- 30 -

3.7K 190 55
                                    

İzah - Gitme Demem
(Bu şarkıyı çok seviyorum. Belki başka bir bölümde de koymuş olabilirim hatırlamıyorum kdnsökcldnf)

———————————————————


Ecrin'den

Cenk ile konuşmam gereken konu için onu doğum gününü kutladığımız yere çağırmıştım.

Cenk, "Ee, ne konuşacağız?" diyerek biraz arkasına yaslandı.

"Cenk... Bak bu sevgililiğimiz çok hızlı bir şekilde oldu ve ben daha senin beni sevdiğinden bile daha emin olamadım. Bak, burada yalnızız ikimizde. Beni gerçekten sevdiğinden emin olmak istiyorum."

Cenk kaşlarını çatarak bana baktı.

"Bunu düşünmen çok aptalca." derin nefes alarak devam etti.

"Sen bana yazmaya başladıktan biraz zaman sonra sana çok fazlasıyla alıştığımı fark ettim. Sonralardan sen bana bazı zamanlar yazmadığında sıkıntıdan ölüyordum, senin mesaj atmanı bekliyordum her saniye. Sen bu sefer tenis kursuna gelerek aklımı çok karıştırdın. Hem gerçek hayat, hemde sanal konuşuyorduk ve ben iki tarafa da bir takım duygular besleyip bunu durdurmaya çalıştım fakat, başaramadım. Evet, sana duygular besledim, belki de o zamanlar aşık olmuştum ama sana hep sert davranarak kendimden uzaklaştırmaya çalıştım ama ne sen, ne de ben başaramadık bu şeyi. Doğum günümde karşıma çıkacağını söylediğin zaman çok sevinmiştim. Merak ediyordum,  seni çok merak ediyordum. Ama karşıma çıktığında heyecanımı gizleyerek en çok istediğim şeyi, sana sımsıkı sarılmayı yapmıştım. Kokun çok güzeldi. O sırada zamanın durmasını istemedim değildi, etraf durmuş olsaydı ve sadece seninle ikimiz olsaydık bu mükemmel olurdu. O an yapacak fazla birşeyim yoktu. Şu an sevgiliyiz istediğim gibi rahat davranabilirim." dedikten sonra ellerimi hızla kavrayarak sakince öptü. Ellerimi dudaklarındna uzaklaştırmadan, "Sakın, sakın birdaha seni sevmediğimi düşünme. Senin gibi aklını güzel kullanan bir kızın bunu düşünmesini istemiyorum tamam mı?" başımı sallayarak cevap verdim. Ellerimi ayırarak omuzlarına bıraktı ve kollarını belime sararak beni kendine çekti. Bana sarılması her zamanki gibi kalbimin hızlı atmasına sebep olsa da bu an beni çok huzurlu yapıyordu.

Onun bana yakın olması beni sarhoş ediyordu,

İçmeden sarhoş olabiliyordum kokusuyla. Çok güzel bir insandı. İnsan denemeyecek kadar çok kusursuz bir şeydi. O mükemmeldi, ona layık değildim. Öyle hissediyordum. Normalde duygusuz bir kızdım, fakat Cenk'e karşı olan hislerimden sonra duygusuzluğumu kenara iten bir duygusal beden ruhumu sarmıştı. Cenk'ten sonra hayatım değişti, klişe olduğunu düşünebilirsiniz...

Ama hayatınıza biri ansızın girdiği zaman herşey tamamiyle değişiyor. Eski halinizden eser kalmıyor. En çok da duygularda değişiklik olur, duygusuz ve acımasız bir insanın yerini duygusal ve sıcak kanlı bir insan alabiliyor.

"Ağlama bak kıyamıyorum sana ama döverim seni ağlarsan." ağladığımı fark etmemem kaç derece yıkıklık? Gülüp kollarından sıyrıldım.

"Cenk, ben acıktım."

"Tam bende onu diyecektim aq."

"Neyse benim için en romantik an seninle birlikte tıkındığım an." elimi tutup,

"Benimde. Ruh ikizimi bularak tüm şansımı burada kullandım galiba." dedi, güldüm, güldü.

***

Atlas'tan

"Ebraraşkımsu duydun mu Barış ile Ebru ayrılmış?"

Oturduğu yerde doğrularak bana baktı, "Aynen bende şaşırdım. Neyse ben Uğur'dan öğrenirim." başımı sallayıp telefona geri döndüm.

"Ebrar."

"Ha?"

"Ya şey..."

"Ney??"

"Biz hiç öpüşmedik." Çok hızlı söylemiştim. Anlamamış olabilirdi.

"Ney anlamadım aq."

"Boşver yaa." biz sevgiliyiz niye beni öpmüyo? Öpsene beni kız zilli.

"Ya söylesene iki saat merakta bırakma." dedi. Söyleyemem bidaha vurursun valla beni.

"Benimle Pubg atmaya var mısın kız zilli?"

"Kız zilli? Hmm. Varım, hadi hemen oynayalım!" diyerek yerinden zıpladı ve bilgisayara koştu. Pü yaa ben oynayacaktım bilgisayardan.

***

Uğur'u sıkıştırıp tüm şeyi sorguluyorduk.

"Niye ayrılmışlar?"

"Güven problemiymiş. Zaten güven olmayan bir ilişki yürümez."

"Kesin ben nazar değdirdim aq." diyerek dolanmaya başladım. "Manyak mısın sen be? Ne nazarı..." gülüp yere oturdum.

"Bence onları barıştıralım."

"O nasıl olacakmış Atlas bey?"

"Ne bilim aq."

"Pü."

****
Ben neden çok YB yazmıyorum? Çünkü malım. Evt. Ama bi' ara çok uzunca yazacağım. Tabii ki de Eblas ile Ecrin ve Cenk'i ayıramazdım. Onları ayırmaya kıyamam :')

ECRİN İLE CENK'E SHİP BULAMADIM EL ATIN MK

neyse mucog öpüorm ;*

Beni bir sal || TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin