Κεφάλαιο 1

212 29 0
                                    

Μετά από λίγη ώρα το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από μια πολυόροφη πολυκατοικία που ήταν σχετικά καινούρια.

MJ: "Το διαμέρισμά σου βρίσκεται στον 5ο όροφο και είναι το νούμερο 507." της είπε ο Min Junki και της έδωσε τα κλειδιά.
Βγήκαν από το αυτοκίνητο.

M: "Άφησε τα σε εμένα." είπε εκείνος κι έβγαλε την χειραποσκευή από το πορτ-μπαγκάζ.

MJ: "Θα πάρω τουλάχιστον αυτό." αποκρίθηκε η Μαρία ανεβάζοντας το χερούλι της μικρής βαλίτσας. Προχώρησε προς την είσοδο και μπήκε μέσα στο κτήριο ενώ ο Junki προσπαθούσε να βγάλει την άλλη αποσκευή από το αυτοκίνητο.

Μπαίνοντας μέσα στην πολυκατοικία, από αριστερά είδε έναν μεγάλο καθρέφτη που κάλυπτε όλο τον τοίχο και από τα δεξιά της ήταν ένας τοίχος με 50 ταχυδρομικά κουτιά. Ένα για κάθε διαμέρισμα. Στο τέλος του χολ βρισκόταν ένα μεγάλο ασανσέρ με διπλή πόρτα, ενώ δεξιά και αριστερά του υπήρχαν σκάλες. Η αριστερή σκάλα πήγαινε κάτω και η δεξιά πάνω.

Πριν προλάβει να πατήσει το κουμπί για να καλέσει το ασανσέρ, εκείνο άρχισε ήδη να κατεβαίνει από τον 5ο. Περίμενε υπομονετικά το ασανσέρ, λοιπόν, κρατώντας τη βαλίτσα της. Η μικρή οθόνη έγραψε 0 και πόρτα άνοιξε. Ήταν ένας νεαρός, σχετικά μικρός σε ηλικία, μάλλον γύρω στα 25. Δεν μπορούσε να καταλάβει επειδή φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου και μάσκα. Είχε μαύρα μαλλιά που έπεφταν στο μέτωπό του και ήταν σχετικά μεγαλόσωμος, κάπου 1,80 με χαρακτηριστικά φαρδιές πλάτες. Φορούσε ένα μακρύ χακί μπουφάν και ένα σκισμένο τζιν. Στάθηκε να την κοιτά για λιγότερο από δύο δεύτερα, έκανε μια ελαφριά υπόκλιση κι έφυγε βιαστικά. Έριξε μια γρήγορη ματιά του εαυτού του στον καθρέφτη κι βγήκε από το κτήριο. Η Μαρία χαμογέλασε καθώς τον παρακολουθούσε μέσα από την πόρτα που έκλεινε.

Πατώντας το κουμπί με τον αριθμό 5 παρατήρησε ότι κάποιος είχε καλέσει το ασανσέρ στον 4ο.
Και πράγματι το ασανσέρ έκανε στάση στον 4ο όροφο. Όταν άνοιξε η πόρτα είδε έναν άλλο νεαρό άνδρα ο οποίος είχε καστανόξανθο μαλλί που σχεδόν κάλυπτε τα μεγάλα σκιστά μάτια του° φορούσε μια μαύρη μάσκα που την είχε κατεβασμένη στο πηγούνι του και μια μαύρη πούμα φόρμα με ασορτί αθλητική ζακέτα και παντόφλες.

Φορούσε επίσης ακουστικά στα αυτιά του και σιγοτραγουδούσε ένα ράπ κομμάτι. Όμως όταν είδε την κοπέλα φάνηκε να ντράπηκε και σταμάτησε απότομα βγάζοντας τα ακουστικά τα οποία τώρα κρέμονταν στο λαιμό του.

About Chemistry || 석진Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz