulvet, og skal til at gå hen til mit vindue. Men min tante braser ind på mit værelse, med en cigaret i hånden. "Y/N?." "Ja." Siger jeg forskrækket. "Jeg køre hen på arbejde nu, der står mad i køleskabet du bare skal varme det til dig og din onkel." "Okay." Sukkede jeg, og tænkte at jeg ikke kunne overskue en aften alene, med min onkel igen.

Efter det gik min tante ud af mit værelse, jeg gik hen til mit vindue for, at se hvad det var der ramte det. Men der var ikke noget, så jeg valgte at går ned til min onkel og tante, sammen med Aiko. Min onkel stod og kyssede min tante farvel, hvorefter hun gik ud af døren og lukkede efter sig.   

Han vende sig om hvor han fik øje på mig, men han sagde ikke noget, han gik bare ind i stuen og åbnede for en øl. "Går hen og varm maden Y/N." "Ja onkel." Sukkede jeg, og gik hen til køleskabet, og tog noget kold mad ud, og satte det i mikrobølge oven. *Bing.* Sagde det, efter nogen få minutter. Jeg fordelte det på to tallerkener, hvorefter jeg gik ind i stuen, og gav min onkel den ene af tallerkener. Jeg satte mig i den anden ene af sofaen, hvorefter jeg begynde at spise maden.   

Men lidt efter kunne jeg fornemme ud af øjenkrogen, at min onkel lænede sig tætter på mig, jeg havde sådan lyst at rykke mig. Men jeg sad helt op af armlænenet, så jeg sad bare helt stivnede, mens han var kommet hen til mig, han tog langsomt sin hånd på mit lår. "Onkel plzz lad nu være med det der." Sagde jeg. "Hvorfor Y/n...hvorfor?." Sagde han, og kørte sin hånd længer op, til mit underliv. "Onkel stop så." Sagde jeg, og prøvede at fjerne hans hånd, men mere skete der ikke føre Aiko løb hen, og begynde at bide i hans bukser. "Arrr for helvede." Råbte han, jeg skynde mig at løbe ud i gangen, hvor jeg tog mine sko på. "Kom Aiko." Råbte jeg. *Vov vov.* Kom det inde fra stuen, hvor lidt efter han var løbet hen til mig, jeg tog ham op i mine arme, og løb ud af hoveddørren. "Kom tilbage Y/N." Råbte min onkel, som var kommet hen til hoveddørren, men jeg var ligeglad, jeg skulle bare væk sammen med Aiko.   

Jeg løb og løb ned gennem de mange gade huse, hvorefter jeg kom til en bakke jeg nogen gange gik op på, når jeg trængte til at sidde for mig selv. Jeg gik hen til en stenmure med Aiko i armene, og kiggede ud over Busans natteliv.        

        

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kys mig en sidste gangWhere stories live. Discover now