- 12 -

7.5K 380 116
                                    

ecrinakinci: Yarım saattir gelmeyen yemeğime sesleniyorum, ARTIK GELİR MİSİN?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ecrinakinci: Yarım saattir gelmeyen yemeğime sesleniyorum, ARTIK GELİR MİSİN?

561 beğeni, 21 yorum.

@atlasgencer: Açım

@ecrinakinci: Ben daha açım @atlasgencer

***

Kızlar tuvaletinde ellerimi yıkamak için musluğu açtım. Ellerimi sabunlayıp suyun altına tuttum. Tuvaletin kapısından içeri giren Berrak ve kuyruğu olan (!) arkadaşını görünce göz devirdim. Büyük ihtimal benimle alay etmeye gelmişlerdi.

Berrak gelip tuvaletin taşına elini yaslayıp bana alaylı bir bakış attı.

"İşte, buldum seni. Şimdi bunları gel de yüzüme söyle." dediğinde sırıtarak ona döndüm.

"Bunları yüzüne de söylerim, Berrak. Hiç merak etme, ben senin gibi insanların yüzüne gülüp arkasından çemkirmiyorum." Dediğimde yüzü düşmüştü. Arkadaşına baktığı sırada konuştum.

"Ne o? Gerçekleri duymak acı mı veriyor?" Sinir hücrelerim hareketlendi.

"Berrak sen kendini ne sanıyorsun ya? Yani kimsin sen de erkekleri elinde oynatıyorsun? Lan geri zekalı, seni uyardığımı söyledim ben sana! Sem yine gittin Emre'yi üzdün lan üzdün o çocuğu! Berrak bak bu seni son uyarışım olsun tamam mı?!" Bağırarak konuştuğum cümlelerden Berrak'ın surat ifadesi değişmişti. Şu an sinirden oturup ağlayacaktım.

"Pardon da, bu konular seni ilgilendirmez Ecrin."

"Tabii cevap veremeyeceğim sorulara anca 'bı kınılır sını ılgılındırmız Icrın'"

"Ağzını topla!" Bana kaldırdığı elini indirdim ve bağırdım.

"Berrak yetmez mi bu kadar?! Sana kaç kere dedim lan Emre'yi üzme diye!" Berrak'ın arkadaşı yaklaşıp tokat attığında sinirle soludum. Güldüm.

"Galiba gerçekleri duymak size ağır geliyor? Ama ben konuştukça anca tokat atarsınız, değil mi? Sizin gibi iğrenç insanlar ortalıktayken kesinlikle rahat durmam." Dediğimde Berrak güldü.

"Ben bir şey demeyip işini hallettireceğim." dedikten sonra yanındaki arkadaşına bir bakış attı ve sonra tuvaletten çıktı.

Ah ciddi olamazsın.

Beni dövdürtecek miydi?

"Hadi ne duruyorsun vursana!" diye çemkirdiğimde kaşlarını çatıp tekme attı. Evet, kavga boyunca kılımı kıpırdatmayacaktım. Çünkü yapacağım tek şey onları tek tuşumla bitirmek olacaktı. Geriye doğru düştüğüm için karnımdaki ağrıya ses çıkaramıyordum. Bana doğru ilerlemeye başladığında güldüm.

Beni bir sal || TextingWhere stories live. Discover now