Yalnızlığn katili sen de kimsin?

61 6 0
                                    

Gündüzleri gün işığını içeri yansımasına yardımcı olan küçük deliyi kapatdı.Bu,tam evin tavanı sayılan şeyin ortasındaydı ve gündüzleri çok az görünen guneşin içeri yansıması ve gece yarısı parlak kutup yıldızını gormesi içindi.Gece yarısınadek buharının yanında oturdu ve "HUZUR KANUNLARI" kitabını okumaya başladı..
"asla kalp kırmamak.."
"samimi olmak.."
"karşındakı "ne" olursa olsun yardım etmek "
-ah.. TANRI AŞKINA! bu da ne böyle ben melek falanmıyım?! Basit bir insanım sadece!! -sozler daha ağzından yeni çıkmışken dışarıda gürültü duydu,ayağının altındakı yer silkelendi.
-noluyor? zelzele falanmı var?" diye düşündü,ama hemencecik de unutdu çünki korkacak kaybedecek birşeyi yokdu.. Ve uyumaya gitdi.
Yarın uyandığında üşüdüyünü fark etdi,ateş sönmüşdü ve yakmak için agaç dalları bitmişdi."ben daha yeni toplamamışmıydım yahu??! ne çabuk bitdi bu odunlar?" diye kendi kendine mızıldandı.Kalın montunu giyindi,dışarı çıktı.Sanki birşeyler deyişmişdi etrafdaki bembeyaz karın üzerinde savaş çıkmış gibiydi.Herzaman olduğu gibi hicbirşey düşünmeyip odun toplamaya gitdi.Geri donduyunde evin karşısında bir şeylerin karardığını gördü.Yaklaşınca bunun birer insan olduğunu gördü,elindeki odunlar yere düştü." olamazdı!! buralara insanın gelip çıkması imkansızdı!!" Adama yaklaşdı,soğuktan donmuş,yaralanmış genç bir adamdı.Genç adam arkasını evin duvarına  yaslamış kafasını aşağı dikmişdi.Birisinin yaklaştıgını duyunca kafasını kaldırdı ve:
-ah.. Tanrım!! beni kurtarmak için melek yollayacağını biliyordum" dedi.
"NE? MELEKMI?! NE MELEYI LAN?! benden olsa olsa cin falan olur"diye aklindan gecirdi genç kız.Onu içeri zar-zor taşırken "aklın başına gelince de bana melek diyebilecekmisin bakalım..?!"dedi.
KiTAPI KAPADIM,NE YANI MASALDAKI YALNIZ KIZ BILE BiRiLERIYLE TANIŞIYORSA.. YALNIZLIK UZUN SÜRMÜYORMU YANi?? PEH! O ZAMAN NIYE OKUYUM SENi HA? DEDiM KiTABI FIRLATDIM.BiRiLERI GENE KAPIMA VURUYORDU
-XALiDE,UYUDUNMU KIZ? KAPIYI Aç.SANIRIM UYKU HASTASI YINE UYUYOR GiDELiM..
SESLERI DUYARKEN NEFESiMi BiLE TUTDUM DUYMASINLAR DiYE.NiYEMi? ÇÜNKi BEN DE MASALDAKI KIZ Gibi YALNIZLIGI SEViYORDUM.VE TEKBAŞIMA BÜTÜN GÜNü OTURA BiLiR YA DA KiTAP OKUYA BiLiRDiM..

~HAYALPEREST YAZAR ~Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon