- 27 -

6.2K 242 110
                                    

Son Feci Bisiklet - Pazar ve Ertesi

Cenk'ten

Atlas, bizi AVM'ye getirip sinemaya sokmuştu. Ebrar da gelmişti. Girdiğimiz film çizgi film animasyonuydu. Ecrin ve ben filmi izlemeyi bırakıp konuşmuştuk ve onlar ise filmi izleyip garip garip sevinmeler yapıyorlar
Ebrar ve Atlas'ın aksine biz öyle değildik. Daha ciddi, daha samimiydik. Onlar vıcık vıcık bir ilişki yaşıyorlardı, fakat birbirlerini çok seviyorlardı eminim ki. Gülerek İnstagram'a girdim. Çekindiğimiz fotoğrafları İnstagram'a atmaya karar verdim.

 Çekindiğimiz fotoğrafları İnstagram'a atmaya karar verdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ustaoglucenk: sahipliyim artık :'))

1.006 beğeni, 389 yorum.

@ecrinakinci: HAHAHA KUDURUN YELLOZLAR. CENK'İ KAPTIĞIMA GÖRE ARTIK ONA YAKLAŞAMAYACKSINIZ, AKSİ TAKDİRDE CENK'İN YANINDA BİR DİŞİ CİNS GÖRÜRSEM O SAÇLARINIZI ALIP MÜNASİP BİRYERİNİZE YERLEŞTİRİRİM GÖRÜRSÜNÜZ. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

@atlasgencer: @ecrinakinci reis arkanda ben varım dişi cins görürsem sana yetiştiririm

@ecrinakinci: @atlasgencer aferin öğreniyorsun :))

@dilanbestew: İnanamıyorum, gide gide bu kıza mı gittin :D yani Cenk pardon ama sana hiç yakıştıramadım, bunun neresi güzel? @ustaoglucenk

@ustaoglucenk: @dilanbestew pardon da senin neren güzel? Onun içi ve dışı güzel, sen insanları böyle eleştirerek kendini birşey sanıyorsan o senin seviyen, senin iğrençliğindir. Bir daha rica ediyorum Ecrin'e laf etme. Benim yaptığım tercih seni ilgilendirmez. benim hayatım, benim tercihim. Buna karışma.

@ebrarustaoglu: @dilanbestew böyle göt olursun işte :d

@atlasgencer: @dilanbestew herkesin hayatına kimse karışamaz

@ebrarustaoglu: @atlasgencer sen espri yapma

@atlasgencer: @ebrarustaoglu peki aşkım <3

****

Cenk: Lan

Cenk: Özledim ha

Ecrin: napim

Cenk: O lanet olası kıçını yataktan kaldır ve yanıma gel

Ecrin: Ağzını yerim nasıl gerizekalısın sen

Cenk: Nasıl tatlısın sen*

Beni bir sal || TextingWhere stories live. Discover now