Κεφάλαιο 2

191 30 0
                                    

Το πρωί της Δευτέρας κατά τις 8:30 η Μαρία καθόταν ήδη στο τραπέζι της κουζίνας με μια κούπα καφέ και κοιτούσε την θέα από το παράθυρο σκεπτική. Σήμερα θα πήγαινε στην κλινική για πρώτη φορά.

OOTD:

Βγαίνοντας από την πολυκατοικία πέρασε απέναντι, έστριψε στη γωνία του δρόμου αριστερά κι έπειτα από 300 μέτρα έφτασε στο νοσοκομείο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Βγαίνοντας από την πολυκατοικία πέρασε απέναντι, έστριψε στη γωνία του δρόμου αριστερά κι έπειτα από 300 μέτρα έφτασε στο νοσοκομείο.

Όταν μπήκε είχε μια κυρία στη reception.
RC: "Καλημέρα! Πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;" είπε η κυρία αυτή.

M: "Καλημέρα! Είμαι από το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών με την Ελλάδα μήπως θα μπορούσα να μιλήσω με τον υπεύθυνο;"

RC: "Μισό λεπτό παρακαλώ." έκανε ένα γρήγορο τηλεφώνημα και συνέχισε λέγοντας "Παρακαλώ περάστε στο γραφείο 22. Είναι από τη πόρτα αυτή ευθεία και δεξιά."

Βρήκε το γραφείο 22 και χωρίς να χάσει χρόνο μπήκε μέσα.

M: "Καλημέρα σας!" χαιρέτησε ευγενικά.

LJ: "Καλημέρα! Θα πρέπει να είσαι η Μαρία τότε, ο Junki μου μίλησε για εσένα. Λέγομαι Lee Jiwon. Οι περισσότεροι υπάλληλοι βρίσκονται σε άδεια οπότε θα περάσει από διάφορα πόστα και σου έχω ετοιμάσει το πρόγραμμα σου. Δευτέρα έως Σάββατο 9:00-16:00. Επιπλέον υπάρχει πιθανότητα κάποιες μέρες να σου λέω να έρχεσαι το βράδυ αλλά αυτό θα σου το ανακοινωνω μια μέρα πριν."

Ολοκλήρωσε και της έδωσε ένα έντυπο με το πρόγραμμα της.
Η Μαρία πήρε το χαρτί αυτό στα χέρια της όντας λίγο διστακτική.

M: "Ευχαριστώ. Σήμερα τι πρέπει να κάνω;" ψέλλισε.

LJ: "Να πας στη γραμματεία όπου θα σου δείξει και το γραφείο σου."
Συζήτησαν λίγο ακόμα για τη δουλειά κι έφυγε από το γραφείο κινούμενη προς τη γραμματεία.

Η νοσοκόμα στη γραμματεία της εξήγησε τι πρέπει να κάνει, της έδωσε μια άσπρη ρόμπα την οποία φόρεσε αμέσως κι έφυγε για το γραφείο της με μια λίστα γεμάτη υποχρεώσεις.

About Chemistry || 석진Where stories live. Discover now