SABIRLI YAKIŞIKLI B-)

49 6 0
                                    

Lan otobüse para vermemek için o kadar yolu ayakla gelmişdim.Ne cimriyim böyle kendime karşı?! Başkası olsa yeminlen parasını verirdim kendime gelince de böyle.. yani üretim hatası olduğumu biliyorum ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu Allah belamı versin iyimi! -lan bi sus iç ses ne kadar konuşuyon yahu?! Ameliyatla alınabiliyomu acaba bu iç ses? alın lütfen!- ameliyatla anca beynini alabilmişler canim senin -lan sussana!tövbe YaRABBIM iç sesimle kavqa eden kaçık birine dönüşdüm sonunda!!
Parkın içinden geçib ahanda eve varıyorum derken parkda oturan genç bi adama takıldı gözüm.Hani adama degil de yanındaki "MASAL" yazan kitaba takıldı.Taman adamın uzun boyuna posuna üzerine cuk diye oturmuş gömleyine,insanın içinde kelebekler uçuran kahverengi gözlerine bakmış olabilirim. Ama tamamen tesduften yani.. (siz de bunu yediniz :D)
Gözlerimi öküz tren misali adama yönlendirirken "bir sorun mu var?" diye sordu.
- ah.. hayır sadece kitaba bakıyordum sizdemi bunu okuyorsunuz?"  diye afalladım.
-aslında pek sayılmaz,bir chapter okudum sadece.
-ne? neden ama?
- Genç kızın gizemi hakkinda düşünmek istedim sadece. biraz daha heyecanĺı olsun diye..
-yuuh ama! benim kalbim durmaz be onu okumadan.. universite,kurs falan olmasa birgünde bitirirdim. (tamam kabul,yeni tanıştığım adama biraz fazla bozardım-birazmı? - kes lan sen kokuşmuş iç ses!)
Genç adam bana baka kaldı.Güzelliyimden etkilenmiş olmalı demek isterdim.. :D ama nah derim,kabalığımdan şaşırmış olmalı ki sesi çıkmadı.Ben de onu orda sap gibi burakıp gitdim.Odaya daldığım an çantaýı birtarafa fırlatıp perdeleri kapatdım üstümdeki kıyafetleri çıkarıp herbirini bir köşeye firlatdim.Üzerime rahat birşeyler giyib kolayı kafama dikdim.kim lan bu yorgunlukla yemek hazırlayan?! (anladıgınız kadarıyla oldukça hamaratım :D ) Kitabı elime alıp duvara yaslandım.
"Sanırım Akberi yollama zamanı geldi" diye içinden geçirdi..
lan yapma gözünü seveyim!! daha yeni kabullenmişdim Akberi.. Kim yazmış bu kitabı diye kapağını çevirdim.
"Anonim" Masal,Pervane misali insanlara ithaf olunur..
Amanın yazar anonimmiş :0
Telofonla yazdığım için  yalnışlarımı mazur görün :D

~HAYALPEREST YAZAR ~Where stories live. Discover now